Düsükler pıhtılaşma sonuçları

mehtapppp47

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
30
6
1
28
Laboratuvar Bulguları:

• Faktör V Leiden: Negatif
  • Protrombin G20210A: Negatif
  • Lupus antikoagülan: Negatif
  • Homosistein: Normal
  • Protein S: düşük
  • MTHFR C677T: heterozigot

Kızlar merhaba sımdı sizlerle hikayemi paylaşacam bir sağlıklı gebelik sonrasında ikinci çocuğa karar verdik Ocak 2025’te maalesef 12 haftalık bebegimi normal rutin ve kalbinin durduğunu öğrendim aradan iki ay sonra tekrar gebe kaldım gebeliğin çok güzel ilerliyordu onu da yazınca haftada tekrar su kontrolde kalbinin kırıldığını öğrendim ve doktor araştırma yapmamız gerektiğini söyledi araştırmalara ulaşma testlerinden başladık test sonuçların yukarıda mevcut Sonuçlara göre ağır bir pıhtılaşma bozukluğum yok ama Türkiye’deki doktorum iki defa düşük yaşadığım için ve değerlerden bir tanesi heterozigot olduğu için mutlaka iğne başlanması gerektiğini söyledi ama benim elimde olan rapora göre Almanya’daki doktorlar iğneye başlayacağını zannetmiyorum benim değerlerimi yorumlayabilecek kimse var mı aranızda başına böyle bir şey gelen var mı hepinize şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…