- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
Malumunuz canlar ülke degistirdim.İsime tekrar basladim.Kurumum yillardir oldugu bulundugu yerden tasinmis bu surede.Kurumumum tasindigi icin evimi de tasidim yakina.Yani geldigimde hem is yerim hem de evim degisti.Nehir geciyor aradan.Her gecerken akan nehire-baya gurul gurul akiyor :))) tum negatiflerimi birakip pozitiflerimi cekiyorum sukurlerle. Hem disimda hem icimde yani benim de nehir
Şimdiden hayatimda bazi seyler degismeye başladı ben de yavas yavas degisiyorum sanirim tam istedigim gibi olmasi icin biraz daha zaman var insan iliskilerinde tikaniyorum bugun kendimden beklemediğim bisey yaptim iyiyim güvendeyim kendimi iyi hissediyorum
Tesekkur ederim bu konuya yoginlascam bu tekniği tam olarak nasil uygulayacagimi bilmiyorum aslinda esmalarla yapmak istiyorum bakalim gelistiriyorum simdilikdigerleri de oluşum sürecinde demek ki hareketlilik var daha ne olsun sevindim sizin adınızaaa
Tesekkur ederim bu konuya yoginlascam bu tekniği tam olarak nasil uygulayacagimi bilmiyorum aslinda esmalarla yapmak istiyorum bakalim gelistiriyorum simdilik
Bilinç altimi nasil temizliycemÖncelikle evinizdeki enerjiyi ayarlayın evinizi hergün temiz tutun dagınıklık kesinlikle olmasın tütsü yakın:) enerji alımı için etkili .. hergün olumlama yapın istediklerinizi olmuş oluyor gibi düşünerek betimleyin mesela ev mi almak istiyorsunuz istedğğinz evi seçin. Ve benim evimm diyin içini nasıl döşemek istiyorsnz netten mobilyalar bakın hayal edin kafanızda tasarlayın evin içşndeymiş gibi kendniZi hayal edin:) bu bi örnek devamnı siz çoğaltabilirsiniz hergün col şükredin olduğuna sevinin negatif insan ve ortamlardan uzak durun bilinçaltınızı temizleyin geçmişteki herşeyi herkesi affedin:)
Esmalara gelicek olursak sevgi için ya camii ya vedud esmasını çekebilirsiniz ya semii de etkili bi esmadır:) .. rabbim hepimizin gönlüne göre herşeyi nasip ediyor
Bilinç altimi nasil temizliycem
Hayallerimi yaratiyorum meditasyonu var.Bilinç altimi nasil temizliycem
Nerde peki kk de var.miHayallerimi yaratiyorum meditasyonu var.
Canim nette cekirdek inanc felan cikiyor ama bakicam tekrarMeditasyon ( meditasyon müzikleri ,tütsü) reiki yaparak ve dediğim gibi evinizde sadelık çok önemli pozitif enerji yayılımı için tavsiyem sirke tuz ile evinizi silin .. bilinçaltı temizleme ile ilgili bilgileri nettende bulabilirsnz:)
Bilinçaltı temizleme - yöntemleri vs yaz mutlaka çıkarCanim nette cekirdek inanc felan cikiyor ama bakicam tekrar
Bi video vardi hayallerimi gerceklestiriyorum meditasyonu onu yptim bakalımBilinçaltı temizleme - yöntemleri vs yaz mutlaka çıkar
Nerde peki kk de var.mi
Aynen bunu buldum qz once kac gun yapmam gerekir
Aynen bunu buldum qz once kac gun yapmam gerekir
Kisiye gore degisiyor. Ben kac gun yaptim hatirlamiyorum ama iyi geldi.Aynen bunu buldum qz once kac gun yapmam gerekir
Tamam canim sagolasin bakalol.biraz devam ederim bendeKisiye gore degisiyor. Ben kac gun yaptim hatirlamiyorum ama iyi geldi.
merhabalar bugün çok küçük bişey ama benim açımdan iyi olan bişey yaşadım hem de benim çabam olmadan ve beni kötülemeye çalışarak yapılan bişey benim açımdan benim lehime sonuçlandı ve benim en ufak bi hamlem bile olmadı herşey güzel gidiyor kendime güveniyorum ve kendimi onaylıyorumYepyeniii birgüne merhaba
Bütün güzellikler benimlee
Geleğime güveniyorum
Ben değerliyim
Bugün çok sevineceğim süprizler yaşıycamm
merhabalar bugün çok küçük bişey ama benim açımdan iyi olan bişey yaşadım hem de benim çabam olmadan ve beni kötülemeye çalışarak yapılan bişey benim açımdan benim lehime sonuçlandı ve benim en ufak bi hamlem bile olmadı herşey güzel gidiyor kendime güveniyorum ve kendimi onaylıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?