ne kadarlık dusuk yapmıstın canım,bende bebiş ruyalarını cok goruyorum bilinç alımıza yerlestırıyoruz o yuzden
7+3 günlüktü ah ah galiba öyle hergün görüyorum rüyamda.
7 hafta 2 hafta farketmiyo benimde 2,5 aylıktı kısmet olmayınca olmuyo ama en kısa zamanda hepimiz sağlıklı sıhatlı yeni bebişlerimizin haberini alırız inşallah.
7 hafta 2 hafta farketmiyo benimde 2,5 aylıktı kısmet olmayınca olmuyo ama en kısa zamanda hepimiz sağlıklı sıhatlı yeni bebişlerimizin haberini alırız inşallah.
2 haftalık nasıl belli oluyo ki öyleydi valla 7 hafta of of
yok sey için dedim gebelik en erken 3. haftada belli oluyo seninde adetni gectigine göre en az 4 haftalıkmıs
bnde onu diyorum en erken adetten 1 hafta önce cıkıyo o zamanda 3 haftalık hamile oluyosun
merhaba kızlar,
ben 4 ocakta 5,5 haftalık bebişimi düşük yaptım. Kürtaja falan gerek görmedi doktor. Şuan gayet sağlıklısın dedi. Bizde bebiş istediğimiz için korunmuyoruz. Dün test aldım negatif çıktı, biliyorum çok erken yapıyorum testi ama hamile kalma şansım varmı acaba?
slm cnm bende 3 ocakta kurtaj oldum 7 haftalıktı bende korunmadım hatta kurtaj gununu regl gunu sayarak yumurtlama zamnlarımda daaha dikkat ettik su anda dusunyorum normal seyrinde devam ederse 1 subatta regl olmam lazım yoksa o gunden sonra test yapmak dogru birde beni dusunduren beta hcg sıfırlanmıs olup olmadıgı !!!! sende negatif cıktıgına gore su an sıfırlanmıs galiba yeni gebelik içinde erken test yapmıssın....beklicez bıraz daha ve bende hafif akıntı ve kahverngıye yakın belli belirsin bii leke var ...
canım aynen bendede akıntı var. Ben de düşük yaptığım günü adet varsayarak yumurtlama zamanlarında çalışmalar yaptık.Ya hani testte böyle silik falanda olsa 2. çizgiyi bekledimİnşallah hiç regl olmadan bebişim olur.
kızlar bide ben çabuk acıkıyorum bu aralar kasıklarıma agrı giriyor ama gögüs agrısı felan yok 20. günde belirti verirmi böyle bide gögüs agrısı olmadan olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?