güzel konu

bu konu çoğu kişiye saçma gelir. ama olumlamaların aslında ne olduğunu bilmedikleri için. bir de bu konular çok kolay bir şekilde başka yönlere saptırılabildikleri için hemen başına üşüşür sapkın düşünceli insanlar. onu saçma sapan yerlere çekip yarar sağlamaya çalışırlar

çok fazla şarlatan var, çok fazla kurt var insanların duygularıyla oynayıp para kazanmaya çalışan.
ve maalesef bunların reklamları çok güzel yapılır ve insanlar da "haa demek ki pozitif düşünce olumlama dedikleri böyle bir şey, saçmalık canım" derler. evet saçmalık ama senin o gördüğün şarlatanların konuştukları saçmalık. resmen uydurup uydurup yedirmeye çalıştıkları şeyler tamamen saçmalık.
olumlamalardan nasıl haberim oldu...
sevdiğim yazarların bilim adamlarının hayatlarını günlüklerini okuyarak öğrendim. insanın duygu durumunun o insanın her şeyi olduğunu gördüm. hissettiklerinin düşündüklerinin nasıl hayatını etkilediğini, seni nasıl şekillendirdiğini gördüm. ne düşünüyorsun o oluyorsun.
sanılanın aksine bu iş öyle metafizik falan değil, gayet gerçek. öyle astrolojiye, fala, duyu ötesi deneyimlere falan asla inanmam. aksine son derece bilimselim. insanın çevresini düşünceleriyle kendi anlayışıyla kavradığını biliyorum. sen nasıl görüyorsan çevren de öyle oluyor. nasıl bakıyorsan öyle görünüyor. bu yüzden pek çok büyük bunalımımı kendi olumlamalarımla atlattım diyebilirim gönül rahatlığıyla