Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bilmiyorum nedendir canim benim ama icimden sana sunlari yazmak geldi;
Lutfen kendine su sozleri dermisin bu ara.
"Diger yasamlarimdan gelen,genlerimden gelen,ailemden gelen,toplum ve cevremden gelen cocugumun engel olmasina ne kadar yargim,düşüncem,kalibim varsa hepsini tamamen yıkıp iptal ediyorum"
Bundan sonra da yerine bol bol coskulu ifadelerle olumlamalar yapmani tavsiye ediyorum canim.En hayirli en guzel en kolay en kisa zamanda bebegin seninle olsun insallah
Amin amin amin güzel dilek ve duaların içinde :KK68:

Teşekkür ederim canım :KK200:desteğin için, yaparım , geçmiş yaşam şifalandırma çalışmasına benziyor. Şu ara kafamda şu dolanıyor sen daha donanımlısın ben elimden geldiğince kendime düşenleri yapıyorum tek taraflı değil ya çocuk İçin ; hem sağlık hem psikoloji hem fiziksel açıdan eşim benim kadar odaklı yapamıyor bunları , ben sadece kendime yapsam da onun geçmişi, alanı , vücut kimyası, psikolojisi vs düzelir mi ? Başka birinin özgür iradesine müdahale edebilir miyiz ,doğru mudur ,kafam karıştı şu ara çok fazla bilgi ve yorum var ya ...tek başıma boşa mı kürek mi çekiyorum .... kafalar bi milyon ben de :KK45:
Bence duzelir. Ama bence:olamaz:

Aramızaa hoşgeldinizz:KK49:
Eveet herşeyden önce inanmak lazım istediklerimize geçmişteki herşeyi herkesi sevgiyle affedin evet ! Siz değerlisiniz :)))
Olumlamalarınızı hepp yatarken sabah kalkarken tekrarlyn

Herşeyin hayırlısı benim ve bütünün hayrına
Oldu olduuuu şükürler olsunnn:halay::KK66:
Aynen tesekkur ederim kendimi degistirmem icin bi zaman belirledim her yonden hem zayiflama hem psilolojik olarak duzelme insallah hersey guzel olacak

Aynen tesekkur ederim kendimi degistirmem icin bi zaman belirledim her yonden hem zayiflama hem psilolojik olarak duzelme insallah hersey guzel olacak

Amin ama aklınızda olsun :) herşey güzel olacak demeyin geniş bir zamana yayıyorsunuz ve bilinçaltınız bunu gelecek bir zamana taşıyor düşünürken olsun değil oldu oluyor diyin ki yaşayın mucizeleri

Oldu oldu şükürler olsun :dua::KK37:

Amin ama aklınızda olsun :) herşey güzel olacak demeyin geniş bir zamana yayıyorsunuz ve bilinçaltınız bunu gelecek bir zamana taşıyor düşünürken olsun değil oldu oluyor diyin ki yaşayın mucizeleri

Oldu oldu şükürler olsun :dua::KK37:

Katiliyorummmm coooktan oldular bile :KK200::KK49:

Teşekkür ederim canım :KK200:desteğin için, yaparım , geçmiş yaşam şifalandırma çalışmasına benziyor. Şu ara kafamda şu dolanıyor sen daha donanımlısın ben elimden geldiğince kendime düşenleri yapıyorum tek taraflı değil ya çocuk İçin ; hem sağlık hem psikoloji hem fiziksel açıdan eşim benim kadar odaklı yapamıyor bunları , ben sadece kendime yapsam da onun geçmişi, alanı , vücut kimyası, psikolojisi vs düzelir mi ? Başka birinin özgür iradesine müdahale edebilir miyiz ,doğru mudur ,kafam karıştı şu ara çok fazla bilgi ve yorum var ya ...tek başıma boşa mı kürek mi çekiyorum .... kafalar bi milyon ben de :KK45:

Bak canim benim defalarca deneyimledigim sey su ki eger sen bir seye gercekten emin olarak suphe duymudan istersen istegin ya da niyetin kollektife yani tum bilinclere iniyor.Seninle birlikte hepsi resmen onayliyor.Bir bakiyorsun sanki senin niyetini kendi niyetleriymis gibi soyluyorlar.O kadar muhtesem bir sey ki bu.Cunku sen kalbinle istediginde birak insanlari tum evren aslinda el ele veriyor canim.Gerisi hikaye oluyor artik:KK200:

Bu aralar icimde coskulu bir nehir var; coskuyla gürül gürül akıyor.Akarken de icimdeki gecmisten gelen tüm negatif kaliplarim,kitlik bilincinden gelen endiselerim,üzüntülerim,pişmanliklarim,başkalarindan aldigim negatif enerjiler, bilerek ya da bilmeyerek yaptigim hatalar ve onlarin sonucu olusan kotu enerjiler(taaa eskilerden de gelebilecek olanlar) iste ne kadar negatif şey varsa teker teker bu coskulu nehirde aklanıp paklaniyor tertemiz oluyor:KK200::KK200::KK200:

Paylasmak istedim sizinle.Belki de sizin icinizde de coskulu bir nehir geciyordur dedim:KK36:

Bu aralar icimde coskulu bir nehir var; coskuyla gürül gürül akıyor.Akarken de icimdeki gecmisten gelen tüm negatif kaliplarim,kitlik bilincinden gelen endiselerim,üzüntülerim,pişmanliklarim,başkalarindan aldigim negatif enerjiler, bilerek ya da bilmeyerek yaptigim hatalar ve onlarin sonucu olusan kotu enerjiler(taaa eskilerden de gelebilecek olanlar) iste ne kadar negatif şey varsa teker teker bu coskulu nehirde aklanıp paklaniyor tertemiz oluyor:KK200::KK200::KK200:

Paylasmak istedim sizinle.Belki de sizin icinizde de coskulu bir nehir geciyordur dedim:KK36:

Harikaaaa :rolleyes:bende gelecekten çoook umutluyum harika şeyler oluyoor:KK71:

Bak canim benim defalarca deneyimledigim sey su ki eger sen bir seye gercekten emin olarak suphe duymudan istersen istegin ya da niyetin kollektife yani tum bilinclere iniyor.Seninle birlikte hepsi resmen onayliyor.Bir bakiyorsun sanki senin niyetini kendi niyetleriymis gibi soyluyorlar.O kadar muhtesem bir sey ki bu.Cunku sen kalbinle istediginde birak insanlari tum evren aslinda el ele veriyor canim.Gerisi hikaye oluyor artik:KK200:
Anladım canım çok teşekkür ederim. Dün kendime çok güzel bir olumlama yazdım dualar ettim oldu bile şükürler olsun. Eşim içinde yapıcam sen sanki cevaplamadan hissettim onun içinde yapabilirim ne sorun olabilir ki diye. Bu arada enerjin süper maşallah çok seviyoomm yaaww burayı sizleri :KK19::KK15::KK75:

Benim disimdan geciyordu nehir sanirim. Bu mesaji okuduktan sonra icime cevirdim nehri:)

:-) Bu izlenimi verebildiysem güzel enerji veeriyorum demek ki bakınn ben demiştim bugün güzel şeyler olacak diye sayenizde bu enerjimin dışa vurduğu ile karşılaştım teşekkürler :KK73::KK200:

Amaaaan Allahim bayildim bu yorumuna.Guzellikleri disarida aramaya gerek yok degil mi onlar hep bizimle zaten yahuu.Bakmakta ve gormekte gizli :halay:

Benim disimdan geciyordu nehir sanirim. Bu mesaji okuduktan sonra icime cevirdim nehri:)

Malumunuz canlar ülke degistirdim.İsime tekrar basladim.Kurumum yillardir oldugu bulundugu yerden tasinmis bu surede.Kurumumum tasindigi icin evimi de tasidim yakina.Yani geldigimde hem is yerim hem de evim degisti.Nehir geciyor aradan.Her gecerken akan nehire-baya gurul gurul akiyor :))) tum negatiflerimi birakip pozitiflerimi cekiyorum sukurlerle. Hem disimda hem icimde yani benim de nehir :KK49::halay:

Back
X