- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Ben kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldıArkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi
12 gün oldu yani 10 gün kullandım 2 gün geçtibende 21 de kürtaj oldum 35 gün oldu hala adet olmadım. ama siz hangi ara ilacı kullandınız 29 gün olmuş kürtaj olalı
Bize korunun demedi hiç devam edin dediBen kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldı
Kişiden kişiye değişiyor olabilir tabi. Başka bi arkadaşa doktoru 3 ay dedi meselaBize korunun demedi hiç devam edin dedi
Merhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0Baş dönmesi derinden mide bulantısı akintimd a çok fazla
Bitanem benimde çok silikti ilk hamilelikte bence hamilesinnnMerhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0
Sen yarın direk hastaneye git mutlaka kan ver özele git hemen çıksın sonucun hatta imkanin varsa şimdi gitmelisinMerhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0
Merhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0
Yok canım duphaston doktorum gebelik istediğim için zaten verdi bu eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasini sagliyor eğer gebelik yoksa adet getiriyor. Şuan yine lavaboya gittim ve yine peceteye aynı şey geldi ama pedimde hiçbir şey yok iki saattir oldu daha yeni dünde belim gece çok ağrıdı bugünde biraz iş gördüm belim hafif ağrıyordu sonrasında bu akintimi diyin kan gibi bişey var ama çok açık beyaz akintiyla geliyo ama sadece beceteye pedimde bişey yok. Çok korkuyorum yinemi düşük yaşıyorum yarın sabah kan vercemIlacın adı tarlusal mi
Ilacın adı tarlusal mi
Buda yaptığım test gorunuyormu çizgi acaba testmi bozuk yanlış anlmdm gittiYok canım duphaston doktorum gebelik istediğim için zaten verdi bu eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasini sagliyor eğer gebelik yoksa adet getiriyor. Şuan yine lavaboya gittim ve yine peceteye aynı şey geldi ama pedimde hiçbir şey yok iki saattir oldu daha yeni dünde belim gece çok ağrıdı bugünde biraz iş gördüm belim hafif ağrıyordu sonrasında bu akintimi diyin kan gibi bişey var ama çok açık beyaz akintiyla geliyo ama sadece beceteye pedimde bişey yok. Çok korkuyorum yinemi düşük yaşıyorum yarın sabah kan vercem
Silik çizgiyi görüp kan tahlili yapmadınız mı anlamadım ?Merhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0
Yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz ona göre belli olur.Yok canım duphaston doktorum gebelik istediğim için zaten verdi bu eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasini sagliyor eğer gebelik yoksa adet getiriyor. Şuan yine lavaboya gittim ve yine peceteye aynı şey geldi ama pedimde hiçbir şey yok iki saattir oldu daha yeni dünde belim gece çok ağrıdı bugünde biraz iş gördüm belim hafif ağrıyordu sonrasında bu akintimi diyin kan gibi bişey var ama çok açık beyaz akintiyla geliyo ama sadece beceteye pedimde bişey yok. Çok korkuyorum yinemi düşük yaşıyorum yarın sabah kan vercem
Hayır yamdm 10 gün olsun kesin gözüyle bakicaktkm aslında yarın kan verecektim. Ben geç yumurtluyorum adet düzensizliği var bendede ilaçta kullaniyorum ama olmdm bugünde böyle Bir şey yaşayınca korktum hani tekrar mi gebe kalip düşük yapıyorum diye.Silik çizgiyi görüp kan tahlili yapmadınız mı anlamadım ?
Hamilesindir canım tarsual a on gün içinde olmuyosan hamilesinArkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi
BEnde senin gibi oldum düşül yaptım adetim gelmedi tarsual içtim yine gelmedi hamileymişim o da boş gebelik oldu kürtaj oldum maalesefBenimle aynı durumu yaşayıp hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?