1.dusuk yaptiktan sonra regle kadar ara ara olmustu bende oyle bi lekelenme olabilirBu kahverengi leke neden olyr bileniniz varmi??
oyy oyy masallah sizefatihpepe canım arkadaşım bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür seninle paylaşmak istedim hemen. Hep yanimdaydin Allah razı olsun bol bol dualarinizi bekliyorum aynı şeyi tekrar yaşamamak için canım arkadaşım tez zaman da bana bebek haberi vermen içim dua ediyorum sana
Çok teşekkür ederim canım darısı en yakın zaman da size inşallah hayırlı güzel haberlerinizi beklicem :)Gözünüz aydın Allah(cc) saglıkla kucagına almayı nasip etsin@esmaa_91
Amin sagol :) Allah bize ve isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim canım darısı en yakın zaman da size inşallah hayırlı güzel haberlerinizi beklicem :)
kac gun var ki? ben oglumda 4-5gun once ogrendimAdet den once hamile oldgnu ogrnme sansimz hc yk dmi arkdslr bnm gb sabrsz olnlr icin mjbr adetimI bklycgm
Canim erken gebelik testleri var adetten 6 gün önce %70 mi neydi çıkıyormus ama bence sen mutlaka adet bekle düşükten mutlaka 1 ay geçsin öyle bekle. Acele etme canımBenim nzmn adt olcgm blli dgl kanamam 10 da bitti kasimin kacinda olurum bilmiyrm dusuk yaptgm icin
Sen gene bi 10 17 Kasım i bekle canımTahminen kasim 10 15 gb mi olurki canm adtm bnm tarihi degisti cunki enson agusts 23 gordum iste dusugu ekim 5 de oldu knma 10 btti hmn hmn bu tarihlerI bklyym dimi bn
Düşükte birdahaki adet belli olmuyor hiç . normalde 30-40 gün sonra diyorlar ben düşükten 20 gün sonra adet oldum , oda olabilirmiş . Sen yine en uzunundan hesapla ki test daha garanti olsunTahminen kasim 10 15 gb mi olurki canm adtm bnm tarihi degisti cunki enson agusts 23 gordum iste dusugu ekim 5 de oldu knma 10 btti hmn hmn bu tarihlerI bklyym dimi bn
Geçmiş olsun :/ Allah bidaha yaşatmasın sizede , kimseyede .Bende iki gün önce düşük yaptım çok şükür kürtaj a gerek kalmadı daha cok yeni olduğu için kendi düştü benmde kanamam devam ediyor bugün biraz daha azaldi bana kalirsa da bekleyin biraz
Geçmiş olsun :/ Allah bidaha yaşatmasın sizede , kimseyede .
Sizede cok gecmis olsn bnde szn gb oldm bnmde yni oldgu icn vct kndi attiAmin sağolun
Canim ddgn gb blli olmyr vucudun dengesine bagliDüşükte birdahaki adet belli olmuyor hiç . normalde 30-40 gün sonra diyorlar ben düşükten 20 gün sonra adet oldum , oda olabilirmiş . Sen yine en uzunundan hesapla ki test daha garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?