dusukte kurtaj sart mi?

ilkbebegimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
39
13
3
35
Arkadaşlar benim bi sorum olacak 10 haftalik hamileydimcuma akşamı ewde dusuk yaptım bebeği fln herşeyi dusurdum sonrasında da çok parça dusurdum şuan azda olsa kanamam oluo ara sıra kan pıhtısı gibi küçük parça dusuo kurtaja korkuorm sizce hepsi dusmusmudur kontrole gitmesin henüz çünkü agrimda yok..

canım bnde 14 haftalık bebegımı normal dogumla dusrdum hastanede sonra kurtajla rahmı temızledıler anlamadıgım sancı olmadan dusugun olması zor bebek 10. haftadaya bnce kadın dogumcuya gıt parca kalmasın rahmınde sonrakı gebelıklerınıde etkıler sonra allah korusun hem kanamada devam eder kesılmez kurtaj tabı psıkolık olarak zor bısey ama korkma anestezı yaptır hıcbısey hıssetmesın

Mutlaka git hissetmiyosun bile emin ol ben ki vajinismustum hamile kaldım yetmedi kalp atışları yok diye kurtaj oldum fitil koycakti doktor onu bile koydurmadim ama anestezili zaten hiç hissetmiyosun ayildim hafif bir sizlama dışında hiç birşeyin yoktu iki saat sonra kendim kalktım giyindim doktor gelmiyomu diye koridorları arsinladim doktor geldi normalde yatırmak lazım ama kanaman yok hiç kurtaj olmamış narkoz almamış gibisin durma hastanede evine git dedi zaten tutsanda gitcem dedim bende patladim tutamadım hastanede

Back
X