Düşükten sonra hamile kalanlar

tubacım bende bende hamisim sen zaten beni biliyosun ya...canım doktor araştırıyodun naptın? progestan ve folic kullanıyorum ben...demir hapı vermedi belki önümüzdeki günlerde verir bakalım.

sen benım canım arkadasımsınn.ya benım doktorum benım durumumu bıldıgı ıcın hemen destek olarak verdı canımm. haftaya gebelık tahlılılerımı yaptırcam canımm..kendı doktoruma yaptırcam amelıyatı sanırım.

sende benim için ölesin canım.bak ukalalık yapim dualarım kabul oldu puhaha tatlım ya inşallah herşey yolunda gider,sağsalim kucağımıza alırız inşallah
kendi doktorum bana gebelik öncesi yapılması gereken tahlilleride yaptı canım.idrarda bakteri çıkmıştı sonra idrar kültürüne bakıldı (çok kültürlü çıktı )bugün sonuçları gösterdim allahtan temiz çıktı bende şimdilik herşey yolunda.4 hafta sonra 2 li tarama tstine gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem..neyse tatlım arada bizede bilgi ver tamam mı

tugba cımmm tebrik ederim allah tamamını erdirir inşllh..bende 3 ocak kurtaj oldum 2 aylık sonrasında bir kanamam olmadı 1 hafta once basladı hafif hafif ince ped kullanacak sekilde geliyor aacaba ne zmn biterde yumurtlarımm?sen hiç regl olmadan mı kaldın?

cnm sanada gozun aydın ...

bebıişlerımız saglıcaklaa doğar inşşşş.bnm ıdrar enfeksıyonum çok oluyor.bakalım busefer olacakmı:)herseyın yolunda olmasına çok sevındım canımm.muccckkk bılgılerımm sızınlee:):):)

bnım 1adet gördum 2. de adet olcaktı olmadı işte.düşükkanaman mı adet kanaman mı canım onu anlayamadım

Canim hayirli olsun cok sevdim, hatirladin mi beni merak ediyodum bende bi arkadas daha vardi gunu gecmisti onunla seni merak ediyodum ucumuz sohbet etmistik. neyse cok sevindim canim sagliklica kucagina alirsin insallah bebisini, ( tabi bizlerde )

Canim hayirli olsun cok sevdim, hatirladin mi beni merak ediyodum bende bi arkadas daha vardi gunu gecmisti onunla seni merak ediyodum ucumuz sohbet etmistik. neyse cok sevindim canim sagliklica kucagina alirsin insallah bebisini, ( tabi bizlerde )

hatırlamadım hangı konuda(forumda) konustuyduk. tskeerım canım sagol. cok gecmeden rabbım banada yasattı bu mutllulugu

tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş...belirtilerin nelerdi söylermisin benim adet günümde yarın inş olmam...

tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş...belirtilerin nelerdi söylermisin benim adet günümde yarın inş olmam...

ilk hamileliğimde göguslerıme asla dokunamaz olmustuım şşişmişti.
bu seferkinde kasıklarımda şiddeetli agrı vardı adetım gecıktı.

gözünaydın canım.rabbim bu defa saglıkla versin insaallah sonuna kadar sende kalır.sorunsuz geçer canım.darısı bana olsun insaallah

gıttım doktora canım ayın sonunda ultrasona gırecegım.senınde guzel haberlerını alırız ıns :)

güzel haberlerini bekliyoruz öyleyse hayırlısıylaa...
bakalım bende ayın 13 ünü bekliyorum..inş güzel haberler verebilirim sizee...

güzel haberlerini bekliyoruz öyleyse hayırlısıylaa...
bakalım bende ayın 13 ünü bekliyorum..inş güzel haberler verebilirim sizee...

insaallah canım.insaallah sanada sevinirizz.rabbim kimseyi mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…