vilgeta
HayallerimGercekOldu
sizi etiketledim konuyu açtığınız için.
Herkese iyi akşamlar pozitif kızlar
Kızlar fena griptim iki gündür sizden uzak olsun. Gelemedim sayfaya kendimce cevaplamaya çalışayım. Ruh eşi bulmak konu sanırım. Bende yıllar önce hem deli gibi sınava calisiyorum hem de aşık olduğumu zannettiğimi zalimla uzak ilişki sürdürmeye calisiyorum ama bilmiyorum tabi o zamanlar alma verme dengesi nedir özdeger nedir

körüm yani o aralar.
Ne hayaller kuruyoruz daha çok o kuruyor ben aptal aşık o ne derse hi hi tamam eved olur kafası :)) hep benden cok gidiyor yani neyse sinav sonuc zamani istediğimi zannettiğim bölüm geliyor güzel ama o kazanamadı tabi ben gidiyorum kazandığım şehire

o bidaha hazırlanacak...dünyanın en mutsuz insanı ben niye geldim ki buraya zaten bu bölümde hic bana göre değilmiş 1 yıl zor geçiyor okulda iliski yilan hikayesi, sonra çocuk aldatmış beni hemde kendi sehrinde okuyan üni. li bir kızla

kendi terbiyemce bitiriyorum ilişkiyi, okulu bırakıyorum eve dönüyorum babam küsüyor bana olayı...bilmiyor tabi sadece bölümü sevmedigime yapamadigima kızıyor. Acik ögretim de kaydın var buna devam et tekrar hazırlan diyor. Ben bitik sesler fluu hayat fluuu ....
Toparlanmaya calisiyorum 1 yıl kayıp resmen zorla aöf yi devam ettirmeye calisiyorum arkadaşlarım başka birilerini tanıştırıyor onlarca daha iyi düzgün bu kişiler olmuyor sürmüyor... depresyon forever devam

yani ... işe giriyorum part time kafa dağıtmak için iyi olur hem diyorum yeni insanlar hayatta kalma dürtüsü ile zorluyorum kendimi okulu bıraktım diye sağlığım bozulmaya başlayınca uykusuzluk stres derken bizimkiler beni terapiye de yolluyor az daha iyi oluyorum terapi ile kitaplarla yeni çevre derken öğreniyorum sorun bende, bakış açım yanlış enerjim yanlış, o yanlışları bırakmaya başladıkça hayatım düzelmeye başlıyor. Pozitif tarafa daha yakınım artık...
Dualar dilekler namazlarda var .. Allahım toparlanayim hayatim düzelsin merhametli sevgi dolu saygılı düzgün bir insan çıksın karşıma diye. Umudum hep var ama, yolun sonu güzel bir sokağa çıkacak :)) Sonra bir ara bırakıyorum herşeyi istemiyorum ne okul ne aşk öyle devam rutinlere. Kafamın boş olduğu bir dönemde gene bir iki arkadaşımın zoru ile sürükleniyorum biri ile tanistirilmaya kendisi mezun çalışıyor ama başka şehirde buraya ailesini ziyarete gelmiş
" Otur sıfır " baştan olmaz bu iş

uzak ilişki istemem diyorum arkadaşıma çok iyi çocukmuş kumralmis falan diyolar ben hic sevmem sarıları hem ...ya olsun bi tanış... akıllı az havalı biraz gıcık oluyorum ama iyi bi insan diyor iç sesim

neyse birkaç kere arkadaşlarla o şehire geldikçe görüşüyoruz hazir olmadığımı söylüyorum yaşadıklarımı anlatıyorum okulu falan (onu tanımaya alışmaya çalışırken eski zalım geliyor aklıma yaşadıklarım

arada derin kuyulara düşüyorum ama bir ışık var sonunda tekrar kalkmam için bir sebep) sıkmıyor beni yeni çocuk saygı duyuyor, hatta beni motive ediyor yol gösteriyor bana değer veriyor neyse çok uzun oldu... acı çekmemin üzerinden 2 yıl geçmiş (ben o iki yıla kayıp demiştim ama) tekrar bir okulu kazanıyorum hayat koçluğu yol arkadaşlığı yapan güzel insanla da yıllar sonra evleniyorum

böyle iste kızlar sıkmadım umarım sizi :)