- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Çok çok teşekkür ederim :) aynılarını benden sen istedi. Sonuçlar normal çıktı sadece kan pıhtılaşması oda Yok denecek kadar az çıktı. Dediğin gibi hayırlısı demekki. Diğer adetimde tekrardan başlayacağız tedaviye bakalım.Diğer testler;
Protein S
Protein C
Lupus Antikogülan
Paı 1 Polimorfizmi
Antibeta-2 Glikoprotein Igg
Antibeta-2 Glikoprotein Igm
Antitrombin III
Anti Kardiolipin Ig-G
Anti Kardiolipin Ig-M
Prolaktin
Bunları devlet hastanesi yapiyomu acabaDiğer testler;
Protein S
Protein C
Lupus Antikogülan
Paı 1 Polimorfizmi
Antibeta-2 Glikoprotein Igg
Antibeta-2 Glikoprotein Igm
Antitrombin III
Anti Kardiolipin Ig-G
Anti Kardiolipin Ig-M
Prolaktin
Canım ben hep özelde yaptırdım halam doktor o yardımcı oldu. Bilemiyorum devlet hastanesinde yapıyorlar mıBunları devlet hastanesi yapiyomu acaba
Şuanda hamileyim ama doktor büyük ihtimalle düşük olur dedi bebeğin kalbi yavaş atıyormuş haftasından 1 hafta küçük dedi kesede bozulmaya başlamış dedi bidaha önceden de 2 düşüğüm vardı hiç bu testleri istemediler ondan sordum saol bitanem cevabın içinCanım ben hep özelde yaptırdım halam doktor o yardımcı oldu. Bilemiyorum devlet hastanesinde yapıyorlar mı
Yaa çok sevindim rabbim bi an önce sağlıkla kucağına aldırsın. Sana tavsiyem bi hoca bul ve okun. Düşük olmasın diye birşeyler yapıyorlar. Kesinlikle çok fazla yaşayan var ihmal etme. Ben gebe kalırsam inşaAllah ilk işim bu rabbimih izniyleŞuanda hamileyim ama doktor büyük ihtimalle düşük olur dedi bebeğin kalbi yavaş atıyormuş haftasından 1 hafta küçük dedi kesede bozulmaya başlamış dedi bidaha önceden de 2 düşüğüm vardı hiç bu testleri istemediler ondan sordum saol bitanem cevabın için
Orayada gittim kuzum ama bugün yine gittim umutsuz konuştu cuma günü tekrar kontrol edicekler sonra kürtaja alicaklarmişYaa çok sevindim rabbim bi an önce sağlıkla kucağına aldırsın. Sana tavsiyem bi hoca bul ve okun. Düşük olmasın diye birşeyler yapıyorlar. Kesinlikle çok fazla yaşayan var ihmal etme. Ben gebe kalırsam inşaAllah ilk işim bu rabbimih izniyle
Yaa ama kesin kalbi durmadan nasıl kürtaj yapıyorlarOrayada gittim kuzum ama bugün yine gittim umutsuz konuştu cuma günü tekrar kontrol edicekler sonra kürtaja alicaklarmiş
Allah büyük... demekki bizlere vermemesinde büyük hayrlar var ... eskiden çok dert etmezdim genelde toplum için hamileyim yada çocuk oldu desinler diye isterdim. Ama şimdi evde çocuk sesinin eksikliğini çok hissediyorum ... Rabbim Özlem çeken herkese nasip etsinOrayada gittim kuzum ama bugün yine gittim umutsuz konuştu cuma günü tekrar kontrol edicekler sonra kürtaja alicaklarmiş
Bende aynı bitanem kimse umrumda değil sadece RABBIM evimin neşesini sağlıklı sıhhatli versin istiyorum ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAHAllah büyük... demekki bizlere vermemesinde büyük hayrlar var ... eskiden çok dert etmezdim genelde toplum için hamileyim yada çocuk oldu desinler diye isterdim. Ama şimdi evde çocuk sesinin eksikliğini çok hissediyorum ... Rabbim Özlem çeken herkese nasip etsin
Işte küçük bi ihtimal yaşama ümidi varmış son iki kontrol olcak ona göre kürtaj yapacaklarmış ama doktor bence yaşamiyo dedi ümitlenme fazla dediYaa ama kesin kalbi durmadan nasıl kürtaj yapıyorlar(((
Rabbim gönlümüze göre versinG Gamzecikkk18 canım normal çıkmasına sevindim. Bakalım bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı olsun. Sen tedaviye başladın mı hangi aşamadasın?
Rabbim yardımcın olsun canım benim herşeyde vardır bi hayr... böyle kolay diyoruz ama yaşaması çok zor oluyorHercai91 canım çok üzüldüm. Ama olumsuz sonuçlanırsa da hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. Allah korusun ilerleyen haftalarda bir sorun çıkması çok daha acı verir. Benim sana tavsiyem eğer kürtaj olursan, dokudan parça alıp genetiğe gönderin. Benim ilkinde üstünden baya geçtiği için genetik de bir sonuç çıkmamıştı. Ama 2. düşüğümde kromozom bozukluğunun ne olduğuna dair bir sonuç çıkmıştı. En azından elinde bulunsun
Teşekkür ederim canım haftaya bugüne randevu aldım bakalım. Anestezi altında yapılıyor herhalde. Biraz bahseder misinG Gamzecikkk18 muhakkak histereskopi çektir. Bana geçen cuma günü yapıldı. Bir de rahime çizik attılar transfer sonrası tutunma kolay olması için. Bunu da doktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?