Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

harikamo sizinde sorunuza cevap bu yorum. Belki gelecek kaygısı işteki başarı/ başarısızlık ile ilgili kaybetme korkusu ya da para korkusu olabilir mi ? Bir sorun düzeltilmeden tek başına olumlamalar yeterli olmuyor.

aynen hepsi mevcut.. mutlak bunun da bir nedeni var.. ama dediğim gibi ben bulamıyorum
2 - 3 yıl oldu bu sorunun içindeyim..tabiri caizse kal içindeyim..
tabi ki işim demek para demek konum yükselmem olmayınca peşi sıra geliyor sıkıntılar.. hem maddi hem manevi :/

Anladım toparlar bir çözüm bulursunuz inşallah. Nasıl düzeltebilirim, düzeltmek istediğiniz olay durum her ne ise doğru çözüm yolllar nelerdir diye sorular sorun kendinize çözümler seçenekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Sadece birazcık daha ılımlı olumlu bakmaya görmeye duymaya gayret edin olur mu :) hepimiz böyle yaşayıp öğrenerek devam ediyoruz.

çok teşekkürler.. inşaallah en idraklı bir şekilde hareket edebilirim. çok sağolun.

Arkadaşlar çalıştığım yerde birinden hoşlanıyorum 2 aydır tanışıyoruz bilmiyor duygularimi arkadaş gibiyiz ama şöyle bir sıkıntı var çalıştığım yere yeni biri başladı çok güzel bir kiz.. Ben de beğenilen biriyim. Ama hoşlandığım kişinin ilgisi ona kayacak diye icimde tuhaf kıskançlık ve endişe var... Bu duyguyla nasıl başedebilirim hiç bilmiyorum. Çok kişisel oldu ama bu duygunun saçma olduğunu biliyorum elbet benden daha güzelleri olacak.. belki ilgi kayacak ama buna mudahale edemem ve takmamam akışta kalmam lazım ama içimde bu duyguyu nasıl yenicem bilemiyorum. Hoşlandığım kişi benim için olursa olur olmassa napalim ama yine de elimde değil.. bir öneriniz var mi? Kendimi bu duruma hazırlamalıyım ama nasıl...

Seni cooook iyi anliyorum. Bunun psikolojik bir sebebi var. Muhtemelen gecmis yillarda yasadigin arkadaslik iliskilerine dayaniyor. Bende de ayni durum vardi. Insan engel olamiyor. Psikologumda yasadigim olaylaedan sonra boyle dusunmemin normal oldugunu soyledi. Henuz bunun cozumune gelemedik. Daha kendimle ugrasiyorum:))) bu konuya geldigimizde bilgilendirme yaparim.

Peki sen hoslandigini belli edici davranislarda bulundun mu? Ua da nasil olumlamalar yapiyorsun?

Çok belli edemiyorum sakalasiyoruz falan bi çekim var gibi ama çok sosyal biri ilgisi var gibi bana sonra bakıyorum diğer insanlarla iletişimine bi ozeĺlgim yokmuş gibi geliyor. Bu duyguya tamam çünkü aynı iş yerinden başkasından da hoşlanmadığını biliyorum.. ama şimdi yeni gelene karşı biseyler hissederse galiba bu endişeyi yaşadım. Şimdi yazarken farkediyorum aslında ozaman uzulucem.. sorgulayacagim içimde neden o da ben değil diyeceim o daha mi güzel,? Öte yandan kıza özel bi ilgi olmadigni onun tarafın dan rahatlıcam galiba. Burada kiskancligim ona mi Yoksa kiza mi? Biri hayatımda illa olsun diye çok diretmiyorum içimde çünkü biri beni severse sever sevmezse sevmez buna yapabileceğim çok bir şey yokmuş gibi geliyor.. daha kabul edilebilir ama secilmeme duygusu beni uzuyo galiba... bununla ilgili olunlama yapmiyorum ama kendimi sevmek daha değerli özgüvenli görmek için uğraşıyorum ama bu duygulara takılıyorum. Kendinden etkinliğiyle ışık saçan, iletişimi çok kuvvetli, gelen gelir gelmeyeni dert etmeyen biri olmak isterdim. Güzelliğin herşey olmadığının farkındayım ama işte etkenlerin beyni o yönde çalıştığını görünce belki bu ortaya çıkıyor.. ki çevremde gayet beğenilen biri olmama rağmen kendimi tam anlamıyla sevmeyi kabul etmeyi başaramadım galiba. Cevabim için teşekkürler biraz uzun oldu ama :)(

Ama sen beni anlattin

Ben kendimi bu kadar guzel ifade edemez. Tabi okurken yanlislari gormek daha kolay
Oncelikle psikologum der ki olmamis bir sey icin neden uzuluyorsun? Olsun onu o zaman dusunursun. Daha kizdan hoslanmamis. biz boyle dusundukce evrene oyle gidecek ve belki de gerceklesecek
Kendinden etkinliğiyle ışık saçan, iletişimi çok kuvvetli, gelen gelir gelmeyeni dert etmeyen biri olmak isterdim.

Isterdim demek yerine Oyleyim demek daha iyi

Simdi bunlari sana diyorum ama ben yapiyor muyum

Erkekler farkli. bir cogu dan dan soylemezsen anlamiyor. Bir de bildigi halde harekete gecmeyen, cilvelesen var en kotu grup.

Aman neyse. Super bir olumla bitakiyorum bir sonraki mesajima

❤❤❤

Günaydın arkadaşlar bu iki güzel görsel ve yazıları ile aldığım destek ile 2019 karar, hedef, iyi niyetlerim her neyse.. kafamda üç dört gündür dönüyordu zaten Ben de yazıya dökeyim belki bir iki madde de olsa başka bir kalbe ruha iyi gelirse ne mutlu bana. Bende alnımın akı ile gerçekleştirebilirim inşallah :))

2019 YILI HEDEFLER
• Kendini daha çok sev, affet, saygı duy ve teşekkür et, şükür et ❤
• Sağlıklı yaşa, yaşat (kari-koca), daha aktif ol, daha çok gülümse
• Kişisel bakımına özen göster iyi hisset, iyi hissettikce güzelleş
• Daha sade düzenli bir ev düzeni oluştur
• Yol arkadaşına daha anlayışlı yaklaş, onunla daha çok zaman geçir, emek ve sevgi ver yuvana (daha az akıllı cihaz kullan)
• Ayda en az bir kitap oku, iki olursa süper olur
• Günde en az on dk ingilizce çalış yavaşça dk sini arttır ( buna 3-4 gündür başladım çok mutluyum bunun icin :)) tlf a bir uygulama indirdim bu sayede sosyal medya ya da ınt de boş boş dolanmıyorum hem öğreniyorum başardıkça da mutlu oluyorum)
• Insanlarla göz teması kur, selam verip hatır sor
• Görselde de yazıyor doğru insanlara emek ver vakit ayır (akraba bile olsa)
• Kimsenin özgür iradesine karışma müdahale etme, kendi hayatın içinde sevdiklerinden etrafından aynı saygıyı ist, belli et
• Daha çok hayır de, zorla ve gönülsüz bir eyleme başlama
• Daha az tüket maddi manevî, daha çok biriktir sevgi, anı, güzel insan
• Doğaya, hayvana, insana, eşyaya saygı duy bolca teşekkür et
• Bolca dua et, şükür et, olmayana değil elindekiler odaklanıp minnettar ol sevgiyle çoğalt
• Arada zor zamanlar olabilir hemen bırakmak yok hayat ipini, inancını sağlam tut, en sevdiklerine bak, geçmiş başarılarını hatırla, nasıl tekrardan güçlü ayağa kalktığını hatırla, bunlar her zaman senin can simidin olacak ....

Hadi bakalım şimdilik aklimdakiler bunlardı Allahım sen yüzümü ak eyle ...

NOT: Liste sırası biraz karışık olabilir kusura bakmayın artik :))
Sizde 3-4 madde de olsa bir hedef listesi yapın paylaşmasanız da olur.
Biz yelkenimize hayırlı rota verelim niyet edelim de Allah rüzgarını gönderir.
Güneş de açsa, fırtına da olsa unutmayın inancımız ve can simidlerimiz var kızlar ❤❤❤

Son düzenleme:

Olurda uğrayamazsam topige, herkese şimdiden Sağlıklı, Huzurlu, Neşeli, keyifli, coşkulu bir yıl dilerim
Hepimiz yıldız gibi parlayalim bu sene kızlar

Ne kadar guzel hedefler hepsini gerçekleştirdiğini göreceğimizi biliyorum daha doğrusu okuyacağımızi
Ben de önce şükür lerimi yazıp sonra da hedefleri mi yazacağım.

Kızlar hayatım boyunca aldığım en anlamlı hediye

2018 sonunda en büyük sürpriz en mutlu eden olay. Darüşşafaka Cemiyeti'ne düzenli bağış yapıyordum. Belki hatırlarsınız Geçmişte yaşadığım bir olaydan etkilenen kişi için. O zaman elimden bir şey görmemiştim şimdi onun adına başka birilerini mutlu etmek için düzenli bağış yapmaya karar vermiştim.
Dün hiç beklemediğim bir zamanda en anlamlı cümlelerle bu güzel hediyeyi aldım.
Kalem ve silgi de göndermişler yanında de nasıl güzel bir açıklama yapmışlar 2019'da benim hayat felsefem bu olacak

Ne kadar guzel hedefler hepsini gerçekleştirdiğini göreceğimizi biliyorum daha doğrusu okuyacağımızi
Ben de önce şükür lerimi yazıp sonra da hedefleri mi yazacağım.
Teşekkür ederim :))
Allahım kabul etsin canım. Güzel gönlün ve yardımın için takdir ve tebrik ettim seni.
Evet hediyen çok güzel ve anlamlıymış :))

Merhaba hanımlar,

ben de olumlama yapmaya başlamayı düşünüyordum ki dün gece bu sayfayla karşılaştım. harika bir sayfa gerçekten.

yeni bir konu açmaktansa burdan hep birlikte yazışmak, birbirimize enerji vermek daha güzel, daha bereketli olur.

ben de bugün itibariyle bazı olumlamalara başladım, zaman dilimine de dikkat ettim, mesela az önce güneş saati idi burası için ve istekte bulunmak için en uygun saatlerdenmiş. huzur ve neşe doldum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…