angel uzun zamandır girmiyodum dün okudum bebeğini kaybettiğini geçmiş olsun canım bende 13 nisanda bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aldılardr 6 ay korunmamı önerdi ama bende korunmama kararı aldım umarım iyi haberlerini alırım bu sefer sağlıklı sıhatlı aynı şeyleri yaşamadan mutlu hamilelikler yaşarız Allahın izniyle
düşükten bır ay sonra hamıle kaldım..
dr korun ya da korunma demedi..
su an 8 aylık hamıleyım..
bnm hala kanama var sizin ne kadar sürmüştü düskten sonra...
angel uzun zamandır girmiyodum dün okudum bebeğini kaybettiğini geçmiş olsun canım bende 13 nisanda bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aldılardr 6 ay korunmamı önerdi ama bende korunmama kararı aldım umarım iyi haberlerini alırım bu sefer sağlıklı sıhatlı aynı şeyleri yaşamadan mutlu hamilelikler yaşarız Allahın izniyle
Ben de 1 hafta oldu kürtaj olalı ,6 haftalıktı.
İlk adetten sonra başlamayı düşünüyorum çalışmalara inşallah... Bu hamileleğimin nasıl olduğunu anlayamamamıştım.Sadece bir kez denemiştik ve olmuştu çünkü. Tam olarak emin değildim çocuk fikrinden, hem istiyor hem de korkuyordum.Ama öğrenince her şey çok güzel bir hal almıştı.Deli gibi havalara uçmuştum. Kaybedince de tepe taklak oldum:çok üzgünüm: Umarım yeniden çabucak hamile kalırım.Sağlıkla taşırım........
bnm hala kanama var sizin ne kadar sürmüştü düskten sonra...
niye okadar cok zaman dedi ki
düşükten bır ay sonra hamıle kaldım..
dr korun ya da korunma demedi..
su an 8 aylık hamıleyım..
bn kürtaj olmadım ama hala kan geliyo o yüzden acaba parcamı kladı die aklıma geliyo c tesi cagırmıstı gidince kaldıysa kürtaj yapar bakalım ne zaman saglıklı uzun ömürlü olacaksa o zamn gelsin bebişlerimiz her gece rüyamda bebek görüyorum hele dün kucagıma ladım kokladım sanki kokusu suan bile burnumda cok gercek gibibir rüyaydı allah bi daha boyle bi acı yasatmasın saglıklı bebiler versin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?