Düşükten sonra hamile kalanlar

merhaba arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim düştü torch testinde kızamık geçirdiğimi öğrendik ve bundan dolayı bebeğin düştüğünü bu şekilde düşük yapan varmı 4 ay oldu ama hala hamile değilim

hiç duymamıştım bu yüzden düşük oldugunu çok üzüldüm canım gebe olmayı destekleyıcı folic asıt kullanıyormusun

evet canım kullanıyorum ama o bebeğin gelişimi için demişti doktor sen hamilemisin

CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TORCH NİN ne oldugunu anlamış deilim cahilligime ver biraz daha açarmısın bu test nasıl yapılıyor bebegemi sanamı yapılıyor

ayın sonunda canım ancak ozaman görebılırız dedı doktorum

ama keseyi gördünüz deilmi o günün 2 gün geçsin çıkıyor cnm.bebişin kalp atışlarınıda ay sonunda duyarsınız insaallahh canımmm.dualarım hep seninle....banada dua et cnmm çok ihtiyacım var

bana virüs bulaşmış canm sanrım hastanelerden filanmış(
Gebelik, bebek ve TORCH testi. Bebekte sakatlık, özürlü bebek kontrolü. TORCH testi nedir, TORCH testindeki harfler ne anlama gelir? TORCH testi ile ilgili detaylar bu makalemizde..

Gebelik sırasında bulaşıp bebekte sakatlıklara neden olacak mikropların tespiti için yapılan testtir. Birden fazla enfeksiyon araştırılmaktadır. Bu testler gebeliğe hazırlık ve gebeliğin ilk 3 ayında yapılmaktadır.

T: Toksoplazma mikrobunun oluşturduğu enfeksiyonun simgesidir. Çiğ et veya çiğ et barından yiyeceklerin yenmesi veya yıkanmadan sebze-meyve yeme veya diğer gıdaların yeterince temizlenmeden tüketilmesi sonucu ortaya çıkar. Kedi dışkısı ve temiz olmayan gıdaların bu virüsü tetikleme riski yüksektir.

O: Hamilelik sırasında bebekte sakatlıklara sebep olabilecek mikroplar anlamına gelir. Bunlar arasında en yaygın olanları kabakulak, çocuk felci, suçiçeği, bel soğukluğu ve kızıl hastalığına yol açan mikroplardır.

R: Kızamıkçık hastalığının simgesidir. Hamilelik sırasında büyük risk eden bu hastalık ciddi sakatlıklara sebep olabilir.

çıkıyor ama kesın görelımdıee ayın sonuna verdı gunu doktorumuz.dualarım sizinle canım benım

kızlar dünden beri karnımda agrı var.kullandıgım haplardan olabılırmı. birde sabah kalktıgmda buyuk tuvaletım siyah gelldı.

korkma canım karın ağrısı o kadarda önemli değil.sırt ağrısı tehlikelidir. yinede doktorunaa bir görün. o kadar da çok düşünme. işlerolacağına varır.sağlıcakla allah kucağına almayı nasip etsin.

CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TORCH NİN ne oldugunu anlamış deilim cahilligime ver biraz daha açarmısın bu test nasıl yapılıyor bebegemi sanamı yapılıyor

canım bebek düştüğünde neden düştü diye araştırdım bitek torch testinde kızamık çıktı kan aldılar baktılar vucuduma kızamık virüsü girmiş oda bebeği sakat ediyormuş ve anneye de zarar veriyormuş.benimde bebeğim dayanamadı ve düştü 1 aylıkkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…