merhaba tatlım.....
öncelikle çok geçmiş olsun......
bende aynı haftada düşük geçirdim
daha keseyi bile görememiştik
aslında buna düşük denmiyo tıpta
5. haftadan önce kaybedilen gebeliklere kimyasal gebelik yani biyokimyasal kayıp deniliyomuş
benim dr um 1 yada 2 ay beklememi önerdi
BENCE SENDE EN AZINDAN BİR AY BEKLEMELİSİN TATLIM EN AZINDAN ADET TARİHİNİ ÖĞRENMELİSİN BEN 38 GÜN SONRA REGL OLMUŞTUM DÜŞÜKTEN SONRA
AMA HİÇBİ DR DAN ÇOK ERKEN KAYBEDİLEN BİR GEBELİK 1 YIL LAFINI DUYMADIM
BENCE O ÇOK DAHA İLERKİ DÖNEMLERDE KAYBEDİLEN GEBELİKLER İÇİNDİR TATLIM ÇÜNKÜ RAHİM KENDİSİNİ ANCAK TOPLAYABİLİR
bende yine düsük olursa diye cok korktum ama suan 4 aylik hamileyim ve hersey yolunda.cok istiyosan bence 1 sene beklemene gerek yok cünkü insan düsük yapinca psikolojisi darmaduman oluyo hele bide yanlizsan bu durumunuda yeni bebek kadar baska bisey düzeltmiyo.
benim bebeğim 10 haftalıkken kalbi durduğu için ben kürtaj oldum doktor 2 -3 ay bekle dedi 2. ay denemeye başladık o ay hamile kaldım senin dahada küçükmüş canım bence çok bekelmene gerek yok ama en azından bir kere adet ol inşallah rabbim kimseye bu acıyı birdaha yaşatmaz
tebessüm canım sen bana umut veriyosun.aynı şekilde kaybetmişiz bebeklerimizi.ve şimdi sen 15, haftandasın inşallah banada nasip olur.banada doktor 3 ay bekle dedi ama zaman hiç geçmiyor.bende 2.ay sonu büyük ihtimal başlarım çalışmalara.senin kullandığın ilaç v.s. varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?