adam hem hırsız hem sapkın hem yalancıAyyy daha neler yaaane demeliymissin peki?helalini baska erkeklerle hayal eden koca musvettesine bide madalyami takmaliymissin?!!!heyy allahim ben delirdim burda bee !!ayy allah sabir versin sana canim yaa ..varya sileceksin topunu bakacaksin hayatina!bune bee
cuma gunu anlaştık adam şimdi 15 gun dıyor arıyorum açmıyorEsiniz neden inatlasma baslatti acaba ? Ayrilma nedenini ortaya sactiniz diye yapmis olabilir.Keske anlassaydiniz herkese ayni ve makul bir cevap verseydiniz birlikte.Esinizi ikna edin bi sekilde.digerleri de susar zaten.
cuma gunu anlaştık adam şimdi 15 gun dıyor arıyorum açmıyor
Insallah bir an once kurtulursun bundan canim ya..gercekten akillara zarar rabbim sana guc kuvvet versin,zor zamanlar bunlar ama gecicek asla umutsuzluga kapilma..peki ya baban yahu adam parasini caldi resmen,ustune bide sapik!nasil guvenebiliyor?aklim almiyor yaadam hem hırsız hem sapkın hem yalancı
Katiliyorum haklisin simdi yapacagi fevri bir davranis herseyi daha zor hale getirebilir..yanliz ailesine ne demeli?bunca yasanandan sonra kizlarina destek olacaklari yerde hala bir sans ver demelerini anlayamiyorum ya..Mesaj atin , fevri olmayin.Yoruldunuz mutlaka ancak sabirli olun.Herseye ragmen epey yol katettiniz.Uzlasmaya donuk olun.Anlayabiliyorum iyice yildin adamdan , ama kopruyu gecene kadar dayi cekeceksin mecbur.
Eski konularına da göz attım neden bahsettiğinizi anlamadım kocası ne düşünmüş kiDedin mi kocam bunu bunu dusunuyor diye. ?
evet canım kımse yok demıştım ya arkamda anlayın halimiAileniz var ya akla zarar. O kadar soyliyim...
evet canım kımse yok demıştım ya arkamda anlayın halimi
canım evden kovdumHatırlıyormusun bilmem Vega ama, bir önceki konunda kv kp ye güvenme, çark ederler demiştim.. Şimdi oğullarından tarafa dönmeye başladılar, sonuçta onların mahsülü.. Ama anne babanı anlamadım, neyse onlar öyle böyle kabul ederler..
Eş ten ayrılma süreci sancılıdır, ama umarım bi açığını yakalarsın, telefonunu kurcalasan belki bişeyler çıkar..
İçini ferah tut.. Hakkında hayırlısı olsun..
Eğer dava çekişmeli olursa kanıt bulman dava sürecinde sonucu hızlandırır..canım evden kovdum
Dedim sana mahkeme de Dök tüm pisligini ortaya. Aileler bilmiyor mu bu adamın sapık durumunu. Nasıl sana yükleniyor larşu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun
650 tlm var nereye gıdebilirimki oğlumlaBöyle bir konuda hangi insan evladının tekrar deneyin demeye dili varır ya hu?
Maddi durumunuz nasıldı?
Alın başınızı gidin biraz, telefonum kapalı olacak deyin, ortalığı velveleye vermesinler.
Hayret bir şey.
herkes herşeyi biliyor canım ama genede demedkleri kalmadı bugun kendim kaybedecek kadar krız geçirdimDedim sana mahkeme de Dök tüm pisligini ortaya. Aileler bilmiyor mu bu adamın sapık durumunu. Nasıl sana yükleniyor lar
allah razı olsun bana çok güzel bir örnek verdinKonuyu detaylarıyla bilmiyorum ama şu kadar anlatıym
Istanbul da yaşayan hiç çalışmamış ilkokul mezunu ablam en sonunda 20 yıllık kocasını boşadı hemde 3 çocuğunu da kendi yanına aldı benim ailemde bu konularda 5 para etmez ablama sahip çıkmadı annem bi anne olarak üstüne düşeni yapmadı ablam ise giderken çocukların basında bile durmadi her şeyi benim ablam tek başına yaptı maşallah birikim bile yaptı oğlunu evlendirecek şimdi o şerefsiz babaları çocuklara 20 tl bile vermiyor herseyi ablam karşılıyor
Hiç korkmayın yilmayin yeter ki kararlı olun güçlü durun Allah yardımcınız olsun
canım babamla msjlaşmaları ve hazırladığı sahte evrağın resmı duruyorEğer dava çekişmeli olursa kanıt bulman dava sürecinde sonucu hızlandırır..
Umarım bulursun.. Senin pisikolojin bozulacak yoksa.. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?