Canim bence kesinlikle acele etme 1 yil cok uzun bir sure ama en ideali 3 ay beklemek hem rahim toplar kendini hemde adet duzenini bilirsin en azindan.Pesine yaparsan buda tehlikeye girebilir belki.Azcik sabir canim.Bu arada bir laf vardir bizim oralarda dusugun bacagi icerdedir diye bunun anlami sen simdi girsen iliskiye simdi kalirsin hamile yani hemen tutar ama tavsiyem bekle rahmin toparlasin kedini.Insallah hayirlisiyla sende bebis sahibi olursun.
arkadaslar bende dusuk yaptim simdi merak ediyorum kac ay sonra hamile kalinir ben 4 haftalikken dusuk yaptim ama yine dusunuyorum beni belgilendirirmisiniz
kızlar lora hamile kaldı.
slmlar; bana yardimci olabilirmisiniz. ben dun dusuk yaptim ve bebegim 7 haftalikti. dunden belli aglamaktan bi hal oldum. cok zor biseymis!!!! bi turlu unutamiyom, tekrardan hemen hmile kalmak istiyom,doktorum dedi 1 ay dan sonra hemen kalabilirim. ama burda okuduguma gore 3 ay falan beklenmesi gerekiyomus. tekrardan dusuk yapmaktan cok korkuyom :çok üzgünüm:
slmlar; bana yardimci olabilirmisiniz. ben dun dusuk yaptim ve bebegim 7 haftalikti. dunden belli aglamaktan bi hal oldum. cok zor biseymis!!!! bi turlu unutamiyom, tekrardan hemen hmile kalmak istiyom,doktorum dedi 1 ay dan sonra hemen kalabilirim. ama burda okuduguma gore 3 ay falan beklenmesi gerekiyomus. tekrardan dusuk yapmaktan cok korkuyom :çok üzgünüm:
Merhaba canım 3 düşük tecrübeme dayanaraktan diyorumki bencede 3ay beklemeli.ılk iki seferde doktorum bana 3 ay demişti ve düşüklerimin tekrarlaması üzerine bana 1 sene dinlenmemi önerdi.Şimdi 1 sene doldu ve biz tekrar düşük yapmamak için tüpbebek+pgt yöntemini deniyoruz.Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?