Teşekkür ederim canımSahra- canım çok geçmiş olsunnnnnn
ben deSiteyle oynuyorum simdilik
Bende açınca bir şaşırdım uuhuu güncellemeye geel dedimbanada lazim bir güncelleme, arabalardaki periyodik bakım gibi :))
ah ah keşke sene boyunca olsa :)Guncellemeyi senede 1 defa tatille yapmaya calisiyoruz keske imkan olsa en azindan ayda 2 halledebilsek ufak tefek seylerle.
Ben tatili kastetmemistim ama olsa süper olur valla :) kişisel bakım kuaföre gitmek gibi bir güncelleme demiştim ....abartayım o zaman hayal listesi olsun spali masajli saunalı falan bir tatil olsa nasil olurdu acaba sevgili Evren nasil dinlenir yenilenir ışıl ışıl yeni doğmuş gibi olurdum acaba ben nasılını düşünmüyorum sonsuz olasılıklar senin işinGuncellemeyi senede 1 defa tatille yapmaya calisiyoruz keske imkan olsa en azindan ayda 2 halledebilsek ufak tefek seylerle.
Bizim guncellememiz deyince benim aklima nasil guncellendigim geldi..Ben tatili kastetmemistim ama olsa süper olur valla :) kişisel bakım kuaföre gitmek gibi bir güncelleme demiştim ....abartayım o zaman hayal listesi olsun spali masajli saunalı falan bir tatil olsa nasil olurdu acaba sevgili Evren nasil dinlenir yenilenir ışıl ışıl yeni doğmuş gibi olurdum acaba ben nasılını düşünmüyorum sonsuz olasılıklar senin işin
Hayalini kısıtlama canım Don Miguel Ruiz in Dört Anlaşmasında bir madde der kiBizim guncellememiz deyince benim aklima nasil guncellendigim geldi..he araba bakimi gibi de dedin, dogru o da bi nevi rektefiye o da bakim resetleme kendine gelme:)) evet simdiden ayarlamak istiyorum lakin ne mumkun gecen sene 2500e hallettigim yer 3200 fiyat cekiyor. Hayirlisi bakalim spali olmadi hamamli hallederim ben
Haklisin en olmadi soyle yapariz her zaman oluyor maalesef :)Hayalini kısıtlama canım Don Miguel Ruiz in Dört Anlaşmasında bir madde der ki
“ Varsayımlarda Bulunma “ ne biliyorsun belki bütçen umduğundan fazlasına yeterli olur...
Ay ne guzel bir dusunceYarindan itibaren icimde en ufak karamsarlik, kaygi veya korku tasimadan, sahip olduklarima sukrederek, isteyip de henuz sahip olamadiklarima da basaracagim inanciyla elimden gelenin en iyisini yaparak, hayatimda yalnizca guzel insanlara yer vererek, zamanimi sadece anlamli seylere harcayarak, cok okuyarak, cok gezerek ve de tertemiz bir kalple yoluma devam edecegim.
Dogru giden seye odaklanmak. Ne guzel bir fikir...@buttrfly canım nasılsın nerdesin bu Hicks’ lerin yazılarını okuyunca aklıma sen geliyorsun hep :)) bu konudan çok bahsettin ya bize
Eğer size kendinizi daha iyi hissettirmeyecekse bir şeyle ilgili konuşmayın...
Sadece, şayet hakkında konuştuğunuz şey size kendinizi iyi hissettiriyorsa konuşun. Size iyi hissettirmeyen bir şey hakkında konuşmak ve onu aktive etmek hiçbir değer taşımaz çünkü konuştuğunuz şey sizin titreşiminizde tekrar aktive olur ve dikkatinizi ona yöneltmenize neden olur, netliğiniz azalır.
Diğer bir deyişle, başkalarının sorunlarına odaklandığınızda onlara yardım edebilme imkanınızı yok edersiniz. İnsanlar çözüm bulabilmek için soruna odaklanmanız gerektiğine inanırlar. Biz diyoruz ki, soruna odaklanarak hiç bir çözüm elde edemezsiniz, çözümle ilgili ilham alamazsınız. Çünkü bunlar tamamen farklı titreşimlerdir.
Eğer etrafınızda her şeyi yanlış giden birisi varsa ve sadece bir şey doğru gidiyorsa, o yolunda gidene odaklanın ve çekim alanınızın o olmasına izin verin.
Eğer onların sorunlarına odaklanırsanız, size çözümü verecek olan Kaynak'tan farklı olan ve negatif bir şeyle titreşime girersiniz...
- Abraham Hicks -
Simdi okuum mesaji. Umarim cok guzel haberler almissindir ve ilaclarla gecmis olmustur.@ftemiz camım sen nasılsın beğeniyorsun ama yazmıyorsun herşey yolundadır umarım arada senle ne güzel olumlamalar okudun mu yoklaması yapıyorduknerdesin hadi arkadaşlar yine haftalık okuyalım dürtelim birbirimizi
Şu aralar kızlar sizin desteğinize ve güzel enerjilerinize ihtiyacım var, burda negatif birşey yazmamaya çalışıyorum çünkü kendimi bırakınca paldır kültür aşağı düşerim diye dillendirmiyorum. Yoksa paylaşmakta sorun yok.
Eşimin bazı sağlık sorunları çıktı ona belli etmemeye çalıştım ama uykular kaçtı bir korku sardı beni, daha iyi şimdi şükürler olsunbiraz dikkat ve ilaç tedavisi ile düzelir ben inanıyorum. Neyse Allahım şifa bekleyen herkesin şifasını göndersin Canlar
Favori iki kitabim:)kitap okumaya çalışıyorum, Bilinçaltının gücü nü aldım en son. listemiz vardı hatırlarsan, o listeyi toparlamayı düşünüyorum. rezonans kanunu nu çok beğendim.
Ay ne guzel bir dusuncebayildim.
Teşekkür ederim canim❤ daha iyi şimdi çok şükür :)Simdi okuum mesaji. Umarim cok guzel haberler almissindir ve ilaclarla gecmis olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?