- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Siteyle oynuyorum simdilik
ben de
2 gun siteye giremedimBende açınca bir şaşırdım uuhuu güncellemeye geel dedimbanada lazim bir güncelleme, arabalardaki periyodik bakım gibi :))
Yaaa iyi bari yeni şifreyle hemen girebilmişsin :)) sabah mavi renkti şimdi mor olmuş kk2 gun siteye giremedim
Sifremi unutmusum yeniden aldim. Ne guncellemeymis yaaa
canım ümit ediyorum daha da iyi olacak inşallah Allahın izniyle. Rabbim şifa versin inşallah tüm hastalara.ftemiz annen nasil oldu?
Amin canim. Rabbim annene de sifa versin.canım ümit ediyorum daha da iyi olacak inşallah Allahın izniyle. Rabbim şifa versin inşallah tüm hastalara.
Amin insallah.canım ümit ediyorum daha da iyi olacak inşallah Allahın izniyle. Rabbim şifa versin inşallah tüm hastalara.
MerhabaThe Secret daki Abraham deil mi bu ya ? almıştım kitabı hatta ama çekim yasasımı neydi Secretten sonra çıkan kitaptı sanırım her neyse uzun zaman okudum bu tarz kitapları şuan hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum malesef hatta tüm kişisel yaşam koçlarıyla tartışıyorum sosyal ortamlar da onlara para olarak faydası var bu kitapların ama ben hiç fayda görmedim kısaca özüme döndüm esma okuyorum 1 kaç yıldır mucize oldu diyemem ama gayet iyi durumdayım çok şükür bazı şeyler bazı bünyelere uymuyor sanırım
canım bence ustalık gerektiren kafaya takmama kitabı da farklı bir açıdan yaklaşmış olaya ama aynı sonuca çıkıyor. tamamını okumadım ama o kitapta mantıklı geldi bana.Merhabagucci
Mesajlarini dun okumustum. Burada konustugumuz konulara, yontemlere cok sicak bakmiyorsun sanirim:)
Ufakca fikrimi soylemek istiyorum. Olumlu dusunmenin ya da olmus gibi dusunmenin zarari yok gibi geliyor bana. Tabii cok basarili oldugum soylenemezPsikologum soyle soylemisti henuz gerceklesmemis bir olay icin olumsuz dusunme. Olumlu sonuclanirsa bosuna kendini uzmus olursun. Olumsuz sonuclanirsa da onu o zaman dusunursun
Bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu kitaplarindan sonra diger kisisel gelisim kitaplari benim de cok hosuma gitmedi. Daha dogrusu ara ara bolumleri guzel ama butununde aman ne cok yazmislar dedimhatta en son hala en cok satanlarda olan "Ustalik gerektiren kafaya takmama sanati" kitabini aldim. Heralde alanlar birbirine kitabin iceriginden cok bahsetmedigi icin bu kadar satti diye dusundum gelelim seninle ilgili dusundugum kisma. Dun basladigim kitapta icerik senin dusunce yapina benzer gibi geldi:) hemen buraya yazayim dedim. Belki okumak istersin. "Pembe Fili Dusunme" Zeynep Selvili Carmikli nin kitabi. Kisisel deneyimlerini aktariyor. Dusunceleri sana yakin gibi.
(Bana bakin 2 mesajindan tum dusuncelerini biliyormusum gibi davraniyorum)
Simdi de benimle ilgili olan kismi. 2.bolum beni cok etkiledi. Bir seminere gidiyor. Orda kendileri ile ilgili kimsenin bilmedigi ve hosnut olmadiklari ozellikleri bir kagida yazmalari isteniyor. Sonra bu yazdiklari kagit vucutlarinda bir yere yapistirilip odanin icinde dolastiriliyorlar. Orda kusursuz gordugu insanlarin kendilerinde begenmedikleri, sevmedikleri ozellikleri gorunce cok sasiriyor.
Ben de biraz oyleyim. Karsimdakinin de benim gibi kusurlari olan bir insan olabilecegini dusunmeyip onu gozumde buyutup kendimi kucultuyorum... Sonrada yanlis dusunceler ve yanlis davranislar...
Kitabi okumaya devam ediyorum. Basit, anlasilir bir dili var. Sanirim cabuk bitecek. Tum topikcanlara tavsiye ediyorum. Belki birinin isine yarar:)
Ordan da genel olarak cikardigim basiniza bir sey gelmesinde suclu siz degilsiniz ama basiniza geldikten sonra sorumlusu sizsiniz:)canım bence ustalık gerektiren kafaya takmama kitabı da farklı bir açıdan yaklaşmış olaya ama aynı sonuca çıkıyor. tamamını okumadım ama o kitapta mantıklı geldi bana.
canım bence ustalık gerektiren kafaya takmama kitabı da farklı bir açıdan yaklaşmış olaya ama aynı sonuca çıkıyor. tamamını okumadım ama o kitapta mantıklı geldi bana.
O zaman final sorusu kızlar okumak için pembe fili düşünme mi kafaya takmama sanatını mı önerirsiniz :))Ordan da genel olarak cikardigim basiniza bir sey gelmesinde suclu siz degilsiniz ama basiniza geldikten sonra sorumlusu sizsiniz:)
Ben pembe fil i daha cok begendim:) ama bazen kitap tarzlarimiz tutmayabiliyor. Mesela ben Tugce Isinsu yu da cok sevmiyorum. Ama sevip okuyanlar da var. Favori kitaplarim bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu. Buna gore secim yapabilirsin.O zaman final sorusu kızlar okumak için pembe fili düşünme mi kafaya takmama sanatını mı önerirsiniz :))
Birdehayatdevamedecek Seninle başlamadı diye bir kitap önermişti onu da okumak istiyorum
Zaten şubat ayında kitapları hep yarim bıraktım okuduğum sarmadı yaa
Benimde favorim o ikisi yaa bizim topigin en leri oldular zaten hastasıyız o ikili kitaplarınBen pembe fil i daha cok begendim:) ama bazen kitap tarzlarimiz tutmayabiliyor. Mesela ben Tugce Isinsu yu da cok sevmiyorum. Ama sevip okuyanlar da var. Favori kitaplarim bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu. Buna gore secim yapabilirsin.
Bu arada seninle baslamadi kitabi da hep karsima cikiyor. Okursaniz fikirlerinizi beklerim:)
Bir de ikigia kitabi var elimde. Buyuk bir gazla 3 kisisel gelisim kitabi almistimonu okuyan var mi?
ben Pembe fili düşünme kitabını okumadım.Ben pembe fil i daha cok begendim:) ama bazen kitap tarzlarimiz tutmayabiliyor. Mesela ben Tugce Isinsu yu da cok sevmiyorum. Ama sevip okuyanlar da var. Favori kitaplarim bilincaltinin gucu ve rezonans kanunu. Buna gore secim yapabilirsin.
Bu arada seninle baslamadi kitabi da hep karsima cikiyor. Okursaniz fikirlerinizi beklerim:)
Bir de ikigia kitabi var elimde. Buyuk bir gazla 3 kisisel gelisim kitabi almistimonu okuyan var mi?
Pozitif gucun buyusu de evde varGünaydınlar topikcanlarım;
Kitaplardan bahsetmişsiniz. Okuduğum hemen hemen her kitap gerçekten bir öz gibi kişinin kendi yaşamından yoğrulmuş şekilde,kendi bakış açısıyla doğuyorHer birinden yepyeni bir bilgi, yepyeni bir teknik öğreniyorum. Mesela Louise L. Hayy ın Pozitif Gücün Büyüsüne başladım.Şüphe ile ilgili çok ilginç bir alan açtı bilincimde. Bu yeni ilginç alanımdan önce şüpheye karşı nasıl bir enerjide olduğumun farkında bile değildim, çok istediğim bir konuda şüphe kısmına girince negatif alana geçip -tabi geçmişteki deneyimlerimin de ikna gücüyle (öğrenilmiş çaresizlik gibi) - negatif mıknatıs etkisine girebiliyor, pozitif durum bile gerçekleşse negatifle yorumlayabiliyordum. İlk üniversite dönemimin vize final dönemlerinde iyi çalışmama rağmen sınav döneminde şüphe enerjisine girdiğimde amaaan 50 60 alsam da geçerim zaten modunda girerdim veee sonuç olarak iyi çalışmama rağmen 50 filan alırdım. Şimdiki geliştirdiğim alanda "şüphe" benim katalizörüm, enerjimin sıçrama seviyesinde olduğunu hatırlatan pozitif bir araç artık.Bana hadi kaldır poponu, bu kadar mı istiyorsun yani diyen gazlayıcı Artık soruyorum neler vardı bu eski "şüphe" enerjimden kaynaklanıp kendi potansiyelimi hafife aldığım, enerjimi düşürdüğüm;hangi harika enerjilerin kapılarını kapadım, neleri elimin tersiyle ittim. Şimdi tam da şu anda her birini pozitifleyip, olumluyorum şu anki ilginç bakış açımla coşkuyla,neşeyle
Pozitif gucun buyusu de evde var
Burda sıklıkla adini gordum. Kitaba basladim mi hatirlayaniyorum:)buttrfly sen supheden bahsedince bakasim geldi kitaba
Bu arada pembe fili dusunme kitabinin dili o kadar kolay ki dun basladim, bugun bitiriyorum
buttrfly kuzuumm nasılssıınn
ooh harikasınn bebeğimm :)Çok şükür canım her şey olması gerektiği gibi neşeyle,coşkuyla,keyifle geliyorKeşke karşımda olsan (olsanız) yaşadığım güzellikleri, mucizeleri teker teker anlatabilseydim. Çünkü başkası için ne var bunda diyebileceği pek çok şeyi bir tek siz anlayabilirsiniz; hangi harika güzel enerjinin nelere aracı olduğunu, sadece sevgi dolu küçücük bir niyetle nelere sebep olduğumuza Malesef artık detaylı şekilde anlatamıyorum, deşifre olmaya gerek yok
Buraya da elimden,dilimden geldiğince bir şeyler karalamaya çalışıyorum, bir kişinin de olsa enerjisinde kıpırdatmaya neden olabilirsem ne mutlu banaSık sık gel kuzum sen de, enerjileri coşturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?