- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
- Konu Sahibi tugbacozar
-
canlarım internete gıremedım.bebişimiz varya oradayız genelde dayanamayıp gıdiyoruz.iiyi akşamlar diliyorum
tugbacım ilk dr. kontrolün ne zaman canım.
merhaba arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim düştü torch testinde kızamık geçirdiğimi öğrendik ve bundan dolayı bebeğin düştüğünü bu şekilde düşük yapan varmı 4 ay oldu ama hala hamile değilim
merhaba arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim düştü torch testinde kızamık geçirdiğimi öğrendik ve bundan dolayı bebeğin düştüğünü bu şekilde düşük yapan varmı 4 ay oldu ama hala hamile değilim
ayın sonunda canım ancak ozaman görebılırız dedı doktorum
ayın sonunda canım ancak ozaman görebılırız dedı doktorum
evet canım kullanıyorum ama o bebeğin gelişimi için demişti doktor sen hamilemisin
[sıze="3"]bende hamileyım artıkkk:)[/sıze]
ama keseyi gördünüz deilmi o günün 2 gün geçsin çıkıyor cnm.bebişin kalp atışlarınıda ay sonunda duyarsınız insaallahh canımmm.dualarım hep seninle....banada dua et cnmm çok ihtiyacım var
kızlar dünden beri karnımda agrı var.kullandıgım haplardan olabılırmı. birde sabah kalktıgmda buyuk tuvaletım siyah gelldı.
korkma canım karın ağrısı o kadarda önemli değil.sırt ağrısı tehlikelidir. yinede doktorunaa bir görün. o kadar da çok düşünme. işlerolacağına varır.sağlıcakla allah kucağına almayı nasip etsin.
nekadarlık Allah tamamını erdirsin canım darısı tüm isteyenlere inş..
CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TORCH NİN ne oldugunu anlamış deilim cahilligime ver biraz daha açarmısın bu test nasıl yapılıyor bebegemi sanamı yapılıyor
benimde reglmim 2 gün gecikti idrar testi yaptım çıkmadı inş. hamileyimdir
benimde reglmim 2 gün gecikti idrar testi yaptım çıkmadı inş. hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?