Düşükten sonra ne zaman adet oldunuz?

Ezgi_mete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
104
29
28
28
Mrb kızlar ocak 15 TE düşük yaptım , 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama kürtaj olmadım ve kendim düşürdüm çok şükür içimde parça kalmamıştı , doktor 3 ay korun dedi ama kendini hazır hissediyorsan bir sakınca yok dedi ve ben hiç korunmadim , bugün 34. Günüm ve olmadım , siz ne zamn oldunuz acaba

Canım bende gecen hafta persembe günü kürtaj oldum.dun randevum vardı.dr temiz dedi parca filan kalmamis dedi.ama rahmimde perde olduğunu söyledi.ilk defa duydum.ilk gebeligimde dr hicbir sey dememisti.hamilelikte farkedilmiyormus.ama sorun degil dedi dr.2 ay korunmamizi istedi.folikasit kullan dedi.ne zaman regl olurum dedim.Kürtaj olunca duzensizlik olur dedi.ama 15 gun sonra filan olursun dedi.bakalım brkliyorum bende.adetinin 4.ve 5.gunleri yogun kanaman olursa mutlaka gel dedi.

Mrb kızlar ocak 15 TE düşük yaptım , 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama kürtaj olmadım ve kendim düşürdüm çok şükür içimde parça kalmamıştı , doktor 3 ay korun dedi ama kendini hazır hissediyorsan bir sakınca yok dedi ve ben hiç korunmadim , bugün 34. Günüm ve olmadım , siz ne zamn oldunuz acaba
Gecmis olsn canim neden durmus yolunda gtmeyen bseyler mi vardi bu arada bn 25. Gun adet oldm

Gecmis olsn canim neden durmus yolunda gtmeyen bseyler mi vardi bu arada bn 25. Gun adet oldm
Kese küçük kalmıştı canım zaten kalp atışını duyduk , atımı zayıftı beklendik bi durumdu , 4 gün boyunca her gün düşünmkten kafayı yedim ve 4 günden sonra gittim ve minik kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün beklemek istedim kürtaj olmadım ve 1 gun SONRA kendiliğinden düştü.
Ne diyim çok zor bi durum rabbim düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasn

Ben de 7. Haftada kaybetmişim bebeğimi.. Bugün öğrendim 2 hafta olmuş meğerse ama düşmedi hala benimle beraber sağolsun.. Yarın sabah kürtaj yaptıracağım.. Bakalım bir daha ne zaman nasip olacak..

Ben de 7. Haftada kaybetmişim bebeğimi.. Bugün öğrendim 2 hafta olmuş meğerse ama düşmedi hala benimle beraber sağolsun.. Yarın sabah kürtaj yaptıracağım.. Bakalım bir daha ne zaman nasip olacak..
Canım kendiliğinden düşerse daha iyi olacağını düşünüyorum , leken falan var mı

Canım kendiliğinden düşerse daha iyi olacağını düşünüyorum , leken falan var mı
Var canım akşama doğru artmaya basladı.. Maslak acıbademdeki doktor bu akşam hemen yapmak istedi ama ben kendi doktorumu görmek istedim. Açıkçası düştüğünü gözümle görmek istemiyorum o yüzden anestezi ile görmeden bitsin gitsin istiyorum.. Sabah yaptıracağım erkenden artık..

Var canım akşama doğru artmaya basladı.. Maslak acıbademdeki doktor bu akşam hemen yapmak istedi ama ben kendi doktorumu görmek istedim. Açıkçası düştüğünü gözümle görmek istemiyorum o yüzden anestezi ile görmeden bitsin gitsin istiyorum.. Sabah yaptıracağım erkenden artık..
Hayırlısı olsun canım düştüğünü görmek zor birşey ama kendi düşerse daha kolay hamile kalabilirsin diye duymuştum ve uzun bir zamn korunmana gerek yok ama kısmet artk

Kese küçük kalmıştı canım zaten kalp atışını duyduk , atımı zayıftı beklendik bi durumdu , 4 gün boyunca her gün düşünmkten kafayı yedim ve 4 günden sonra gittim ve minik kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün beklemek istedim kürtaj olmadım ve 1 gun SONRA kendiliğinden düştü.
Ne diyim çok zor bi durum rabbim düşmanıma bile bu duyguyu yaşatmasn
Bliyrm cnm bnde yasadgm icin aynen bn de hep oyle derim dusmaniminbasina bile gelmesin boyle bsey ama unutma tekrar kalacaksin sakin umudunu kaybetme ve bu uzun da surmeyecek allahin izniile

Gecmis olsun Rabbim bizlere tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin 10 subatta bende 12 haftalik bebegimi kaybettim kendi dustu ama esi ve bir diger parcasi icin kurtaj oldum gormek daha zor benim gozumun onunden hala gitmiyor

Gecmis olsun Rabbim bizlere tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin 10 subatta bende 12 haftalik bebegimi kaybettim kendi dustu ama esi ve bir diger parcasi icin kurtaj oldum gormek daha zor benim gozumun onunden hala gitmiyor
Sana da geçmiş olsun canım , aynen düştüğünü görmek ve bklemk çok zor bir durum rabbim bize yeniden sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Canım bende kendim düşürdüm 6 haftalikti
34 gün oldum adet normal adetim gibi 6 gün sürdü şimdi düzene girdi 29 günde bir oluyorum yine aralıkta düşük yapmıştım bende doktor korunma na gerek yk dedi ama ben Ocak ayı yapmadım bilerek ilk adet geçmesi iyiymiş çünkü şimdi baslicam inşallah allah gönlümüze göre verir bu ay

Çok geçmiş olsun hepimize.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende 10 subatta kontrole diye gittim 12 haftalik olacaktı meleğim, meğer 9 haftalikken kalbi durmuş 11 subatta kürtaj oldum hala minik minik kanamam var.sinirlerim aşırı bozuk çok kötü bi duyguymus çok mutsuzum :(

Back
X