Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende açınca bir şaşırdım uuhuu güncellemeye geel dedim banada lazim bir güncelleme, arabalardaki periyodik bakım gibi :))

Guncellemeyi senede 1 defa tatille yapmaya calisiyoruz keske imkan olsa en azindan ayda 2 halledebilsek ufak tefek seylerle.
Ben tatili kastetmemistim ama olsa süper olur valla :) kişisel bakım kuaföre gitmek gibi bir güncelleme demiştim ....abartayım o zaman hayal listesi olsun spali masajli saunalı falan bir tatil olsa nasil olurdu acaba sevgili Evren nasil dinlenir yenilenir ışıl ışıl yeni doğmuş gibi olurdum acaba ben nasılını düşünmüyorum sonsuz olasılıklar senin işin

Bizim guncellememiz deyince benim aklima nasil guncellendigim geldi.. he araba bakimi gibi de dedin, dogru o da bi nevi rektefiye o da bakim resetleme kendine gelme:)) evet simdiden ayarlamak istiyorum lakin ne mumkun gecen sene 2500e hallettigim yer 3200 fiyat cekiyor. Hayirlisi bakalim spali olmadi hamamli hallederim ben

Hayalini kısıtlama canım Don Miguel Ruiz in Dört Anlaşmasında bir madde der ki
“ Varsayımlarda Bulunma “ ne biliyorsun belki bütçen umduğundan fazlasına yeterli olur...

Ay ne guzel bir dusunce bayildim.

Dogru giden seye odaklanmak. Ne guzel bir fikir...

Minik şeyler sayayim kendi hayatımdan ;
Korkma yap Sahra...
• Kendini sev affet
• Öfkeye tutunma affet salıver duygularını
• Kalbinin ısındığı insanlara sevdiğini söylemeye çekinme
• Sağlıklı beslen
• Spor ve meditasyon yap
• Daha çok doğaya çık hayvanları sev
• Daha çok kaliteli müzik dinle dans et, sanata daha çok zaman ayır resim yap kendini ve yaşadığın mekanın enerjisini arındır yükselt vs......

Simdi okuum mesaji. Umarim cok guzel haberler almissindir ve ilaclarla gecmis olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…