Düşükten Sonra Hamilelik

saricicek

Kûn feyekûn
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.708
1.024
78
44
20gün önce düşük yaptım yumurtlama sorunum var ve yumurta tembelliği için klomen +çatlatma iğnesi kullanmıştık 6 haftalık iken düşük yapmaya başladım kanamam kesintilerle 14 gün sürdü birkaç gündür kanamam yok kürtaj olmadım kendi kendine sıfırlanacağını söyledi doktorum . etrafımda birçok insan düşükten hemen sonra çok daha kolay hamile kalacağımı söyledi ilaçsız tedavisiz bu ay tekrar denicem zaten normal yolla olmuyor yumurtalarım 2 ayda zor gelişiyor zaten olmaz ama Allah büyük biran önce sağlıklı hamile kalmak sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum:((

20gün önce düşük yaptım yumurtlama sorunum var ve yumurta tembelliği için klomen +çatlatma iğnesi kullanmıştık 6 haftalık iken düşük yapmaya başladım kanamam kesintilerle 14 gün sürdü birkaç gündür kanamam yok kürtaj olmadım kendi kendine sıfırlanacağını söyledi doktorum . etrafımda birçok insan düşükten hemen sonra çok daha kolay hamile kalacağımı söyledi ilaçsız tedavisiz bu ay tekrar denicem zaten normal yolla olmuyor yumurtalarım 2 ayda zor gelişiyor zaten olmaz ama Allah büyük biran önce sağlıklı hamile kalmak sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum:((

Canim oncelikle cok gecmis olsun bende ekim ayinda 6 haftalik bebegimi kaybettim gelismiyordu kurtaj oldum uzerine tam 28 gun sonra adet oldum adetim biter bitmez korunmayi biraktim ve o ay hamile kaldim su an masallah 13 haftalik olduk ilk hamileligimden once 5 ay olmamisti kurtajdan sonra kolay olur dediler ve bende hemen tuttu umarim sende de tutar bu guzel duyguyu biran once yasarsin saglikli gunler

Canm hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın . ben diğer ay adet olmuşssun bu çok güzel ama bende yumurtlama sorunu var bu yüzden adetlerim 2 aydn önce olmuyor ilaç kullanmazsam:( düşük anında 14 gün kanamam devam etti arada birkaç gün kesildi tekrar başladı doktorum bu ikinci kanamayı adet kabul ediyorm dedi folikasit verdi inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim umudum olmasada :( mevlam hayırlısını nasip etsin doktorlar korun ded ama korunmicem zaten olmuyo ilacsız ama allahtan umut kesilmez
Canim oncelikle cok gecmis olsun bende ekim ayinda 6 haftalik bebegimi kaybettim gelismiyordu kurtaj oldum uzerine tam 28 gun sonra adet oldum adetim biter bitmez korunmayi biraktim ve o ay hamile kaldim su an masallah 13 haftalik olduk ilk hamileligimden once 5 ay olmamisti kurtajdan sonra kolay olur dediler ve bende hemen tuttu umarim sende de tutar bu guzel duyguyu biran once yasarsin saglikli gunler

26-27ocak gibi düşük kanamam başladı 14 gün sürdü yaklaşık geçen hata doktor kontorlune gittiğimde yumurtalıklarıma baktırdm henüz gelişmemişti ama. . . . .
şuan hamileymişim gibi his var aynı adet olucakmışım gibi geçen ay yaşadığım tüm belirtiler var ozamanda ne olsa adet olucam diye düşündüm kendime hiç bakmadım aynı uyuklamayı yorgunluğu şuandada yasıyorm ayrıca cok midem bulanıyo acaba bukdar kısa sürede tekrar olabilirmi

İlk gebeliğim 5,5 haftalıkken düşükle sonlanmıştı.Doktor 3 adet dönemi korunun rahim kendine gelsin demişti ve korunduk.Sonraki 3 ayda da ilkinde olduğu gibi gün hesaplaması yaptık.Şu an düşükten sonraki 7. Ayın İçindeyiz.Regl başından itibaren 11. Ve 17. Gün arasında gün aşırı korunmadık.reglim 4 gün gecikti dün predictor testim pozitif çıktı ve bugün kan verdim.sonucu yarın alıcam.tek sıkıntım ilk gebeliğimdeki düşük öncesi kesintisiz kasık ağrılarım aynen tekrarlıyor.:((( sakin ve teslimiyetçi olmaya ve bol bol uzanıp dinlenmeye çalışıyorum.Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.

öncelikle hayırlı olsun allah sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin. ben kürtaj olmadan düşürdüm 26yı 27 ocaga baglayan geceydi daha yeni 1ay oldu. .14gün sürdü kanamam bi kounmuyoruz ve bendede ilk gebeliktede kasık agrıları var şuanda dahi ve cok yorgunum benm dinlenme sansım yok işteyim gözümü açamıyorum uyku bastırıyor üşükten öncede hamile oldugumu öğremeden bu belirtiler vardı çok erken ama ben hemen istiyorm mevlam verirse. . birde size sormam gereken düşük kanaması bittikten yada başladıktan kaç gün sonra adet kanaması baslar
İlk gebeliğim 5,5 haftalıkken düşükle sonlanmıştı.Doktor 3 adet dönemi korunun rahim kendine gelsin demişti ve korunduk.Sonraki 3 ayda da ilkinde olduğu gibi gün hesaplaması yaptık.Şu an düşükten sonraki 7. Ayın İçindeyiz.Regl başından itibaren 11. Ve 17. Gün arasında gün aşırı korunmadık.reglim 4 gün gecikti dün predictor testim pozitif çıktı ve bugün kan verdim.sonucu yarın alıcam.tek sıkıntım ilk gebeliğimdeki düşük öncesi kesintisiz kasık ağrılarım aynen tekrarlıyor.:((( sakin ve teslimiyetçi olmaya ve bol bol uzanıp dinlenmeye çalışıyorum.Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.

Back
X