Düşükten sonra adet görmeden hamilelik

Ervali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
290
458
158
Merhaba kızlar yazmıyım dedim ama yok olmuyo doktora da gidemiyorum,neyse konuma dönelim ben 3 ocakta 7 haftalık düşük yaptım korunmadım sanırım yumurtlama günlerime denk geldi ama emin değilim,ilk günden bi şeyler hissettim kasık ağrılarım devam etti hep göğüslerim düşükten sonra zaten çokda iyi değildi ağrıyodu,oda hep devam etti,bütün belirtileri şu 6 7 günde yaşadım diyebilirim,baş ağrısı,kusma,sabah bulantısı (2 gün sadece),ama bugün aşırı şiddetli gazla birlikte şiddetli kasık ağrıları yaşadım şuan sıcak su torbalarıyla rahatlıyorum biraz,çok ağrım vardı,bugün boyunca hiç geçmedi ara ara rahatladım,adetime 8 gün var,şimdi bu ağrı neyin nesi biraz korktum ama ne olacağı konusunda bir fikrim yok hadi bana bir el atın bu ağrılar sancılar ne olabilir sizden gelen cevaplar benim için çok önemli

Icinde parca filan kalmiş olmasin?
Doktora iyice gozuktunuzmu

Evet hiç bişey olmadığını söyledi yanılmış olabilir mi birde parça kalsa kanama devam etmez miydi ?
Test yaptinizmi bi baksaydiniz.
Bilinmez belki hamileesiniz belki başka birsy.
Ya bazen parca diğer adette düsebilir yani ufak defek birsey kaldiysa.
Hakknzda hayirlisi olsun

Bu kadar erken hamilelik belirtisi yasamaniz imkansiz otesi..

Test yaptinizmi bi baksaydiniz.
Bilinmez belki hamileesiniz belki başka birsy.
Ya bazen parca diğer adette düsebilir yani ufak defek birsey kaldiysa.
Hakknzda hayirlisi olsun
Yok daha erken diye yapmadım hiç hayırlısı olsun diyelim bugün geçti fakat adet sancısı oldu bu seferde

Bu kadar erken hamilelik belirtisi yasamaniz imkansiz otesi..
Ben ilk hamileliğimde de belirtileri erken yaşadım bakalım belkide değil zaten sancı korkuttu beni diğerinde bu sancı olmamıştı ikinci düşük oldu zaten onda da ufak tefek belirtiler yaşadım hisettim buda beni o yüzden yanılttı

Ben ilk hamileliğimde de belirtileri erken yaşadım bakalım belkide değil zaten sancı korkuttu beni diğerinde bu sancı olmamıştı ikinci düşük oldu zaten onda da ufak tefek belirtiler yaşadım hisettim buda beni o yüzden yanılttı
O psikolojiktir

Gerçekten yazın ne olduğunu çünkü ilginç bir durum 😊

Ne olduğunu öğrendiniz mi acaba baya zaman geçmiş ama şuan anlattıklarınızla neredeyse aynı durumdayım.geçen ay düşük yaptım bugün regl günüm Allah canımı alıyor desem yer göbek çevremde ki ağrı beni öldürüyor ve sanki kusura bakmayın ama alttan bişey çakılıyor gbi ağrı oluyor nolur yazın

Back
X