Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba öncelikle , dileğinizi olmuş gibi gözünüzde canlandırın , yaşayın, burda ayaklarım 3 kilo arkadaşımızın 7 günlük dilek çalışması var onu yapabilirsiniz , hayallerimi yaratıyorum meditasyonu var , geçmiş sayfalarda çok güzel paylaşımlar örnekler var. İnsanlar çok fazla sayfa var ,nasıl baştan okuyacağız diyorlar , zor değil inanın roman gibi hergün üç beş syf okunabilir ben çok şey öğrendim sağolsun herkesten umarım herşey gönlünüzce olur :)

Rica ederim canım çok sağol

Amin amin amin :KK200: Çok güzel bir dua öyle olsun inşallah :dua:
Ya cok teşekkür ederim
Bende okumaya çalışıyorum ama böyle özellikle ama bilgi net nick verince dikkat ediyorum.
Okuyup denemek istiyorum.
Çok istemek ve olumlu enerjiye cok inanan biriyim.

Hiç olmayacak demeyi sevmem "elbet bir gün olacak" diyorum hep.

Ama bu sene ne olduysa daha cok istiyorum.

Kendimi hep gözlerim dolu dolu ya da ağlarken buluyorum.

Ya da hayaller kurarken.

Bu sene cok fena coştu duygularım acaba cok mu az kaldi ki diyorum kendime.
Allah icime o hissimi veriyor acaba?

Hayırlı mutlu cumalar akşamlar olsun kızlar :) dün biraz temizliği abartıp bugün hamlamış bulunmaktayım havada iyice soğudu terle soğu ondan oldu sanırım. Etikletlndiğim ya da alıntıladığım mesajları cevaplamaya çalıştım eksiğim varsa kusuruma bakmayın kızlar.

Ya cok teşekkür ederim
Bende okumaya çalışıyorum ama böyle özellikle ama bilgi net nick verince dikkat ediyorum.

Ya da hayaller kurarken.

Ne güzel o çoşkulu duyguyla çok isteme anları değil mi :) inşallah hayırlısı ile olsun dilekleriniz... Bu son yıllarda enerjiler çok yükseldi ondan bu frekansa yakın olanlar çar çabuk giriyor bu titreşime, aahh buttrfly buttrfly ımız nasıl güzel açıklar anlatırdı şimdi uğrar belki ..

Ya cok teşekkür ederim

Ya da hayaller kurarken.

Bunu yaparken büyü gibi bir şey yapmadığımızın farkında olmak da önemli bence. 3 kertenkele kuyruğu, bir tutam adaçayını yak, kendi etrafında 3 tur dön dileğin gerçekleşir diye bir şey yok. Ben 5000 dua, 3000 bilmem ne suresi gibi şeylere de inanmıyorum artık. Öyle bir yere geliyorsunuz ki sayılara ve alacağınız sonuca takılmıyorsunuz. Sadece mutlusunuz ve seviyorsunuz. Ondan sonra gerisi geliyor. Bence buna ulaşmak önemli; tek tek şunu istiyorum, bunu istiyorum gibi değil. Zaten o isteğe tutunmak sürekli "Bu bende yok" demek oluyor. Evren de her şeye "evet" dediği için, "evet o sende yok" diyor. O yüzden şükretmek önemli, şükretmek bizi "var" enerjisine geçiriyor.

Bu yol daha sıkıcı ve uzun göründüğünden insanlar bunu seçmiyor. Hepimiz istediğimiz şeyler en kısa sürede olsun, somut şeyler olsun istiyoruz. Bunu sağlıklı bir diyet yerine 10 günde 10 kilo verdiren diyetleri seçmeye benzetiyorum. Çünkü sağlıklı diyet daha meşakkatli geliyor gözümüze ve bir an önce kilolu halimizden kurtulmak istiyoruz. Ama kazın ayağı öyle olmuyor, ya 5. günde diyet bırakılıyor ya da diyet sonunda daha fazla kilo alınıyor. KK'daki zayıflama topiclerinin hepsinde bunu görebiliriz, neredeyse istisnasız diyebilirim :)

Ne güzel o çoşkulu duyguyla çok isteme anları değil mi :) inşallah hayırlısı ile olsun dilekleriniz... Bu son yıllarda enerjiler çok yükseldi ondan bu frekansa yakın olanlar çar çabuk giriyor bu titreşime, aahh buttrfly buttrfly ımız nasıl güzel açıklar anlatırdı şimdi uğrar belki ..
Ben hep istiyordum bekliyordum sabirla.
Ondan önce olması gerekenler vardi baska hepsi oldu.
Bu büyük olandı zor olandı cunku devlet dairesi isi.
O sebepden hemen çözülecek bir konu değildi.
Ama bazı duyumlar alinca da bi heveslenme oldu ya da sabrimda artik bitmiş olabilir bilemiyorum.

Bu sene artik olmalı yeter diyorum.
InsAllah çözülsün artik.

Bunu yaparken büyü gibi bir şey yapmadığımızın farkında olmak da önemli bence. 3 kertenkele kuyruğu, bir tutam adaçayını yak, kendi etrafında 3 tur dön dileğin gerçekleşir diye bir şey yok. Ben 5000 dua, 3000 bilmem ne suresi gibi şeylere de inanmıyorum artık. Öyle bir yere geliyorsunuz ki sayılara ve alacağınız sonuca takılmıyorsunuz. Sadece mutlusunuz ve seviyorsunuz. Ondan sonra gerisi geliyor. Bence buna ulaşmak önemli; tek tek şunu istiyorum, bunu istiyorum gibi değil. Zaten o isteğe tutunmak sürekli "Bu bende yok" demek oluyor. Evren de her şeye "evet" dediği için, "evet o sende yok" diyor. O yüzden şükretmek önemli, şükretmek bizi "var" enerjisine geçiriyor.

Bu yol daha sıkıcı ve uzun göründüğünden insanlar bunu seçmiyor. Hepimiz istediğimiz şeyler en kısa sürede olsun, somut şeyler olsun istiyoruz. Bunu sağlıklı bir diyet yerine 10 günde 10 kilo verdiren diyetleri seçmeye benzetiyorum. Çünkü sağlıklı diyet daha meşakkatli geliyor gözümüze ve bir an önce kilolu halimizden kurtulmak istiyoruz. Ama kazın ayağı öyle olmuyor, ya 5. günde diyet bırakılıyor ya da diyet sonunda daha fazla kilo alınıyor. KK'daki zayıflama topiclerinin hepsinde bunu görebiliriz, neredeyse istisnasız diyebilirim :)
Büyüden falan anlamam ben.
Esma çekerim onuda hic su esma kac tane çekiliyor diye bakmadim.
Ben kendime göre cekiyorum.
Duanin gucunede ayrıca inaniyorum.
Ama bazı şeyleri cok istediğimizdenmi olmuyor, daha mi cok sabretmek gerekiyor bilemiyorum.

Büyüden falan anlamam ben.
Esma çekerim onuda hic su esma kac tane çekiliyor diye bakmadim.
Ben kendime göre cekiyorum.
Duanin gucunede ayrıca inaniyorum.
Ama bazı şeyleri cok istediğimizdenmi olmuyor, daha mi cok sabretmek gerekiyor bilemiyorum.

Anlatamamışım sanırım ne demek istediğimi. Demek istediğim, şöyle yapsam bu isteiğim gerçekleşir mi diye bir soruya cevap veremeyiz. O isteğin gerçekleşmesi için birçok parametre var, bunları kontrol edemeyiz. Yapabileceğimiz şey, şükredip enerjimizi yükseltmek.

"Bu evden nefret ediyorum, taşınırsak her şey düzelir" enerjisinde olan insan, yeni evinden de nefret eder mesela. Hayatla pazarlık yapamayız, yalnızca anı yaşayabiliriz.

Anlatamamışım sanırım ne demek istediğimi. Demek istediğim, şöyle yapsam bu isteiğim gerçekleşir mi diye bir soruya cevap veremeyiz. O isteğin gerçekleşmesi için birçok parametre var, bunları kontrol edemeyiz. Yapabileceğimiz şey, şükredip enerjimizi yükseltmek.

"Bu evden nefret ediyorum, taşınırsak her şey düzelir" enerjisinde olan insan, yeni evinden de nefret eder mesela. Hayatla pazarlık yapamayız, yalnızca anı yaşayabiliriz.
tr_lelli tr_lelli canım, fitvesağlıklı Sonuç değil, süreç önemli olan demek istemiş , süreçteki inancın beslediğin güzel enerji önemli olan ,yolda yaşadıkların sonucu çok etkiler .... mesela şükür enerjisi , belki sonuç hayalinden daha iyi daha güzel birşey çıkacak bilemeyiz ...

Merhaba konuya yeni dahilim okuyacagimda ama bu anlamda kesin şeyler yaşamış bilgisi olanlara bisi sormak istiyorum.
Kadere inanan biriyim ama hayattaki bize sunulan mucizeleride yaşamış biriyim.

Yani istediklerim yavaş yavaş oldu.

Cok istedigim bir şey var şuan onun icin elimden gelen bisi yok olması icin yani.
Bir devlet dairesi meselesi yani.
Çok dua ediyorum cok istiyorum
Olumlu düşünüp olumluyu cagiriyorum.

Ama başka benim bilmediğim bir enerji, pozitif olumlama, yani ne bilim böyle şeyler var mi?
Yaşayan başına gelen olmaz dediği olan var mi?

Elbette olacak cok inanıyorum ama zamanı var mutlaka.
Ben yine tevekkül etmek istiyorum elimden geleni yapmak istiyorum.

Yorumları okuyacagim.
Oncelikle hoş geldiniz:)
Arkadaslar bilgi verirler mutlaka. Ben simdilik dedigimde gunun oglen saatleriydi:)))
Dedigim de olmus arkadaslar guzel bilgiler vermis. Cogumuz kadere inaniyoruz. Bana gore kaderimiz tek degil. Coklu yollar. Secimlerimize gidecegimiz yolu belirliyoruz. Bir yerde okumustum. Net olarak hatirlamasam da Allah kullarina "Sizin isteginiz benim istegimdir" demis. Hep oyle degil midir? Allah isteyin, dua edin der. Bazi insanlar da bunu Allah tan degil evrenden ister:)))
Hayallerimin coguna kavustum. Kavusmadiklarima da kavusacagimi dusunuyorum Allah in izniyle. Burayi okudukca basima geken mucizeleri fark ediyorum:KK200:
Sizde de olacagina inanc mi azaldi. Inaniyorum diyorsunuz ama sanki gercekten inansaydiniz buraya yazmazdiniz. Hepimiz bir care aramaya buraya geldik. Burda da nerelersen yardim istememiz gerektigini ogrendik.

Oglen kafamda yazmayi palnladiklarimla simdiki yazdiklarim arasinda cok fark var:KK70: neyse artik is cikisi daha rahat anlayip anlatabiliriz. Mesajini tekrar okudum. Baya alakasiz bir cevap vermisim:KK70:

Oncelikle hoş geldiniz:)
Arkadaslar bilgi verirler mutlaka. Ben simdilik dedigimde gunun oglen saatleriydi:)))
Dedigim de olmus arkadaslar guzel bilgiler vermis. Cogumuz kadere inaniyoruz. Bana gore kaderimiz tek degil. Coklu yollar. Secimlerimize gidecegimiz yolu belirliyoruz. Bir yerde okumustum. Net olarak hatirlamasam da Allah kullarina "Sizin isteginiz benim istegimdir" demis. Hep oyle degil midir? Allah isteyin, dua edin der. Bazi insanlar da bunu Allah tan degil evrenden ister:)))
Hayallerimin coguna kavustum. Kavusmadiklarima da kavusacagimi dusunuyorum Allah in izniyle. Burayi okudukca basima geken mucizeleri fark ediyorum:KK200:
Sizde de olacagina inanc mi azaldi. Inaniyorum diyorsunuz ama sanki gercekten inansaydiniz buraya yazmazdiniz. Hepimiz bir care aramaya buraya geldik. Burda da nerelersen yardim istememiz gerektigini ogrendik.

Oglen kafamda yazmayi palnladiklarimla simdiki yazdiklarim arasinda cok fark var:KK70: neyse artik is cikisi daha rahat anlayip anlatabiliriz. Mesajini tekrar okudum. Baya alakasiz bir cevap vermisim:KK70:
Ben 6yildir sabırla bekliyorum sanirim zaman geçtikçe olmayacak hissine kapılıyor insan zaman zaman.
Bu sene daha cok istediğimden bir an önce olmasını ondan sanirim kendimi burada buldum.

Ben kendi tecrubelerime gore yorum yapayim.
Tek kelimeyle ifade etmek gerekirse teslimiyet duygusu cok rahatlatici. Yaradana, ilahi duzene guvenmek. Olanda hayir vardir dusuncesine her durumda oncelik vermek.
Ben kontrol manyagi davranislarimi fark eder etmez duzelmeye basladim. Hem benimle birlikte yasayan insanlar icin, hem kendim icin cok zormus. Beynim rahatladi resmen.
Eskiden genetigimden ve cevreden taklit etme yoluyla ogrendigim karamsarlik, kotumserlik ozelligim cok baskindi. Ufacik olumsuzlukta karalar baglardim. Bunun en buyuk nedeni inanc eksikligi. Manevi dunyamin zayifligi.
Rabbim cok sukur beni yoluna cagirdi, yonumu yoluna cevirdi. Allah' in sevgili kuluymusum.
Gunluk duzenli esma okumalarim var. Beni sakinlestiriyor.
Eskiden bos kalinca dusunmekten kendi kendimi cok doldururdum. Gecmisle hic ugrasmam ama gelecek kaygisi beni esir almisti. Gelecekle ilgili kotu senaryolar yazar dururdum. Sonra kotu birsey oluncada cevremdekiler ne kadar rahatsin derdi. Oysa ben o anin endisesini beynimin icinde onceden yasamisim kimsenin haberi yok.
Bu huyum tamamen duzelmedi.Ama gelecek kaygisinin beynimi kemirdigini fark edince odagimi degistiriyorum. Dikkatimi baska seylere veriyorum. Burdaki kisisel gelisim topiklerini okuyorum yada sosyal medyada modumu yukseltecek hesaplarda geziyorum.
Kesinlikle % 100 inanmadan bile yapsan olumlu dusunmek cok seyi degistiriyor. % 100 inanarak yapanlarin yasadigi guzellikleri burda okuyoruz. Yontem cok basit. Konsantre olup, kendini tam anlamiyla guduleyerek hayallerimize ulasmak cok keyifli.

Ben 6yildir sabırla bekliyorum sanirim zaman geçtikçe olmayacak hissine kapılıyor insan zaman zaman.
Bu sene daha cok istediğimden bir an önce olmasını ondan sanirim kendimi burada buldum.

Cok guzel bir yerdesin. Inan ki burdaki arkadaslar sana cok iyi gelecek.

Henuz zamani gelmemistir dileginin. Zamani gelince senin icin cok daha iyisi olacagindandir.

İstediğin Bir şey; Olursa Bir Hayır,
Olmazsa Bin Hayır Ara…

Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur...

Bunlar Mevlana nin sozleri mutlaka duymussundur. Ben hatirlatayim dedim. Bazen dusundukce daha fazla negatiflik gonderiyoruz. Benim de bir dilegim var. Burdaki bir arkadasim yazmisti. Bir sure birakmak gerekiyor. Bir sure baska seyle mesgul olsan. Baska seye odaklansan. Lutfen beni yanlis anlama. Seni bilmedigim icin boyle akil veriyormus gibi oluyorum:olamaz:.

Basima gelen mucize gibi bir olayi ankatayim.Suan bulundugum yere gelmem cok zordu. Normal yollardan diyeyim. Devlet memuruyum. Ozur grubuna gore geliyoruz. Bu ozur gruplarindan birine dahil oldum:)))(yazar burda dolana dolana anlatiyor:)) Puan usulu atama oldu ve benim tercih ettigim yerlere atamam olmadi. Puanim yetmedi. Il emrine verdiler. Sonrasinda cok daha guzel bir yere atandim. Hem de merkezde:KK48: diyecegim su bazen bazi eksiklikleri olumsuz zannederiz. Halbuki bizim icin cok daha hayirli olur.

Ayrica birde yıllardır internet bagimlisiydim 13 tane sosyal agda aktif uyeligim vardı şimdi ise bu 13 tane sosyal agi çeşitli nedenlerden en çok da sapiklardan ve arkadaşlık isteklerinden dolayı kapattım ve sadece facebook kaldı yasamim da. Ve internetsiz yaşamı seçerek kendime en büyük iyiliği yapacağıma inanıyorum. Bu arada asla kolay kolay televizyon seyretmem ve 1.5 aydır veganim... bunlar benim kendime seçtiğim hayat tarzı ve ALLAHIN izni ile yeni yaşamım da cok mutlu olacağım

Ayrica birde yıllardır internet bagimlisiydim 13 tane sosyal agda aktif uyeligim vardı şimdi ise bu 13 tane sosyal agi çeşitli nedenlerden en çok da sapiklardan ve arkadaşlık isteklerinden dolayı kapattım ve sadece facebook kaldı yasamim da. Ve internetsiz yaşamı seçerek kendime en büyük iyiliği yapacağıma inanıyorum. Bu arada asla kolay kolay televizyon seyretmem ve 1.5 aydır veganim... bunlar benim kendime seçtiğim hayat tarzı ve ALLAHIN izni ile yeni yaşamım da cok mutlu olacağım
Tebrik ve takdir ediyorum. Masallah. Bu tur bagimliliklardan kurtulmak cok iyi.

Ufak bir hatirlatma:olamaz:;Olumlamaya gore yeni yasamimda cok mutluyum demek gerekli:))) simdiki zamanla kuruyoruz cumlelerimizi.

Tebrik ve takdir ediyorum. Masallah. Bu tur bagimliliklardan kurtulmak cok iyi.

Ufak bir hatirlatma:olamaz:;Olumlamaya gore yeni yasamimda cok mutluyum demek gerekli:))) simdiki zamanla kuruyoruz cumlelerimizi.
Tamam canım bunu dikkate alacağım teşekkür ederim ☺

Çok güzel bir kitap yeni başladım ... Okudukça paylaşım yaparım

Pierre Franckh - Rezonans Kanunu İstek Yönetimi

Hayatımızda yenilikler yapmak için gerekli güç sa dece sağlam bir inançta mevcuttur.
İnandığımız her şey gerçekleşecektir, çünkü bu inanç kalbimizden yayılan ölçülebilir en büyük enerjiye sahiptir.

• Kalp beyne hangi hormonları, endorfini veya diğer kimyasalları salgılatması gerektiğinin sinyal lerini verir.

• Kalp vücudumuzun en güçlü enerji kaynağıdır. Sahip olduğumuz en kuvvetli elektromanyetik e.nerjiyi üretir.

• Kalbimizden gelen elektromanyetik dalgalar, duygu ve inançlarımız tarafından oluşturulur. Bu dalgalar ister pozitif ister negatif olsun, her halü karda muazzam bir güçle dünyaya yayılacaklardır.

• Kalp inançlarımızı başka bir dile, dalgaların kod lanmış diline çeviren ve onları büyük bir enerjiyle dünyaya yayan bir aracıdır.

• Bütün bu anlatılanlar, sahip olduğumuz tüm inançların evrene yollandığı ve Rezonans Kanunun esaslarına göre evrende kendileriyle aynı titreşim deki enerjileri aradığı anlamına gelir.

• Benzerler birbirini çeker. Bizim enerjimizle rezonans içinde olan her şey hayatımızda tahakkuk ede cektir. Sözün özü; inandığımız her şey yaşamımızda gerçekleşecektir.

Bu nedenle, isterken dikkat edilmesi gereken, en önemli noktalar:

• Ne dilersen dile, bunu mantık seviyesinden kalp seviyesine taşı.

• İsteklerimizin gerçekleşebilmesi için, bunun mümkün olduğuna kesinlikle inanmalıyız.

• İsteklerimizin gerçekleşebilmesi için önce kendi mizi mutlu bir ruh haline sokmalıyız.

Öncelikle bilincimizi hedefimize yönlendirmeliyiz ki, hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz şeylerle etkileşime geçebilelim.

Hayatımızda sadece derinden inandığımız şeyler gerçekleşebilir. Bu en başta kendi hakkımızdaki düşüncemiz için geçerlidir. Kendimizle ilgili görüşlerimiz yaşayacaklarımızı belirler. Tabii ki bu, bir şey leri harekete geçirebilmek için gerekli olan güç ve kudrete sahip olabilmek için, bu kudretin bize dışarıdan verilmediğini, içimizden husule geldiğini anlamamız gerektiği anlamına da geliyor. Demek dış dünya, her zaman bizim iç alemimizi yansıtır.

Yapmamız gereken şey, yetene erimizi ve düşünce gücümüzü nasıl kullanabileceğimizi öğrenmek değil, bunu gerçekten yapabileceğimizi kabul et meyi öğrenmektir.

Ya sizce su da bir msj olabilir mi?

Hani tesadufmudur ? Yoksa tamamen belirtimidir.

Mesela bu isteğimle ilgili şeyler karşıma cikiyor.

Bir rüya goruyorum tabirinde hane değişikliği gözüküyor.
Arkadaşım beni rüyasında goruyor sen taşınıyordun diyor.

Ya da karşıma bir fal bisi cikiyor bir burc yorumu ev cikiyor.

Yani bunlar bile bana mesaj mi ki diyorum.
Ya da ben mi böyle algılamak istiyorum tesaduf falan mi.

Yaşayıp gorecegim.

Böyle şeyler yaşayan sadece benmiyim merak ettim.

Ya sizce su da bir msj olabilir mi?

Hani tesadufmudur ? Yoksa tamamen belirtimidir.

Mesela bu isteğimle ilgili şeyler karşıma cikiyor.

Bir rüya goruyorum tabirinde hane değişikliği gözüküyor.
Arkadaşım beni rüyasında goruyor sen taşınıyordun diyor.

Ya da karşıma bir fal bisi cikiyor bir burc yorumu ev cikiyor.

Yani bunlar bile bana mesaj mi ki diyorum.
Ya da ben mi böyle algılamak istiyorum tesaduf falan mi.

Yaşayıp gorecegim.

Böyle şeyler yaşayan sadece benmiyim merak ettim.

Insallah bir isarettir:KK200: En yakin zamanda kavus dilegine hayirlisiyla.

Bu aralar konuya yogunlastiysan da sık sık karsina cikiyor olabilir.

Insallah bir isarettir:KK200: En yakin zamanda kavus dilegine hayirlisiyla.

Bu aralar konuya yogunlastiysan da sık sık karsina cikiyor olabilir.
Bilmem belki bu 6 senedir istedigim bekledigim bisey zaten ama bu yil hep birşeyler duyuyorum ya da karsima cikiyor.
Tabiki net bisi yok hala.

Back
X