- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Doğru diyorsun arkadaşım, aşırı bir borcun içindeyiz bir de eşim yanımda olmayacak bir ay kadar. Hiç hazıe hissetmiyorken üzülemedim ilk gün. Sonra dokundu tabi eksik hissettim kendimi naif bi duyguymuş hamile olmak.Anne değilim, psikolojinizi bilemiyorum ve yanlış yorum yapmak da istemiyorum lakin “sürpriz gebelik diye başta üzülmedim” demişsiniz
Bu cümleniz bana dokundu... Can gidiyor, üzülmemek mümkün mü?
Yaşadığınız büyük ihtimal kimyasal gebelik.Sürpriz hamilelik yaşayan ve bebegi istemeyen diğer arkadaşa da dedigim gibi hamile kalmak saglıklı bir gebelik geçirilecek anlamı taşımıyor.Arkadaşlar merhaba.
Geçen hafta 5 haftalık hamileliğim sonlandı düşük yaptım.
Süpriz gebelik olduğu için üzülmemiştim ilkin ama sonraki günlerde çok dokndu bana, sanki ilk ve son şansımmış gibi hissettim. Yeni günün sabahına o güzel his ile uyanmamak kötü etkiledi.
Şimdi aklıma takılan bir soru var belki de kendimi rahatlatmak için.
Hamile kalmış olmam eşimin sperm durumunda bir sorun olmadığını gösterir mi?
Düşük yaptıysam en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüp kendimi rahatlatmak ne kadar mantıklıdır?
Düşüğün arkası gelir derler, ben 1 yıl kadar korunsam bu olumsuz etkiler mi?
Saçma sapan şeyler düşünüyorum biraz rahatlayabilsem keşke.
Evet o cümle bana yakışmıyor ben de yakıştırmamıştım ama şartlar o kadar düşündürüyordu ki kendimi sevinirken buldum ...Sürpriz gebelik diye başta üzülmemiştim...
İnşallahYaşadığınız büyük ihtimal kimyasal gebelik.Sürpriz hamilelik yaşayan ve bebegi istemeyen diğer arkadaşa da dedigim gibi hamile kalmak saglıklı bir gebelik geçirilecek anlamı taşımıyor.
Kimyasal gebelikte ben hiç korunmadım 5. Ayında tekrar hamile kaldım.Çogu kadında olan bir durum o.Yani beklemeseniz de olur,istemiyorsanız bekleyin tabi ki.Ama bir problemle alakalı Degil.
Bende tam 5 haftalikken kürtaj olmuştum 3 4 aydır yeni geliyorum kendimeArkadaşlar merhaba.
Süpriz gebelik olduğu için üzülmemiştim ilkin ama sonraki günlerde çok dokndu bana, sanki ilk ve son şansımmış gibi hissettim. Yeni günün sabahına o güzel his ile uyanmamak kötü etkiledi.
Düşük yaptıysam en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüp kendimi rahatlatmak ne kadar mantıklıdır?
Amin inşaAllah...Dustugu icin uzulmediginize gore zaten uygun bir zaman degilmis demek ki sizin icin. E sartlar da aynen devam ediyorsa, korunmaniz gerekir tabiki yeni bir hamilelik olusmamasi icin.
Dusuk yasadiktan sonra hic korunulmamali yoksa cocuk olmaz bi daha diye de bir sey yok.
Hakkinizda hayirlisi. Umarim hazir oldugunuz bir zamanda olur
Ay evet işte başta bir neşeliydim sonraki gün dağıldım paramparça hissettim neden gittin ki ben mi kötü bir şey yaptım moduna girdim.Bende spiralle hamile kalıp tesadufi bi şekilde ögretnmiştim.çok agladım hatta düşük riskim ilk baştan beri vardı hiç benimseyemedim nasıl bakcam maddi bi sorun yok ama manevi açıdan kendimi hiç hazır hissetmiyodum düşünmüyodum hiç.
İki ay sonra düşük yaptım o an bile bişey hissedemedim düşün.ama sabahın 5 de aglayarak uyandım o kadar acıyoduki içim anlatamam sanki büyük çocugu kaybetmiş gibi.bugun 22 gün oldu toparladım kendimi.ilk günler öyle oluyo sanki bidaha hamile kalamıyacak gibi deli gibi çocuk istiyosun hemen hamile kalmak hatta.çok düşünme akışına bırak istiyosan korunma bu sana iyi gelecektir.bide benim iki ayı gecmişti hesaba göre ama ultrason tutmuyodu lüçüktü yani.saglıksız olunca vücut atıyomuş öyle teselli et kendini.inşallah saglıklı hayırlı bi evlat verir sana ve isteyen herkese
Özellikle sabah uyanınca hamile olduğunu bilmek öyle güzel bi duyguymuş ki şimdi anlıyorum. Rabbim hepimize nasip etsin.Bende tam 5 haftalikken kürtaj olmuştum 3 4 aydır yeni geliyorum kendime
3 ay korunun , rahminiz bi toparlasin
Sonra tekrar denersiniz
Ben dusukten 6 ay sonra hamile kaldim
Hatta korunmayi biraktigim ilk iliskide hamile kaldim
Evet işte insan kendini suçlu hessediyo düşündüklerinden dolayı sanki ben istemedimde böyle oldu gibiAmin inşaAllah...
Ay evet işte başta bir neşeliydim sonraki gün dağıldım paramparça hissettim neden gittin ki ben mi kötü bir şey yaptım moduna girdim.
2 ay önce kürtaj oldm.Hala içim yanıo.Kalp atislarinini duyamamak.ona baglanip kopmak cok kötü.ilk hamileligim oldugu icinde hic unutamicamArkadaşlar merhaba.
Ne kadarlıktı canım? Unutulmaz bence de evet.2 ay önce kürtaj oldm.Hala içim yanıo.Kalp atislarinini duyamamak.ona baglanip kopmak cok kötü.ilk hamileligim oldugu icinde hic unutamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?