Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Canım meditasyon sırasında duyguların çıkması normal belki başka şeyler vardır temizlenen , kendini sıkma meditasyon da düşünceler aksın tutunma seyret sadece . Vaktıni azaltabilirsın sürenin , ben gözlerimden yaş gelince rahatlıyorum ohh çıktı gitti diyorum. Meditasyon da dua gibi sen yap gerisini hayırlısını Allah bilir , bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum ben

Cok tesekkur ederim aciklamaniz cok guzel :) . O zaman bir sakinca yok .. ben aglamaya basladikca galiba kendimi hazir hissetmiyorum diye dusunmustum . Tesekkurler tekrardan :))

Arladaslar bileniniz var mi acaba ? Ben ruh esini cagirma veya var olan bi ilskiyi guclendirme meditastonu yapiyorum. Ikisi birlikte.. 3 gundur meditasyonu yaparken aglamaya basliyorum ve bugun biraktim. Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Kendimi hazir hissedemem mi acaba . Simdiden tesekkur ederim :)

Canım meditasyon sırasında duyguların çıkması normal belki başka şeyler vardır temizlenen , kendini sıkma meditasyon da düşünceler aksın tutunma seyret sadece . Vaktıni azaltabilirsın sürenin , ben gözlerimden yaş gelince rahatlıyorum ohh çıktı gitti diyorum. Meditasyon da dua gibi sen yap gerisini hayırlısını Allah bilir , bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum ben

bcgirl bcgirl canım burdan bir arkadaşımız hayatdevamedecek tavsiye etmişti sanırım sağolsun , Hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ile başla önce çok güzel çoğumuz yaptık yapıyoruz yararlı buldu çoğunluk . Bulursam paylaşayım burdan .

Ben de hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaptim. Cok faydasini gordum:KK200:
Simdiye kadar yaptigim hicbir meditasyon beni aglatmadi. Acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum. Sadece gecmisimi yazarken aglamistim:KK48: o da meditasyon sayilir mi?

bcgirl bcgirl hangi meditasyonlari yapiyorsun sen? Ben de yapayim:olamaz:

Ben de hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu yaptim. Cok faydasini gordum:KK200:
Simdiye kadar yaptigim hicbir meditasyon beni aglatmadi. Acaba ben mi bir yerde yanlis yapiyorum. Sadece gecmisimi yazarken aglamistim:KK48: o da meditasyon sayilir mi?

Yazmak da sayılır canım kafanı neyle boşaltıyorsan meditasyon sayılır öyle biliyorum yani doğrudur umarım :)

Beni de bir tek hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ağlatmıştı. O yüzden burda paylaşmıştım. Sonra o da ağlatmadı.
Millet yoga videolarında bile ağlıyor :) Ben de ağlasam rahatlasam.

Tanımadığım, twitterdan yıllar önce takip ettiğim birinin babası ölmüş mesela, bugün öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Hep öyle şeylere ağlıyorum, umarım yine de temizlik oluyordur. Bu sıralar Louise Hay'e sardım, tam benim kafamda kadın.

Beni de bir tek hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ağlatmıştı. O yüzden burda paylaşmıştım. Sonra o da ağlatmadı.

Tanımadığım, twitterdan yıllar önce takip ettiğim birinin babası ölmüş mesela, bugün öğrendim ve hüngür hüngür ağladım. Hep öyle şeylere ağlıyorum, umarım yine de temizlik oluyordur. Bu sıralar Louise Hay'e sardım, tam benim kafamda kadın.
Louise Hay çok iyidir. Bir-iki kitabını okudum, gerçekten çok başarılı.Yabancı kişisel gelişimciler sıralamasında kesinlikle ilk üçe girer benim için.

Aldim. Tavsiye etmiyorum:olamaz:
Diger yazarlarin kitaplarini okuduktan sonra bana cok karisik bir kitap gibi geldi.
Tuğçe Işınsu'yu bir süredir takip ediyorum.Tv'de çok başarılı buluyorum kendisini.Kesinlikle çok akıcı bir Türkçesi var. Anlattığı şeyler de büyük oranda kafama yatıyor. İlk defa geçtiğimiz haftalarda 'Ol Der ve Olur' kitabını aldım.Evet çok daha iyilerini okuduk hep birlikte ama yerli yazarlar arasında başvurulabilir kendisine. Tabii anlattığı bilinçaltı teknikleri, Güneş Tan'ın tekniğinin kalitesinin ve de pratikliğinşn yanından bile geçemez.

(Kendimi de Güneş Tan'ın reklamcısı gibi hissediyorum:))))

bcgirl bcgirl canım burdan bir arkadaşımız hayatdevamedecek tavsiye etmişti sanırım sağolsun , Hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ile başla önce çok güzel çoğumuz yaptık yapıyoruz yararlı buldu çoğunluk . Bulursam paylaşayım burdan .

Aa cook tesekkurler :)) hemen baslayacagim :)) ciddi anlamda rahatladigim bir zaman dilimi oluyor benim icin rahatlatici son zamanlarda tekrar basladim :))

Yani ordaki bayan soyledikce ben olumlama yaparken baya bildigin agliyorum :) . Ruh esini hayatina cekme meditasyonu yapiyorum canim :) imajinasyonda yaptiriyor ben cok begendim :)) 30:01 dk lik olan canim. Digerlerini begenmedim.. takip ettigim bir kanal var ordan yapiyorum.

Evet ben de onun kitaplarini alacaktim. Hatirlattigin icin tesekkur ederim:KK200:

Tuğçe Işınsu'yu bir süredir takip ediyorum.Tv'de çok başarılı buluyorum kendisini.Kesinlikle çok akıcı bir Türkçesi var. Anlattığı şeyler de büyük oranda kafama yatıyor. İlk defa geçtiğimiz haftalarda 'Ol Der ve Olur' kitabını aldım.Evet çok daha iyilerini okuduk hep birlikte ama yerli yazarlar arasında başvurulabilir kendisine. Tabii anlattığı bilinçaltı teknikleri, Güneş Tan'ın tekniğinin kalitesinin ve de pratikliğinşn yanından bile geçemez.

(Kendimi de Güneş Tan'ın reklamcısı gibi hissediyorum:))))
:KK70::KK70::KK70:

Screenshot_20180109-213256.webp
Bosuna dememisler arayan mevlasini da bulur belasini da:KK70:

çok teşekkür ederim ❤️
Ben bunlarin icinden
Bilincaltinin gucu
Rezonans kanunu
Pozitif gucun buyusunu okudum.
Bir de bu listede olmayan Secret i okudum.
Topigin genelinde baslangic kitabi olarak bilincaltinin gucunu oneriyorlar.
Ben de en cok bilincaltinin gucunu ve rezonans kanununu begendim.
Tabi bir de Tugce Isinsu nun ol der olur kitabini da okudum. Dusuncelerimi yazmistim:)))

Okumadiysan bunlardan tavsiyem bilincaltinin gucuyle basla. Bir de topigi bastan oku:)))

Bu arada coook onceden bir cift yurek ve simyaci da okumustum. Gerci onlari bilincli okumamistim:)))

Back
X