- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Süper, öyle olsun inşallaho halde kendimi seviyor ve yüceltiyorum gibi bir olumlamayı da ekliyorum hemen, ya latifle birlikte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper, öyle olsun inşallaho halde kendimi seviyor ve yüceltiyorum gibi bir olumlamayı da ekliyorum hemen, ya latifle birlikte![]()
ne güzel şeyler paylaşmışsın canım Nerelerdesin seni merak ediyorumCanım yazdım yanii olmasını istediğim şeyi satır satır cümle cümle yazdım.
Kendime mesaj şeklinde yazıp gönderdim.
Ilmik ilmik en ince detayini bile yazdım. Olmuş gibi yazdım. Yazarken o anı yaşadım hissettim ta yüreğimde.
Vee en önemlisi de yaşattığı için sukrettim. Çok mutlu oldum. Gerçekten yaşamış olarak kabul ettim..
İnşallah ifade edebildim canım. Yine de kafana takılan bir şey varsa sor.
Yardımcı olmaya çalışırım.
Kizlaar, yoluna bakmak’ ne kadar zor bazen di mi hepimiz yasamisizdir. Hala birini severken ozellikle o kisi hayatina devam etmisse coktaaan, hirslar, ofkeler, ozlemler bunaltir bazen.. ama o kararini vermistir, ve artik sizin de kararli olma zamaniniz gelmistir. Cunku siz kendinize iyi bakmazsaniz kimsenin bakacagi yoktur. Iste boyle bi durumda, artik ‘ozel biri’ni dua ve dileklerden cikarip, yolumuza bakabilmek icin siz olsaniz nasil olumlamalar yapardiniz? Sadece kendi degerimi biliyorum tarzi olumlamalar tam karsilamiyor cunku, ama bulamadim da kabullenis desen degil, yeni sayfa acmak desen degil, ders cikarmak desen tam degil. Bilemedim :) yardiminiza sigindm
bunun cevabini merakla bekliyoruum :)Kizlaar, yoluna bakmak’ ne kadar zor bazen di mi hepimiz yasamisizdir. Hala birini severken ozellikle o kisi hayatina devam etmisse coktaaan, hirslar, ofkeler, ozlemler bunaltir bazen.. ama o kararini vermistir, ve artik sizin de kararli olma zamaniniz gelmistir. Cunku siz kendinize iyi bakmazsaniz kimsenin bakacagi yoktur. Iste boyle bi durumda, artik ‘ozel biri’ni dua ve dileklerden cikarip, yolumuza bakabilmek icin siz olsaniz nasil olumlamalar yapardiniz? Sadece kendi degerimi biliyorum tarzi olumlamalar tam karsilamiyor cunku, ama bulamadim da kabullenis desen degil, yeni sayfa acmak desen degil, ders cikarmak desen tam degil. Bilemedim :) yardiminiza sigindm
Burada pofu, buttrfly, sahra gbi umut bulutlarimiz bi el atsinbunun cevabini merakla bekliyoruum :)
kismetimizi bulursak sevabi onlaraBurada pofu, buttrfly, sahra gbi umut bulutlarimiz bi el atsin![]()
minnettar olalm
Aynen oyle. Bi de son olarakkismetimizi bulursak sevabi onlara![]()
Oncelikle cok gecmis olsun. Iste insanlara yukledigimiz cokca anlam yuzunden hayatimizi baaka yone sokuyoruz...vilgeta
HayallerimGercekOldu sizi etiketledim konuyu açtığınız için.
Herkese iyi akşamlar pozitif kızlar
Kızlar fena griptim iki gündür sizden uzak olsun. Gelemedim sayfaya kendimce cevaplamaya çalışayım. Ruh eşi bulmak konu sanırım. Bende yıllar önce hem deli gibi sınava calisiyorum hem de aşık olduğumu zannettiğimi zalimla uzak ilişki sürdürmeye calisiyorum ama bilmiyorum tabi o zamanlar alma verme dengesi nedir özdeger nedirkörüm yani o aralar.
Ne hayaller kuruyoruz daha çok o kuruyor ben aptal aşık o ne derse hi hi tamam eved olur kafası :)) hep benden cok gidiyor yani neyse sinav sonuc zamani istediğimi zannettiğim bölüm geliyor güzel ama o kazanamadı tabi ben gidiyorum kazandığım şehireo bidaha hazırlanacak...dünyanın en mutsuz insanı ben niye geldim ki buraya zaten bu bölümde hic bana göre değilmiş 1 yıl zor geçiyor okulda iliski yilan hikayesi, sonra çocuk aldatmış beni hemde kendi sehrinde okuyan üni. li bir kızla
kendi terbiyemce bitiriyorum ilişkiyi, okulu bırakıyorum eve dönüyorum babam küsüyor bana olayı...bilmiyor tabi sadece bölümü sevmedigime yapamadigima kızıyor. Acik ögretim de kaydın var buna devam et tekrar hazırlan diyor. Ben bitik sesler fluu hayat fluuu ....
Toparlanmaya calisiyorum 1 yıl kayıp resmen zorla aöf yi devam ettirmeye calisiyorum arkadaşlarım başka birilerini tanıştırıyor onlarca daha iyi düzgün bu kişiler olmuyor sürmüyor... depresyon forever devamyani ... işe giriyorum part time kafa dağıtmak için iyi olur hem diyorum yeni insanlar hayatta kalma dürtüsü ile zorluyorum kendimi okulu bıraktım diye sağlığım bozulmaya başlayınca uykusuzluk stres derken bizimkiler beni terapiye de yolluyor az daha iyi oluyorum terapi ile kitaplarla yeni çevre derken öğreniyorum sorun bende, bakış açım yanlış enerjim yanlış, o yanlışları bırakmaya başladıkça hayatım düzelmeye başlıyor. Pozitif tarafa daha yakınım artık...
Dualar dilekler namazlarda var .. Allahım toparlanayim hayatim düzelsin merhametli sevgi dolu saygılı düzgün bir insan çıksın karşıma diye. Umudum hep var ama, yolun sonu güzel bir sokağa çıkacak :)) Sonra bir ara bırakıyorum herşeyi istemiyorum ne okul ne aşk öyle devam rutinlere. Kafamın boş olduğu bir dönemde gene bir iki arkadaşımın zoru ile sürükleniyorum biri ile tanistirilmaya kendisi mezun çalışıyor ama başka şehirde buraya ailesini ziyarete gelmiş
" Otur sıfır " baştan olmaz bu işuzak ilişki istemem diyorum arkadaşıma çok iyi çocukmuş kumralmis falan diyolar ben hic sevmem sarıları hem ...ya olsun bi tanış... akıllı az havalı biraz gıcık oluyorum ama iyi bi insan diyor iç sesim
neyse birkaç kere arkadaşlarla o şehire geldikçe görüşüyoruz hazir olmadığımı söylüyorum yaşadıklarımı anlatıyorum okulu falan (onu tanımaya alışmaya çalışırken eski zalım geliyor aklıma yaşadıklarım
arada derin kuyulara düşüyorum ama bir ışık var sonunda tekrar kalkmam için bir sebep) sıkmıyor beni yeni çocuk saygı duyuyor, hatta beni motive ediyor yol gösteriyor bana değer veriyor neyse çok uzun oldu... acı çekmemin üzerinden 2 yıl geçmiş (ben o iki yıla kayıp demiştim ama) tekrar bir okulu kazanıyorum hayat koçluğu yol arkadaşlığı yapan güzel insanla da yıllar sonra evleniyorum
böyle iste kızlar sıkmadım umarım sizi :)
Ne guzel yazmissin. Tam teslimiyetÜfff cok uzun yazmışım özetle insan acı çekiyor ama o acı bir ders veriyor arkadaşlar mesaj var içinde fark etmek çok önemli benim şansım birilerine danışmak oldu ( iyi örnekler ama) bir arkadaş, bir aile büyüğü, terapist, iş arkadaşı fark etmez bu yoldan geçmiş doğru yolu gösterecek birine danışıp kendi akıl kalp gözümden eleyerek ilerledim. Temiz bir kalp ve bilinçle Ne yapabilirim, daha nasil iyi hissedebilirim, nasil düzeltebilirim bu sorunu diye sorular sorunca Allah, Tanrı, Tek Kaynak, Tek Sevgi , Tek bilinç inancınız ne olursa olsun yardım geliyor kızlar... Bir tasavvufcu büyümüzün sözü beni çok etkiler KADER GAYRETE AŞIKTIR
Her konuda hala böyle yapmaya çalışıyorum. Allah herkesin yolunu sevgide tutsun bir de sağlık olsun herşey yoluna girer. Yeter ki gayreti bırakmalıyım umut ışığı hep yansın kalbimizde...