tükettiler beniBoşanacaksanız bu sürecin çok yıpratıcı olacağını bilip ona göre hareket edin. Ayrıca kararlı olmanız lazım. Malesef bu süreçte ağzı olan konuşuyor.
Allah yardımcınız olsun.
söyledim canımHerkezin seni sucladigini yazmissin.
Peki esinin ahlaksiz teklifte bulundugunu,bu yuzden bosandigini soyledinmi o seni suclayanlara?
nasıl bır ahlaksız teklıf?Herkezin seni sucladigini yazmissin.
Peki esinin ahlaksiz teklifte bulundugunu,bu yuzden bosandigini soyledinmi o seni suclayanlara?
ya herkes laf sayıyor gunde 5 posta aynı şeyleri dinliyorum düşman olmayalım az zararla bitsin istedim ama kımse benı anlamadı canım yanıyor saldıracak adam arıyorumDiren canim sakin yilma!!onlar senin direndigini gordukce daha baski yapamazlar ne derlerse desinler kulagini tika..olmadi cinnet gecir bee ne olcak sanki azmi cektin?sakin geri adim atma canim.onlar senin sabrini siniyor bakalim teslim olacakmi diye,inan cok zor biliyorum bende ayni sureclerden gectim ama seninki kat kat zor be canim..benim sebeplerim okadar agir olmamasina ragmen herkese karsi direndim sinir krizleri gecirdim,baktilar ben kararliyim kafayi yicem yoksa biraktilar yakami ve ben kazandim..teslim olma sonuna kadar diren lutfen..
herkes herşeyi biliyor ama ben şerefsiz dedim diye suçluymuşumKp ve kv ne yüzle sana laf söylüyor. Sana ahlaksız teklifler yapan adam için? Baban nasıl laf sayıyor onu dolandıran adam için? Ailenin onun cinsel sapkınlıklarından haberi var mı? Nasıl bir ortamın içindesin sen.
nasıl bır ahlaksız teklıf?
herkes herşeyi biliyor ama ben şerefsiz dedim diye suçluymuşum
Allah bildigi gibi yapsin onlari varya..bosver sen baktin cok konusuyolar bas cigligi!yeterr artik dee ustume gelmeyin ben kararimi verdim.bitti bu is !!ciddi soyluyorum bak yanlarinda bi sinir krizi gecir iki ciglik at varya kediye donerler..onlarinki strateji inan bak..uzme yipratma kendini bu kadar guclu olman gereken zamanlar bunlar ..ya herkes laf sayıyor gunde 5 posta aynı şeyleri dinliyorum düşman olmayalım az zararla bitsin istedim ama kımse benı anlamadı canım yanıyor saldıracak adam arıyorum
Konu sahibi vega aciklasin.zira benim yazmaya dilim varmiyor..
Ayyy daha neler yaaaherkes herşeyi biliyor ama ben şerefsiz dedim diye suçluymuşum
yaptım canım umurlarında değilAllah bildigi gibi yapsin onlari varya..bosver sen baktin cok konusuyolar bas cigligi!yeterr artik dee ustume gelmeyin ben kararimi verdim.bitti bu is !!ciddi soyluyorum bak yanlarinda bi sinir krizi gecir iki ciglik at varya kediye donerler..onlarinki strateji inan bak..uzme yipratma kendini bu kadar guclu olman gereken zamanlar bunlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?