Düşük

Bu kahverengi leke neden olyr bileniniz varmi??
1.dusuk yaptiktan sonra regle kadar ara ara olmustu bende oyle bi lekelenme olabilir
2.yumurtlama gununde olabiliyormus oyle bir lekelenme olabilir
3.(insallah bundandir) yerlesme kanamasi olabiliyormus oyle bir lekelenme olabilir

:)))

fatihpepe canım arkadaşım bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür seninle paylaşmak istedim hemen. Hep yanimdaydin Allah razı olsun bol bol dualarinizi bekliyorum aynı şeyi tekrar yaşamamak için canım arkadaşım tez zaman da bana bebek haberi vermen içim dua ediyorum sana

oyy oyy masallah size
Rabbim sizi nazarlardan korusun insallah
saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
burda kalp atisini,cinsiyetini vee dogumunuda paylasman nasip olur insallah
dualarina benide kattigin icin tesekkur ederim sende benim dualarimdasin

Adet den once hamile oldgnu ogrnme sansimz hc yk dmi arkdslr bnm gb sabrsz olnlr icin mjbr adetimI bklycgm

Adet den once hamile oldgnu ogrnme sansimz hc yk dmi arkdslr bnm gb sabrsz olnlr icin mjbr adetimI bklycgm
kac gun var ki? ben oglumda 4-5gun once ogrendim
sende en fazla iki gun kala bakabilirsin ama en iyisi beklemek cunku pozitif olsada cikmaya bilir adetten once :/

Benim nzmn adt olcgm blli dgl kanamam 10 da bitti kasimin kacinda olurum bilmiyrm dusuk yaptgm icin

Benim nzmn adt olcgm blli dgl kanamam 10 da bitti kasimin kacinda olurum bilmiyrm dusuk yaptgm icin
Canim erken gebelik testleri var adetten 6 gün önce %70 mi neydi çıkıyormus ama bence sen mutlaka adet bekle düşükten mutlaka 1 ay geçsin öyle bekle. Acele etme canım

Tahminen kasim 10 15 gb mi olurki canm adtm bnm tarihi degisti cunki enson agusts 23 gordum iste dusugu ekim 5 de oldu knma 10 btti hmn hmn bu tarihlerI bklyym dimi bn

Tahminen kasim 10 15 gb mi olurki canm adtm bnm tarihi degisti cunki enson agusts 23 gordum iste dusugu ekim 5 de oldu knma 10 btti hmn hmn bu tarihlerI bklyym dimi bn
Düşükte birdahaki adet belli olmuyor hiç . normalde 30-40 gün sonra diyorlar ben düşükten 20 gün sonra adet oldum , oda olabilirmiş . Sen yine en uzunundan hesapla ki test daha garanti olsun

Bende iki gün önce düşük yaptım çok şükür kürtaj a gerek kalmadı daha cok yeni olduğu için kendi düştü benmde kanamam devam ediyor bugün biraz daha azaldi bana kalirsa da bekleyin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…