Düşükten sonra hamile kalanlar

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

dualar bızım içimize ferahlık verır canım.hep boyle ol

canım ben regli oldum önümüzdeki aylara bakacagız sen ansılsın nasıl gidiyor canım.

merhaba bende hamile olmak istiyorum artıkkkkkkkkkk düşük yapalı 7 ay oldu ama hiç bişiy yok daha ya...............:84:

Kızlar, düşükten hemen sonra daha adet görmeden hamile kalıp da sağlıklı hamilelik geçireniniz varmı?Bebişine problemsizce kavuşan varmı aranızda?veya duydunuzmu öyle birini?

Ben düşükten sonra daha adet görmedim ve hamileliğe benzer belirtiler yaşıyorum, doktorum 2 regl sonrası hamileliğe izin vermişti ama, ben daha bir adet bile görmedim.

hamile kalan oluyor canım. bu bekleme suresı senın için daha ıyı olurdu.ama hamıle ısenden tebrık ederım

hamile kalan oluyor canım. bu bekleme suresı senın için daha ıyı olurdu.ama hamıle ısenden tebrık ederım

Hamile değilmişim, bugün kan tahlili yaptırdım, kesin sonucu aldım, rahatladım. doktorumu dinleyeceğim, 2 regl beklemeyi düşünüyorum. Senin durumun nasıl?hamilemisin yoksa bekltiyormu bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…