dusun dusun cozemedim

senbanask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
100
62
13
28
Kizlar eski konumdan hatirlarsaniz yeni evliyim esimin babasinin arsalari var satip bize ev alicaklardi soz vermislerdi dugune kadar satilmadi bitanesini ev karsiliginda satti onuda bize vermedi esimde babasiyla konustu babasi verip vermicegi hakkinda bisey demedi neyse bunlar olanlar. Esimin uvey anneai var onunda ustune bi arsa var 100 milyar degerinde. Oda esime sana arsami veririm ama 8 milyar borcu var eger oderseniz vericem dedi bizimde 12 milyar paramiz var onlarda dugunde bana takilan bilezikler 4 milyarda tapu masraflariyla tam yetiyo ama birikmis baska paramiz yok sizde altinlarimi satip o arsayi almalimiyiz esim napcagimi bilmiyorum sen bilirsin senin altinlarin dedi napmaliyim?

Valla ben olsam yapardim.
Bu is uzarsa size yine nanay kalicak benden soylemesi.
Hemen isi baglayin.

Ne borcu o önemli. Bi ara tapu alırken görevli memur, satın alan adama bunun üzerine borç var haberin var mı kabul ediyor musun? dedi. Adam da biliyorum dedi. Eğer öyle ise alın. Ama parayı ödeyip sonra satış işlemi gerçekleşmesi sıkıntı. Borç ödendikten sonra satmıyorum derlerse ne olacak.

Tapu önce üstüme geçer sonra parasını verirsem olabilir. Ama yinede arsayı iyice araştırırım.

Once arsanın tapusunu alın sonra borcu verin.100 milyar değerindeki arsayı 8 milyara almak çok hesaplı değilmi?ama işin içinde başka şeyler olmasın iyice araştırın.

şimdi kayınpederin size verilmiş bir ev sözü var ok
kayınpeder şuan sessiz alırımda almamda demiyor
üveykayınvalidenin üzerine arsa var bu arsa kendisinin mi kayınpedermi verdi orasını anlamadım
ve üveykayınvalide arsanın üzerinde haralde vergi borcu olacak onu öderseniz arsayı size verecek buraya kadar ok
bence kp kv anlaşmışlar kv nin arsasını size size alacağı evi kv ye verecek kp ben olsam razı olmazdım
annemin bir sözü var anne el olunca babada el olur doğru maalesef

Kizlar eski konumdan hatirlarsaniz yeni evliyim esimin babasinin arsalari var satip bize ev alicaklardi soz vermislerdi dugune kadar satilmadi bitanesini ev karsiliginda satti onuda bize vermedi esimde babasiyla konustu babasi verip vermicegi hakkinda bisey demedi neyse bunlar olanlar. Esimin uvey anneai var onunda ustune bi arsa var 100 milyar degerinde. Oda esime sana arsami veririm ama 8 milyar borcu var eger oderseniz vericem dedi bizimde 12 milyar paramiz var onlarda dugunde bana takilan bilezikler 4 milyarda tapu masraflariyla tam yetiyo ama birikmis baska paramiz yok sizde altinlarimi satip o arsayi almalimiyiz esim napcagimi bilmiyorum sen bilirsin senin altinlarin dedi napmaliyim?
ahh ahh verilen sözlerle ,vaadlerle, düşüncelerle

peynir gemisi yürümeyeceğini billl

Şimdi herşey para değil. Keşke sözünü tutup seni bu çelişki içinde bırakmasaydı o zaman yardım etmek için borçlarını öderdiniz ama söz verip tutmaması bana o güveni vermedi ...

Arsa senin üstüne geçmeden altınları sakın verme. Tapu dairesinde ver 8bini girin odaya imzaya

Yok anacım çocuk mu kandırıyor

daha gençsiniz. Yaparsınız birikim alırsınız malınızı mulkunuzu. Hiç kimse üvey annesının arsasıyla mal mulk sahibi olmuyor acele etmeyin. Bu bana cok iyi niyetli gelmedi
Bizim oralarda bi deyiş vardır. " malım, seni verip de mi kötu olayım vermeden mi kötü olayım"
Yani bu deyiş bu konuya ne kadar uydu o da tartışılır gerci ama işte öyle anlayıver sen

Tam olarak guvenilecegine eminsen ver tabi.senin verecegin 12 000 ,alacağın 100000.gerci belki zaten söz vermişlerdi bir arsa vericez diye,sonra o arsalari vermeye kiyamadilar.sonra bari borcu olan arsanın borcunu kapatsinlar onu vermiş olalım demiş olabilirler.o da mantıklı.

Back
X