- 24 Şubat 2020
- 226
- 145
- 18
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Şuan hamilemisiniz pekiBEnde senin gibi oldum düşül yaptım adetim gelmedi tarsual içtim yine gelmedi hamileymişim o da boş gebelik oldu kürtaj oldum maalesef
Merhaba canım bende 30 Ocak gibi düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktor bana da korunma denemeye devam et dedi geçenlerde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik. Şuan akıntı falan var bende deArkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi
DeğilimŞuan hamilemisiniz peki
Daha gebelik testi yapıp üzülmüyorum sağlıklı olmazsa yine aynı üzüntüyü yaşarsam diye çok korkuyorumHamilesindir canım tarsual a on gün içinde olmuyosan hamilesin
Doktoruma sordum ilaçtan 1 hafta sonra gelicek dedi ama heryerde ya 10 gün içinde gelmiş yada gelmemisHamilesindir canım tarsual a on gün içinde olmuyosan hamilesin
Ben hiç hesaplamadım canim bende ocak sonu gibi yaptım ve hergun nerdeyse birliktelik oldu yumurtlama olmuş mudur yani adet olmadanMerhaba canım bende 30 Ocak gibi düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktor bana da korunma denemeye devam et dedi geçenlerde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik. Şuan akıntı falan var bende de
Buda yaptığım test gorunuyormu çizgi acaba testmi bozuk yanlış anlmdm gitti
Oldu ki bebege zarar verir mi bu ilaçHamilesindir canım tarsual a on gün içinde olmuyosan hamilesin
Bebeğe zararı yok faydası varsıkıntı olmaz benm sebebbaşkaydıOldu ki bebege zarar verir mi bu ilaç
Anladım umarım dediginiz gibidirBebeğe zararı yok faydası varsıkıntı olmaz benm sebebbaşkaydı
Peki hamileliği nasıl geçti? Bi problem yaşadı mı?Ben kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldı
Yoo doğdu 1,5 yaşında şimdiPeki hamileliği nasıl geçti? Bi problem yaşadı mı?
1 Ay korunun dediği süreiçersinde korunmadan mi hamile kaldiYoo doğdu 1,5 yaşında şimdi
Bugün test yapsam cikarmikiYoo doğdu 1,5 yaşında şimdi
Evet. Tek korunmasız ilişki oldu diğerlerinde korundu. Korunmasız olan ilişkiden hamile kalmış1 Ay korunun dediği süreiçersinde korunmadan mi hamile kaldi
çıkabilir adet geçmişBugün test yapsam cikarmiki
En son 1 oCakta oldumçıkabilir adet geçmiş
yumurtlama günün üstünden kaç gün geçti sizin siz de gidip bi test alıp yapsanız iyi olurEn son 1 oCakta oldum
En son adet tarihine göre mi hesaplayacagimyumurtlama günün üstünden kaç gün geçti sizin siz de gidip bi test alıp yapsanız iyi olur
En son adet tarihine göre hesaplarsak yani 1 ocakta oldum en son 5 6 gün geçmiştir ortalamayumurtlama günün üstünden kaç gün geçti sizin siz de gidip bi test alıp yapsanız iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?