Canım meditasyon sırasında duyguların çıkması normal belki başka şeyler vardır temizlenen , kendini sıkma meditasyon da düşünceler aksın tutunma seyret sadece . Vaktıni azaltabilirsın sürenin , ben gözlerimden yaş gelince rahatlıyorum ohh çıktı gitti diyorum. Meditasyon da dua gibi sen yap gerisini hayırlısını Allah bilir , bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum ben
Arladaslar bileniniz var mi acaba ? Ben ruh esini cagirma veya var olan bi ilskiyi guclendirme meditastonu yapiyorum. Ikisi birlikte.. 3 gundur meditasyonu yaparken aglamaya basliyorum ve bugun biraktim. Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Kendimi hazir hissedemem mi acaba . Simdiden tesekkur ederim :)
Canım meditasyon sırasında duyguların çıkması normal belki başka şeyler vardır temizlenen , kendini sıkma meditasyon da düşünceler aksın tutunma seyret sadece . Vaktıni azaltabilirsın sürenin , ben gözlerimden yaş gelince rahatlıyorum ohh çıktı gitti diyorum. Meditasyon da dua gibi sen yap gerisini hayırlısını Allah bilir , bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum ben
bcgirl canım burdan bir arkadaşımız hayatdevamedecek tavsiye etmişti sanırım sağolsun , Hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ile başla önce çok güzel çoğumuz yaptık yapıyoruz yararlı buldu çoğunluk . Bulursam paylaşayım burdan .
Yazmak da sayılır canım kafanı neyle boşaltıyorsan meditasyon sayılır öyle biliyorum yani doğrudur umarım :)Ben de hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaptim. Cok faydasini gordum
Simdiye kadar yaptigim hicbir meditasyon beni aglatmadi. Acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum. Sadece gecmisimi yazarken aglamistimo da meditasyon sayilir mi?
bcgirl hangi meditasyonlari yapiyorsun sen? Ben de yapayim
Ben de hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaptim. Cok faydasini gordum
Simdiye kadar yaptigim hicbir meditasyon beni aglatmadi. Acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum. Sadece gecmisimi yazarken aglamistimo da meditasyon sayilir mi?
Ben dün sipariş verdim.Gelsin,okuyayım,ona göre yorum yaparım.arkadaşlar tuğçe ışınsunun son kitabını alan varmı aranızda
Louise Hay çok iyidir. Bir-iki kitabını okudum, gerçekten çok başarılı.Yabancı kişisel gelişimciler sıralamasında kesinlikle ilk üçe girer benim için.Beni de bir tek hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ağlatmıştı. O yüzden burda paylaşmıştım. Sonra o da ağlatmadı.
Millet yoga videolarında bile ağlıyor :) Ben de ağlasam rahatlasam.
Tanımadığım, twitterdan yıllar önce takip ettiğim birinin babası ölmüş mesela, bugün öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Hep öyle şeylere ağlıyorum, umarım yine de temizlik oluyordur. Bu sıralar Louise Hay'e sardım, tam benim kafamda kadın.
Tuğçe Işınsu'yu bir süredir takip ediyorum.Tv'de çok başarılı buluyorum kendisini.Kesinlikle çok akıcı bir Türkçesi var. Anlattığı şeyler de büyük oranda kafama yatıyor. İlk defa geçtiğimiz haftalarda 'Ol Der ve Olur' kitabını aldım.Evet çok daha iyilerini okuduk hep birlikte ama yerli yazarlar arasında başvurulabilir kendisine. Tabii anlattığı bilinçaltı teknikleri, Güneş Tan'ın tekniğinin kalitesinin ve de pratikliğinşn yanından bile geçemez.Aldim. Tavsiye etmiyorum
Diger yazarlarin kitaplarini okuduktan sonra bana cok karisik bir kitap gibi geldi.
Aldim. Tavsiye etmiyorum
Diger yazarlarin kitaplarini okuduktan sonra bana cok karisik bir kitap gibi geldi.
bcgirl canım burdan bir arkadaşımız hayatdevamedecek tavsiye etmişti sanırım sağolsun , Hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ile başla önce çok güzel çoğumuz yaptık yapıyoruz yararlı buldu çoğunluk . Bulursam paylaşayım burdan .
Ben de hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaptim. Cok faydasini gordum
Evet ben de onun kitaplarini alacaktim. Hatirlattigin icin tesekkur ederimBeni de bir tek hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ağlatmıştı. O yüzden burda paylaşmıştım. Sonra o da ağlatmadı.
Millet yoga videolarında bile ağlıyor :) Ben de ağlasam rahatlasam.
Tanımadığım, twitterdan yıllar önce takip ettiğim birinin babası ölmüş mesela, bugün öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Hep öyle şeylere ağlıyorum, umarım yine de temizlik oluyordur. Bu sıralar Louise Hay'e sardım, tam benim kafamda kadın.
Tuğçe Işınsu'yu bir süredir takip ediyorum.Tv'de çok başarılı buluyorum kendisini.Kesinlikle çok akıcı bir Türkçesi var. Anlattığı şeyler de büyük oranda kafama yatıyor. İlk defa geçtiğimiz haftalarda 'Ol Der ve Olur' kitabını aldım.Evet çok daha iyilerini okuduk hep birlikte ama yerli yazarlar arasında başvurulabilir kendisine. Tabii anlattığı bilinçaltı teknikleri, Güneş Tan'ın tekniğinin kalitesinin ve de pratikliğinşn yanından bile geçemez.
(Kendimi de Güneş Tan'ın reklamcısı gibi hissediyorum:))))
Ekran goruntusu almistim ama silmisim niyeyse. Burdan bakayim mesajlara bulmaya calisayim. @hayallperisi liste yapmisti. Onu yeniden paylasmistim. Zaman alabilir biraz :)Bana yazabilirmisin diğer yazarları ve kitapları
Bana yazabilirmisin diğer yazarları ve kitapları
Ben bunlarin icindençok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?