Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar ben cok duzenli yapamiyorum ama dun geceki meditasyon haric, hepsini yaptim. Meditasyonu da dilegimi dusunerek uykuya dalma seklinde uyarladim.
Yillarca ya hep ya hic zihniyetinden kendime cok eziyet etmisim. O yuzden oldugu kadar, hic yoktan iyidir mantigiyla hateket eymek psikolojimi cok rahatlatti.
2019 mottom CANIM KENDIM...

Bugunku gorev rutinim oldu zaten.
Gun icinde o kadar sik negatif dusunce yakaliyorum ki, farkinda olmasam sarmadik gibi her yani saracaklar.

Birde size sormak istedigim bir sey var.
Biri size iltifat ettiginde nasil karsilik veriyorsunuz?
Son gunlerde zihnimi buna yoruyorum da; siz ne dusunuyorsunuz merak ettim.
Mutlu gunler canlar.

Kizlar ben cok duzenli yapamiyorum ama dun geceki meditasyon haric, hepsini yaptim. Meditasyonu da dilegimi dusunerek uykuya dalma seklinde uyarladim.
Yillarca ya hep ya hic zihniyetinden kendime cok eziyet etmisim. O yuzden oldugu kadar, hic yoktan iyidir mantigiyla hateket eymek psikolojimi cok rahatlatti.

Gun icinde o kadar sik negatif dusunce yakaliyorum ki, farkinda olmasam sarmadik gibi her yani saracaklar.

Mutlu gunler canlar.

Canım biri iltifat edince teşekkür ediyorum gülümseyerek. Edilen iltifatı kabul edip benimsiyorum.

Önceden bende iltifat ederek karşılık verirdim ama şu son senedir bıraktım. Beni bi hayli zorladı bu durum. Utanıp kızarırdım çok. Ama kendimle barıştıktan sonra edilen iltifatı kabul etmek daha kolay oldu . Öz güven ile bi alakası varmış bunun. Başkalarının iltifatlarına artık ihtiyaç duymuyorum ama edilince de mutlu oluyorum tabi. Kendini seviyor musun, edilen iltifatı hakettiğini düşünüyor musun.. bunları bi düşün derim. 😊

Mutlu gunler canlar.
Bende bundan üç beş yıl önce iltifat duyunca çok utanırdım. Evet sanki özgüven ve kendini sevme affetme ile çok alakası var bunun. Kendimle hayatla yavaş yavaş barıştıkça değiştim.
Şimdi teşekkür ederek kabul ediyorum o iltifatı ve eden insanda kalbimde aynı samimiyeti hissi enerjiyi hissetmişsem karşılıklı oluyor o güzel muhabbet :)

Iltifati hakettigimi dusunmuyorum.Cok utaniyorum.
Annemden babamdan hic olumlu soz duymadim, sanirim kaynagi cocukluk anilari.
Bundan sonra iltifati kabul etme konusunda kendimi iyilestiriyorum.

Canım ne güzel gözlemlemişsin. Demek ki bi çoğumuz aynı şekilde hissediyoruz. Ben kendime öyle güzel tatlı sözler söylüyorum ki, hayatta en yakınımı tabi Rabbimin dışında kendimi ilan ettim.

Ben genelde insanlara çok tatlı yaklaşan biriyim ama nedense kendimi de çok kötü eleştiren biriydim. Sonra bi düşündüm ben bunları neden yapıyorum. Kendime yönelik sevgi dolu cümleler kurmaya başladım. Ve bu cümleleri güzel sözleri kendime söylerken içim kıpır kıpır oluyor. Zaten seçtiğim cümlelerimi buna dayanarak seçiyorum. Beni heyecanlandırıyor mu, içim içime sığıyor mu söylerken. Bunları devamlı yapıyorum. Biri beni eleştirince daha şiddetli bi şekilde kendime daha sevecen davranıyorum. Çünkü ben bunlara değerim. Ben hayatın içindeki tüm güzellikleri sevmeyi ve sevilmeyi hakkediyorum. Hepimiz öyle değerliyiz ki. Rabbim bizi çokkkk seviyor. Devamlı kendine tatlı ve sevecen davran canım. Ağzını alıştır 🥰 biz bunlara değeriz 💕🙆🏻

Kizlar sayfamda bir sorun oldu. Mesajlarinizi begenmeye calistim. Begenmedi😂😂😂 fotograf eklemeye calistim eklemedi😂 ara ara girip tekrarladim. Daha yeni ekledi fotograflari. Gerci ben ekledi diyorum ama bakalim paylasacak mi?😂
Ben iltifat aldigimda hep o senin gozunun guzelligi ya da gonlunun guzelligi derim ya da sen beni seviyorsun ondan falan derim. Bana da cok inandirici gelmez. Sevinirim ama he bi acaba derim😁
Sahra- Sahra- ne demek burda bir butunuz. Bugun ben yarin siz🤗

Eklentiler

• Screenshot_20190705-124937.webp
    Screenshot_20190705-124937.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20190705-124906.webp
    Screenshot_20190705-124906.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 35
Sahra- Sahra- ilham olmussam ne mutlu.
Sukur listeleriniz ne alemde , ben tikaniyorum bazen.
Bende bazen hergün aynı şeyleri mi yazıyorum acaba diyorum. Sonrada içimden ne güzel işte herşey yolunda ki aynı şükür sebeplerini tekrar tekrar yaşıyorum yazıyorum gün be gün artsın şükürlerim diyorum.
Minik minik şeyleride yazıyorum ya da söylüyorum işte atıyorum buz gibi ferah bir limonla içtim şükürler olsun🙈😂 bu sebzeyi ve meyveyi alabildiğim bereketli bütçeme şükürler olsun gibi gibi 🙏🤗

Heeeeeey ne oluyor? Buralar neden bu kadar sessiz😂 tatile mi gitti herkes😎
Burda hep yazariz ya agzimizdan cikan kelimelere dikkat edelim. Onlar evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir diye😁 son 2 gundur ben bunu iyice yasadim. Birakin agizdan cikarmayi dusunduklerim oldu😂😂😂
O zaman ne diyoruz iyi dusunelim iyi olsun😉
O hiç yapamadığım bi şey iyi düşünmek...bunu başarmak dileğim

Arada bir film önerisi yaparım kızlar bilirsiniz bu listeden çoğu filmi izlemişim bir film delisi olarak.. eksiklerim var bende tamamlayacağım bu listeden en aşık olduğum filmler şunlar sırası karışık...
• Şef
• İlk Aşk
• Kalbini Dinle
• Stajyer
• Amelie
• Zamanda Aşk (Not: Bu film enerjiler boyutlar, fizik içeriyor tam bizim konular bana enteresan gelmişti)
• Deha
Bu listeden farklı film önerilerim de var aklıma geldikçe yazarım sizlerdende önereceğiniz filmler varsa tavsiye alırım kızlar 🤗💕🙏
Harika

Back
X