Düşükten sonra hamile kalamamak

Acimasizhayat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
65
0
16
35
Adana
Arkadaşlar iyi akşamlar benim bir oğlum var çok şükür ancak geçen sene bir düşük yaptım ve 1 senedir tekrar hamile kalamadım maalesef geçensene korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım ama 1 senedir ha bugün ha yarın olur dedim 1 senedir olmadı eşim bu konuya çok üzülüyor çok istiyor bende istiyorum aranızda böyle olan varmı yazarsanız sevinirim ben ara verdiğim için ve düşük yaptığım için artık çocuğumun olmAmasından korkuyorum daha doğrusu çevremdikler korkutuyor sürekli soruyorlar bebek varmı diye neden olmuyo diye soruyorlar bide neyse aranızda böyle bişey yaşayan varsa yazarsa mutlu olurum herkese teşekkürler

Düşünüzün sebebı neydı? Bence bır doktora görünün
Düşük sonrası rahîm cok hassaslasıyor kürtaj varsa eğer
Iltıhaplanma olabılır. Dedıgım gıbı bır doktora görünün
Rahatlarsınız

Iyi geceler canim. Bendede suan ayni sorun var iki yil once evlendikten hemen sonra hamile kaldim ve ne yazik ki bendede dusuk meydana geldi. Ben ama daha sonra korundum daha dogrusu esim korundu ve buna ragmen 3 aydir hamile kalamiyorum. Doktora gittim hem miom ve yumurtaliklarinda kist oldugunu soyledi. Bu bazi dusuklerden sonra olabiliyomus. Bu yuzden onumuzdeki ay kist ve miom ameliyatla alinicak ki daha kolay hamile kalabilim diye. Bence bi doktora gorun bazi bayanlarda kist ve miom tekrar hamile kalmaya engel olabiliyo lutfen ama lutfen ihmal etme zamaninda git doktora.

Düşüğüm sebepsizmiş doktor öyle söyledi bebegim 11 haftalıktı kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktora gittim sorun olmadığını söylediler yanlız düşük yaparken kanamadan çok parça düştü neden olabilir acaba

Düşükten sonra parça gelmesı normal çünkü ıkı aydan büyükmüş
Bebek. Pekı düşükten sonra gıttınızmı doktora ıcınız temızlenmısmıydı

Düşükten sonra parça gelmesı normal çünkü ıkı aydan büyükmüş
Bebek. Pekı düşükten sonra gıttınızmı doktora ıcınız temızlenmısmıydı

Evet gittim düşükten sonra hem vajinal ultrasonda hemde normal ultrasonda baktı parça kalmamış dedi zaten düşükten sonra kürtaj olmadı hap verdiler parça düşümüne yardımcı olmadı için düşükten sonra adetlerim hep erken olmaya basladı bazen 1 hafta bazense tam gününde yani hiç günüm dahi geçmiyor

Sız yınede bır doktora görünün. Önemlı bısı olduğunu sanmıyorum
Adet duzensızlıgıde sebep olabılıyo dıye bılıyorum. Bende
Bır düşük yasadım kürtajlı ve herseyım altüst oldu cok hassaslstım
Özellıklede soğuğa karşı su an korunduğum ıcın bendde
Böyle bır sorun olurmu bılmıyorum

Tüplerde tıkanıklık olabiliyor düşükten sonra mı kürtajdan mı bilmiyorum ama ben ikisinide yaşadım. Tüplerden biri tıkanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…