Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İyi geceler arkadaşlar,

Yukarıdaki videolarda Güneş Tan, Artt’nin nasıl uygulanacağına dair küçük tüyolar veriyor. Faydalı olacağını düşündüm:)

Ben bu teknigi uygulayamamistim🙈 simdi videolari izledim. Gercekten tuyo vermis😊 simdi youtube da tekrar bakacagim Art teknigine😎

Ben tum uygulamalara bakacagim diyorum sanirim sabaha kadar bana uyku yok😂😂😂

Mutlu huzurlu pazarlar kızlar, HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu buzdolabımın üstündeki notun 3. maddesi sana gelsin :KK48: tamamı hepimize :halay:
Hadi herkes yazdığı gözüne gözüne girip bilinçaltına kazınsın dediği notlardan birini çekip burda paylaşsın bizlerede örnek olur ..
Not: Yazımın cirkinliginin kusuruna bakmayın dört anlaşmayı hızlı yazdim yoksa sarı not da benim yazım 😂🤩
20190526_132229.webp

Bekliyorum fotolari kızlar :KK6:iftardan sonra da olabilir...

Mutlu huzurlu pazarlar kızlar, HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu buzdolabımın üstündeki notun 3. maddesi sana gelsin :KK48: tamamı hepimize :halay:
Hadi herkes yazdığı gözüne gözüne girip bilinçaltına kazınsın dediği notlardan birini çekip burda paylaşsın bizlerede örnek olur ..
Not: Yazımın cirkinliginin kusuruna bakmayın dört anlaşmayı hızlı yazdim yoksa sarı not da benim yazım 😂🤩
Eki Görüntüle 2273001

Bekliyorum fotolari kızlar :KK6:iftardan sonra da olabilir...
Caniiim🤗 Cok tesekkur ederim. Benim boyle etrafa yazdigim bir not yok🙈 hep yazayim diyorum ama...😌
Simdiden herkese iyi haftalar😍😍😍😍
Yuzunuzden gulucukler eksik olmasin.

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***

Mutlu huzurlu verimli haftalar kızlar. Bu haftanın olumlaması hatta bayrama kadar ki söyleyeceğimiz olumlama bu olsun mu :KK36:
(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )

Selam kk nün pozitif bal petekleri
ben eski takipçilerinizdenim belki adımı hatırlıyorsunuzdur...
konuyu başından beri okuyorum
zaman zaman beğen mesajı geliyordur size...
Hepiniz harikasınız...Sizin burada olmanız bu enerjilerin burada buluşması tesadüf olamaz...
Henüz 500lü sayfalardayım tabi okuduklarımı hemen hayatıma geçiremedim ama farkındalığım tavan yaptı:KK200::KK36:
Sizi seviyorum güzel enerjiler hepimizin olsun:KK36:

Günaydııııın🤗
Herkese mutlu hafta sonlari.
Yarin uzun suredir icinde bulunmak istemedigim bir ortamda bulunacagim. Eskiler bilir takinti oldugunu dusundugum kisiyle ayni ortama girecegiz😮 dun ogrendiginde elim ayagim titredi. Kendime kizdim😡 ne bu hal hala diye. Sonra bununla nasil basedecegimi daha iyi ogrenebilmek icin psikologumdan randevu aldim😊 sizden de pozitif dolu dolu enerjiler bekliyorum😍 ertesi gun burdan cok guzel seyler yazacagima inaniyorum😎
Psikoloğun ne tavsiye etti canım umarım güzel geçmiştir

Hepiniz harikasınız...Sizin burada olmanız bu enerjilerin burada buluşması tesadüf olamaz...
Henüz 500lü sayfalardayım tabi okuduklarımı hemen hayatıma geçiremedim ama farkındalığım tavan yaptı:KK200::KK36:
Evet canim biliyorum seni geçmiş sayfalarda paylaşımların da var :)

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.

Mutlu huzurlu verimli haftalar kızlar. Bu haftanın olumlaması hatta bayrama kadar ki söyleyeceğimiz olumlama bu olsun mu :KK36:
Sahra- Sahra- bence bunu her sabah paylaşalım 🤗
Sabah ilk kim girerse o yeniden paylaşsın😍

Tabii ki hatirliyorum🤗
Gecmis sayfalari okurken benim de enerjim tavandi😍 o yuzden acaba yeniden mi okusam deyip duruyorum😂
Psikoloğum aranizdaki iliskiyi netlestirmen lazim dedi. Ben de bir sonraki gorusmemizde bir seyler konusmayi planliyorum😎

Eeeh ne bu be. Sıkıldım bu durumdan😂😂😂

Sahra- Sahra- ben başlattım 🤗

Sahra- Sahra- ben başlattım 🤗
Oooo süper :KK9:bende anca vakit bulup girebildim..

Amin Öyle Olsun :KK36:

Back
X