Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meditasyon ben de yapmıyorum, nasıl bişey yapıyorsun canım? videosu var mı?
buttrfly canim bende meditasyonu nasil yaptigini soracaktim.
İlk önce bedeni devreden çıkarıyorumŞöyle;
Önce rahat pozisyona geçiyorum uzanarak.Bedenim şişme balon olduğunu vücudumun çeşitli yerlerinde tıkaçlar olduğunu düşünüyorum.Tıkaçları teker teker çıkartıyorum ve dümdüz oluğumu düşünüyorum.Ya da vücudumun her yerinin çok ağır dev beton kütlesi olduğunu düşünüyorum, kafamı kaldırmak istiyorum çok ağır kalkmıyor,bacaklarım da kollarım da tüm vücudum da öyle. Sonra başlıyorum şükürlerimi etmeye,güzelliklere odaklanmaya.Yavaş yavaş huzur kaplıyor her yanımı,kelebekler böcekler filan...Sonra başlıyor harika ilhamlar,bazen sorunlarınızın çözümleri geliyor,bazen yepyeni bir bakış açısıyla yeni amaçlar hedefler beliriyor;bunların hepsi kollektiften akışlarMedistasyon sonrasında işlerinizin çok kolaylaştığını, zor gelen durumların çözüldüğünü farkedeceksiniz mesela.Onların birer zihin aldatmacası olduğunu kavrayacaksınız.
Amin canim çok teşekkür ederimGünaydın topikcanlar;
Yazılarınızı okuyorum ama yazamadım; sizinle birlikte ben de yaptım olumlamalarımı. Veee uzun zamandır yoğunlaşamadığım meditasyona başladım nihayetÇok şükür sporuma,sağlıklı beslenmeme de başladım.
Sahra- çook geçmiş olsun canım, en yakın zamanda eskisinden çok daha fazla iyileşmiş olarak düzelir tüm durumların
ne kadar süre yapıyorsun peki bu olayı? deneyeceğim ama, zihnimden geçen düşünceleri nasıl çıkarıp atarım bilemiyorum. bu sıra çok çalışıyor beynim, binbir türlü düşünce sanki ışık hızıyla geçiyor, bir süre sonra yorulduğumu zihnen hissediyorım resmen.İlk önce bedeni devreden çıkarıyorumŞöyle;
Önce rahat pozisyona geçiyorum uzanarak.Bedenim şişme balon olduğunu vücudumun çeşitli yerlerinde tıkaçlar olduğunu düşünüyorum.Tıkaçları teker teker çıkartıyorum ve dümdüz oluğumu düşünüyorum.Ya da vücudumun her yerinin çok ağır dev beton kütlesi olduğunu düşünüyorum, kafamı kaldırmak istiyorum çok ağır kalkmıyor,bacaklarım da kollarım da tüm vücudum da öyle. Sonra başlıyorum şükürlerimi etmeye,güzelliklere odaklanmaya.Yavaş yavaş huzur kaplıyor her yanımı,kelebekler böcekler filan...Sonra başlıyor harika ilhamlar,bazen sorunlarınızın çözümleri geliyor,bazen yepyeni bir bakış açısıyla yeni amaçlar hedefler beliriyor;bunların hepsi kollektiften akışlarMedistasyon sonrasında işlerinizin çok kolaylaştığını, zor gelen durumların çözüldüğünü farkedeceksiniz mesela.Onların birer zihin aldatmacası olduğunu kavrayacaksınız.
Ay bu supermisEintein, Salvador Dali,Goethe gibi bir sürü bilim sanat insanı günlük mutlaka meditasyon yaparlarmış aynen böyle,sonra başlarmış ilhamlarHatta ellerine bir anahtarlık alırlarmış ki alfa dönemini aşıp uyumaya geçerlerse o anahtarlık düşermiş ve hemen ayıkırlarmış.Uyusalar aldıkları tüm ilhamlar uçaçak
![]()
Huzurlu mutlu geceler kızlar miss gibi uyusun herkesGünlük okumalar yapıldı mı kızlaaarrr ? Hadi yatmadan mutlaka okuyun olumlamalarınızı illa benim belirlediğim olmak zorunda değil. Kendi oluşturduğunuz bir olumlama da olur ama her gün yapın lütfen.
️
️
️
Mutluluk ve memnuniyet ile yaşamı kucaklıyorum.
Vücudum rahatlamış, aklım dingin ve ruhum huzur içinde.
İstediğim her şeyi başarıyorum.
Ben olumsuzluğu aşıyorum.
Kaderimin asıl amacına ulaşıyorum.
Günaydıiiiiiin.Huzurlu mutlu geceler kızlar miss gibi uyusun herkesama olumlamalari okuyup yatalım olur mu iyi uykular
Evet canim gökyüzünde değişik olaylar varmis benim dilim yeterli olmayabilir zeynep turan 'ın sitesinde açıklamalar vardiGünaydıiiiiiin.
Sporun verdiği yorgunluk ve artık olduğum yerde uyuya kalıyorum sabah da her yerim ağrıyor hep uyanıyorum Ama çok mutluyum demek yaptım spor işe yarıyor Dün işyerinde okudum gece uyuya kalınca okuyamadımAma bu sabah okul akşam da okuyacağım düşünüyorum.
Kızlar Bir de bu aralar gökyüzünde değişik Olaylar olabilir mi acaba Çünkü aklıma geliyor sonra düzeltiyorum ama yine de değişik geldi:)
Cuma günü çıkmadan önce bu meditasyonu yaptım tabii ki Evden çıkmadan önce:)))İlk önce bedeni devreden çıkarıyorumŞöyle;
sabah olumlamalarımı yaptım:)İyi geceler olumlamaları yaptınız mı kızlar.![]()
Selam canim kendin seçme yapmissin 30 tane olumlamadan çok güzelMerhaba KızlarGüzel sürprizlerle dolu muhteşem bir hafta diliyorum
Sağlıklı, enerjik ve iyimserim.
Mutluluk ve memnuniyet ile yaşamı kucaklıyorum.
Affediyorum. Merhametim ve sevgim; öfkeyle yer değiştiriyor.
Kendimi keşfediyorum. Kendimi buluyorum.
Hayatımdaki harika şeyler için şükrediyorum.
Dun gece okudum. Bu sabah daha okuyamadim:)))Şimdiden günaydın olsun kızlar, yeni olumlamalarimizi çok erken kalkanlar için yazıyorum şimdiden
Hepimizin hayrına olsun inşallah
Her gerçekleşen şey bana olumlu olarak dönüyor.
Affediyorum. Merhametim ve sevgim; öfkeyle yer değiştiriyor.
Karşılaştığım zorlukları kolaylıkla çözüyorum.
Hayatımda her gün daha güçlü ve daha emin olarak ilerliyorum.
Başarılı olma potansiyelim sonsuzdur.