- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
yok canım değilim istanbulda herkes uçurumdan atmaya çalışıyor benı ya kendı annem hala bana sahip çıkmadı savunmadı hiç beni bir kere benim kızım demedi
canım annemde yok artık arkamda dediğim
kadın benden çok üzüldüğünü iddia ediyor dayım da geber fln dedi üzerime dövmeye yürüdü intihar edeceğim az kaldı oğlum olmasa çoktan asmıştım kendimi
kimse anlamıyor benı kimse
yok canım anam babam arkamda değil akraba mı arkamda olacak pehhKardes sen nasil bi yere dusmussun boyle? Ahlaksiz 1 degil bi suru kisi. Ahlaksizligi ortbas etmeye calisan da ahlaksizdir..
Yemin ederim imkanlarim olsa alip getirirdim yanima seni.
Bi yakinin falan yok mu?
canım aslında bakarsan iyi oldu en azından herşeye ben başlıycam ilerde kimse bana söz sahıbı olmayacak kımın ne olduğunu öğrendim demekki ben tekmişim hep biz doğudayız canım bırde bu turlu baskı var iş arıyorum deli gibi ah oğlum olmasa basar başka şehre giderimde neyseOha, boşanıyorsun diye kafaya takıp bir de üstüne yürüyüp dövme girişimleri mi oldu? Bu zamanda destek olmayacaklarsa aile demesinler kendilerine, çok sinirlendim. Aile zor günde bile sırtını yaslayabileceğin için özel ve kutsaldır, taa burdan ben bile üzülüyorsam onlar nasıl üzülüp destek olmaz sana aklım almıyor.......
Neyse..
Maddi özgürlüğün yok sanırım, ama en kısa zamanda kasiyerlik de olsa bir işe gir stüdyo daireye çık. Kirası mesela kartal dolaylarında 500-600 güvenlikli sitenin.
Bi oğlun var zaten, geçinip gidersiniz. O dallama eşin madem çekişmeli boşanacak, onun da donuna kadar al, çocuğunuz var destek olmak zorunda nafaka için.
Ben eski konularınıza baktım da valla anlamadım sizi ya.
Önce eşim çok ilgili, yemek yapmasam neden yapmadın demez, harçlık verir ne yaptın demez, araba emrimdedir sevdiini hep söyler ama sevemiyorum demişsiniz. Babamdan nefret ediyorum onu da öyle görüyorum uzaklaşıyorum demişsiniz tamam cinsel sorunlar varmış ama aşılamayacak şeyler değildir herhalde.
Sonra o nefret ettiğiniz görüşmediğiniz babanızın nasıl oluyorsa artık eşiniz hesabını ele geçirmiş adına kredi çekmiş falan filan babanız size kızmış yahu eşinizin durumu zaten iyiymiş aranızın iyi olmadığı babanızın şifresini nereden biliyor da hesabına giriyor kredi çekiyor mümkün mü bu o zaman herkes girsin hesaplarımıza her haltı yapsın.
Şimdi sorun ne boşanmak için peki? bu adam her istediğini yaptıysa anlayamadım yani kaldı ki bir de küfürler gırla gidiyor mesajlarda bu aleyhinize olabilir madem boşanacaksınız mahkeme günü gelsin bakalım ne nedeniniz varsa dersiniz öyle böyle boşanacaksınız .
ablama para yollamak için şifreyi ve kartı vermiştik kimseye kendimi inandırmak zorunda değilim zaten derdim başımdan aşmışBen eski konularınıza baktım da valla anlamadım sizi ya.
Önce eşim çok ilgili, yemek yapmasam neden yapmadın demez, harçlık verir ne yaptın demez, araba emrimdedir sevdiini hep söyler ama sevemiyorum demişsiniz. Babamdan nefret ediyorum onu da öyle görüyorum uzaklaşıyorum demişsiniz tamam cinsel sorunlar varmış ama aşılamayacak şeyler değildir herhalde.
Sonra o nefret ettiğiniz görüşmediğiniz babanızın nasıl oluyorsa artık eşiniz hesabını ele geçirmiş adına kredi çekmiş falan filan babanız size kızmış yahu eşinizin durumu zaten iyiymiş aranızın iyi olmadığı babanızın şifresini nereden biliyor da hesabına giriyor kredi çekiyor mümkün mü bu o zaman herkes girsin hesaplarımıza her haltı yapsın.
Şimdi sorun ne boşanmak için peki? bu adam her istediğini yaptıysa anlayamadım yani kaldı ki bir de küfürler gırla gidiyor mesajlarda bu aleyhinize olabilir madem boşanacaksınız mahkeme günü gelsin bakalım ne nedeniniz varsa dersiniz öyle böyle boşanacaksınız .
kötüyüm canım yoluna giren bir şey de yok ben evimdeyim o anasında ayrıyız ayrı yaşıyoruz dava için uğraşıyorum hala iş arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?