Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

En başlarda çooook dini paylaşımlarımız vardi; esmalar,dualar, hadisler filan.Herkes inançlari doğrultusunda pozitif yaşam ritüellerini yazabilir, bunda sakınca yok ki.Şu günah, bu sevap, bu müminlik bu kafirlik gibi sakıncalı dini paylaşimlar yapmiyoruz tabi. Çogu yerli yabanci pozitif/olumlu düşünme yazarlari icin ,kişisel gelisim uzmanlar icin dualar önemli yer tutar; bizim ki de saygi çerçevesinde devam ediyor burdaki paylasimlarimiz cok şükür :KK200: E esmergizmo alintilayamadim, dini paylasimlar olmasin demişsin.

işin felsefi boyutunda kalmasında sıkıntı yok tabi ki her dinin felsefesi de aslında aynı sonuca çıkıyor her şeyden öğrenilecek bir şey vardır, ben felsefesinden çıkmasın diye dedim ;) sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 2268566 Eki Görüntüle 2268567

Bircan Yıldırım’dan imzalı aldığım kitapta bana gelen mesaj:)
Tam nokta atışı.

Bircan Yıldırım kitaplarını okumaya başladığımdan beri hayallerimin niye hala gerçekleşmediğini çok iyi anladım.Ben ne kadar hayal edip istesem de,aslında hayallerimin gerçekleşmesinden ve değişim yaşamaktan çok korkuyorum. En temel problemim korkuymuş meğer. Bu yüzden hayatımda az çok değişiklik olsa da dönüp dolaşıp geldiğim yer aynı kısır döngü:

Hayatımın değişmesinden korkuyorum.
Duygularımın değişmesinden korkuyorum.
Yaşadığım evin değişmesinden korkuyorum.
Kendimi serbest bırakmaktan korkuyorum.
Bana bunca zaman eşlik eden bilinçaltı kalıplarımın değişmesinden korkuyorum.
Farklı deneyimler yaşamaktan korkuyorum.

Korkuyorum da korkuyorum:))))

Sevgili arkadaşlar, siz de duygularınızı bir yoklayın bakalım. Belki size de hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan kök bir duygu hakimdir.
Sadece bu kitap miydi imzali gonderdigi🙈
Ben de anca yer bulabildim kredi kartimda. Sanki sayfa degil de niyet yaziyordu diye hatirladim😊

Bircan yiildirimin kitaplarini okudum t.isinsunun daha adini veremedigim bir cok boyle kitap ozel titresim yaratan enerji alanini buyuten kelimeler su anda yanimda degil kitap tatildeyim. hepsi birer hazine gibi gercekten. Hepsi bircan hocanin 12 den vuruyor kitaplari uyguluyorum da her sey daha guzel 🤲

Sadece bu kitap miydi imzali gonderdigi🙈
Ben de anca yer bulabildim kredi kartimda. Sanki sayfa degil de niyet yaziyordu diye hatirladim😊

İlk fotoğrafını attığım kitap,”Hayat Cesurlara Torpil Geçer” kitabıydı. O kitapta niyet bulutu vardı.Son gönderdiğim fotoğraf ise yazarın bir önceki kitabı “Yaşam Terapisi” kitabıydı.İkisi de farklı imzalarla geldi:)

bu bende de var sanırım en çok hangi kitabını önerirsin bu konuyla ilgili?

ben küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar abarttım ki sanırım değişim sonucu elimdekilerin de azalmasından korkuyorum. garip ama.

annemle hiç anlaşamazdım mesela artık annemi kaybetme korkusu başladı. onunla verimli vakit de geçiremiyorum şu sıra yoğunluğumdan. işe başladığımda hepten kopacakmışım hiç güzel anımız olmayacak diye korkuyorum. geleceği okuma yapıyorum biliyorum ama yaşlandı da. böyle korkularım oluyor benim de.

Yazarın üç kitabı var;
Duygusal Zeka
Yaşam Terapisi
Hayat Cesurlara Torpil Geçer

Ben kitapları okumaya en son çıkan “Hayat Cesurlara Torpil Geçer” kitabından başladım. Çünkü yazarı o kitabıyla tanıdım. Ama aslında “ Yaşam Terapisi” kitabının devamı niteliğindeymiş. Diğer kitabı olan “Duygusal Zeka” elimde ama henüz okumadım.Eminim o da çok güzel bir kitaptır.

Birbirlerinin devamı niteliğinde olsalar da her iki kitapta farklı farklı teknikler var. Okuyacaksan en baştan başlamanı yani “Duygusal Zeka” kitabından başlamanı tavsiye ederim.

Negatif biriyim. Yani pozitif düşünemiyorum ya sanki hayatin gerçekleri hemen geliyor gözümün önüne elimde değil. Bazen kendimi zorlasam da kısa sürüyor bu durum. Bu topic baya uzun sürmüş okusam mı ama işe yarar mi acaba okumak bilemedim

Kızlar Wesak Dolunayı var bugün güzel niyetlerde bulunalim hepimizin tüm evrenin hayrına olsun Amin 🙏💜
Dolunayla ilgili yazıyı kopyaladim iyi okumalar :KK36:

Kızlar Wesak Dolunayı var bugün güzel niyetlerde bulunalim hepimizin tüm evrenin hayrına olsun Amin 🙏💜
Dolunayla ilgili yazıyı kopyaladim iyi okumalar :KK36:
Çok guzel bir yaziydi🤗
Asagida paylastigim kismi cok sevdim. Uzun zamandir etrafimdakilere aynisini soyluyorum. Birinin cikip gelmesini beklememek gerekli. Aklimiz var cok sukur😁
Screenshot_20190520-001313.webp

Kızlar iyi geceler ben de yaşadığım çekim gücünden bir şey paylaşmak istiyorum .Buna gerçekten çok şaşırdım .

Okulun kütüphanesindeydim rastgele geziniyordum . Kütüphanede binlerce kitap var. Aklımdan birden doğru meslek seçimi ile ilgili bir kitap okusam ne güzel olurdu diye geçirdim . Neyse çok önemsemedim 1 - 2 dakika geçmedi ki koskoca kütüphanede sanki ayaklarım beni oraya götürdü . Pat diye karşıma doğru meslek seçimi diye bir kitap duruyordu . O anki şaşkınlıkla aklıma direk çekim gücü geldi . Enerjimin çok yoğun olduğuna inanıyorum . Eğer bu enerjiyi negatiften pozitif kanala transfer edebilirsem hayatımda büyük şeyler olacağına eminim .

Back
X