düşün artık yakamdan

Oha, boşanıyorsun diye kafaya takıp bir de üstüne yürüyüp dövme girişimleri mi oldu? Bu zamanda destek olmayacaklarsa aile demesinler kendilerine, çok sinirlendim. Aile zor günde bile sırtını yaslayabileceğin için özel ve kutsaldır, taa burdan ben bile üzülüyorsam onlar nasıl üzülüp destek olmaz sana aklım almıyor.......

Neyse..
Maddi özgürlüğün yok sanırım, ama en kısa zamanda kasiyerlik de olsa bir işe gir stüdyo daireye çık. Kirası mesela kartal dolaylarında 500-600 güvenlikli sitenin.
Bi oğlun var zaten, geçinip gidersiniz. O dallama eşin madem çekişmeli boşanacak, onun da donuna kadar al, çocuğunuz var destek olmak zorunda nafaka için.

Kardes sen nasil bi yere dusmussun boyle? Ahlaksiz 1 degil bi suru kisi. Ahlaksizligi ortbas etmeye calisan da ahlaksizdir..
Yemin ederim imkanlarim olsa alip getirirdim yanima seni.
Bi yakinin falan yok mu?
yok canım anam babam arkamda değil akraba mı arkamda olacak pehh

canım aslında bakarsan iyi oldu en azından herşeye ben başlıycam ilerde kimse bana söz sahıbı olmayacak kımın ne olduğunu öğrendim demekki ben tekmişim hep biz doğudayız canım bırde bu turlu baskı var iş arıyorum deli gibi ah oğlum olmasa basar başka şehre giderimde neyse

Ben eski konularınıza baktım da valla anlamadım sizi ya.

Önce eşim çok ilgili, yemek yapmasam neden yapmadın demez, harçlık verir ne yaptın demez, araba emrimdedir sevdiini hep söyler ama sevemiyorum demişsiniz. Babamdan nefret ediyorum onu da öyle görüyorum uzaklaşıyorum demişsiniz tamam cinsel sorunlar varmış ama aşılamayacak şeyler değildir herhalde.

Sonra o nefret ettiğiniz görüşmediğiniz babanızın nasıl oluyorsa artık eşiniz hesabını ele geçirmiş adına kredi çekmiş falan filan babanız size kızmış yahu eşinizin durumu zaten iyiymiş aranızın iyi olmadığı babanızın şifresini nereden biliyor da hesabına giriyor kredi çekiyor mümkün mü bu o zaman herkes girsin hesaplarımıza her haltı yapsın.

Şimdi sorun ne boşanmak için peki? bu adam her istediğini yaptıysa anlayamadım yani kaldı ki bir de küfürler gırla gidiyor mesajlarda bu aleyhinize olabilir madem boşanacaksınız mahkeme günü gelsin bakalım ne nedeniniz varsa dersiniz öyle böyle boşanacaksınız .

konu sahibinin eşi fantazi olarak konu sabhibini başka erkeklerle düşünüyormuş.. kii psikolojik destek almayıda denedi konu sahibi.. böyle bir adamla evli kalınmaz kardeşşşşş

ablama para yollamak için şifreyi ve kartı vermiştik kimseye kendimi inandırmak zorunda değilim zaten derdim başımdan aşmış

Merhaba seni çok zorlu bi süreç beklio öncelikle sabırlı ve güçlü olmalısın. En büyük gücün evladın olmalı.
Kız kardeşim seninle aynı durumdaydı onunda kızı vardı annem babam bu konuda onu çok bunaltı geri dönsün diye elinden geleni yaptılar abim onunla konuşmadı babam konuşmadı 3 yıl boyunca işyerindeyken annem arayıp durmuo bu çocuk diye defalarca aradı. Neler neler ... Sonuç suan çok mutlu ikinci eevliliği kızıda mutlu bi kardes bekliyolar.
Kardeşim bu süreçte bende dahil hiç kimseyle konuşmadi numarasini değişti kimseye wermedi yılmadan ise gidip geldi para biriktirdi herkes aynı seyi söylüyor diye herkesi sildi sonra hepsini atlattı kızı ona büyük güç sende evladını öyle bil. Kimseyle konuşma mücadele et yılma...
Hepsi geçiçek. Kardeşim davayı 1 YIL sonra açtı pislik yapmasın diye paşa paşa gelip anlaşmalı bitirdi velayeti de verdi. Zaman herseyin ilacı hep böyle olMick merak etme. Allah yardimcin olsun..

vega4 Hakkında hayırlısı olsun canım
Bebeğin ile mutlu sağlıklı yarınlar dilerim
Dualarım seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…