Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadaşlar sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize :KK36:
Kabul ediyorum 3. gün benim adıma zormuş :silah:Hocam naptin yaaawwfff :işsiz:amaaaa yapacağız mecbur.
Nedenini ise kalpten isteyerek bilerek yaptığım herşey oldu çok şükür. .. Bir gerçek çıktı bu calismayla ortaya .. Hayatımdaki bazı insanları affettigimi zannediyordum ama tam affetmemisim demek ki bir iki kişi var onlara bu çalışmayı hic yapmak istemiyorum. Onlara nefret kin asla beslemiyorum nötr oldum ama. Sanki bu çalışmayı yaparsam tekrar hayatıma girerler ve sanki ayni olaylar olur mu diye kafamda bir soru var.
Bir akil verin kızlar görüştüğüm ama eskisi gibi sıkı fıkı olmadığım iki arkadaşım var onlara uygulasam olur mu acaba :KK51:

ee nötr olduğun bu kişiye bu çalışmak çok mantıklı gelemez bence

ama hayatında olmasını isteğiniz kişiye yapabilirsiniz ben öyle anladım bu çalışamayı

yanlışım varsa düzeltiniz

ee nötr olduğun bu kişiye bu çalışmak çok mantıklı gelemez bence

ama hayatında olmasını isteğiniz kişiye yapabilirsiniz ben öyle anladım bu çalışamayı

yanlışım varsa düzeltiniz
Yüzde yüz affedemediğimi anladım bu çalışmayla acaba kendimi mi kandırmışım dedim. Buna yönelik çalışacağım. Teşekkür ederim kafamda netleşecek gibi..

sürekli görüştüğün, görüşmek zorunda olduğun kişilerle yapılacak bence de.
Tamam canım çok teşekkür ederim işin açıkçası onlarda kendini akrabalardan soyutlamışlar bende tamamen affetmeye çalışıp Allah selamet versin sevgi içinde huzurla yaşasınlar demek kalıyor.

Son düzenleme:
Tamam sayfayı benim ilişkilerimle çok meşgul ettim TV deki gündüz kuşağına döndürmeyeyim topiği :KK48:
Bizim odaklanmamız gereken 3. Gün görevleri kızlar, bahane yok ben anlamam yok hamileyim yok midem kötü yok çok yoruldum işten geldim yorgunum ev işi bitmedi mızırdanmalar yasak güzelleşecek iyileşecek o hayatlar :KK49::halay:
(Not: Kendimi gazlıyorum siz üstünüze alınmayın ya da alının yapın ödevlerinizi :-))

⭐⭐⭐
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪ Rahatsız edilemeyeceğimiz, müsait bir zamanımızda “İlişkileri İyileştirme Çalışması” yapıyoruz.
⭐⭐⭐
Şifa olsun hepimize öperim güzel kalplerinizden :KK37:

Tamam sayfayı benim ilişkilerimle çok meşgul ettim TV deki gündüz kuşağına döndürmeyeyim topiği :KK48:
Bizim odaklanmamız gereken 3. Gün görevleri kızlar, bahane yok ben anlamam yok hamileyim yok midem kötü yok çok yoruldum işten geldim yorgunum ev işi bitmedi mızırdanmalar yasak güzelleşecek iyileşecek o hayatlar :KK49::halay:
(Not: Kendimi gazlıyorum siz üstünüze alınmayın ya da alının yapın ödevlerinizi :-))

⭐⭐⭐
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪ Rahatsız edilemeyeceğimiz, müsait bir zamanımızda “İlişkileri İyileştirme Çalışması” yapıyoruz.
⭐⭐⭐
Şifa olsun hepimize öperim güzel kalplerinizden :KK37:
sanki bugünün görevi de benim için oldu, eşimle problemletim vardı, işe yarar inşallah.

sanki bugünün görevi de benim için oldu, eşimle problemletim vardı, işe yarar inşallah.
Yaa dilerim en kısa zamanda huzurlu sağlıklı mutlu şekilde çözüme ulaştırırsınız :KK60::KK74:şu tatlışlar gibi olursunuz :))
ikinizin ve bütünün en yüksek hayrına olsun Canım inşallah 🙏🤗

Yaa dilerim en kısa zamanda huzurlu sağlıklı mutlu şekilde çözüme ulaştırırsınız :KK60::KK74:şu tatlışlar gibi olursunuz :))
ikinizin ve bütünün en yüksek hayrına olsun Canım inşallah 🙏🤗
canım benim, çoook teşekkürler. sen de inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun.

Merhaba arkadaşlar sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize :KK36:
Kabul ediyorum 3. gün benim adıma zormuş :silah:Hocam naptin yaaawwfff :işsiz:amaaaa yapacağız mecbur.
Nedenini ise kalpten isteyerek bilerek yaptığım herşey oldu çok şükür. .. Bir gerçek çıktı bu calismayla ortaya .. Hayatımdaki bazı insanları affettigimi zannediyordum ama tam affetmemisim demek ki bir iki kişi var onlara bu çalışmayı hic yapmak istemiyorum. Onlara nefret kin asla beslemiyorum nötr oldum ama. Sanki bu çalışmayı yaparsam tekrar hayatıma girerler ve sanki ayni olaylar olur mu diye
Aynı şeyi bende düşündüm:KK70:

Selaaaam
Su tamam
Yoga yaptim. Sufi nefesi de tamam gibi aa yatmadan tekrar yapacagim.
Gun icinde sukurleeimi sozlu olarak tamamladim. Eve gecince yazili olarak yapacagim. Yuruyus de tamam.
Su affetme isini kim icin yapacagim karar vermedim. Affetmem gereken biri var. Gorusmek istemesem de yoluma daha rahat devam edebilmek icin sanirim onu affetmeliyim. Ama onu da eve gevince yapabilirim.
Umarim unuttugum bir sey yoktur😊

Selaaaam
Su tamam
Yoga yaptim. Sufi nefesi de tamam gibi aa yatmadan tekrar yapacagim.
Gun icinde sukurleeimi sozlu olarak tamamladim. Eve gecince yazili olarak yapacagim. Yuruyus de tamam.
Su affetme isini kim icin yapacagim karar vermedim. Affetmem gereken biri var. Gorusmek istemesem de yoluma daha rahat devam edebilmek icin sanirim onu affetmeliyim. Ama onu da eve gevince yapabilirim.
Umarim unuttugum bir sey yoktur😊
Tebrik ederim 👍☺️ yok tamamlamışsın. Bu affetme işi genelde zorladı herkesi sanırım iyi denk geldi çalışma bende eksiğimi gördüm.

3. Günün Görevleri ne alemde Canlar
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu ftemiz ftemiz hayatdevamedecek hayatdevamedecek hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum F frenzy80 buttrfly buttrfly göreve katılan başka kimler vardı kızlar unuttuklarım kusura bakmasınlar 🙈
Benim hareket yürüyüş tamam
Su içiyorum devam
Affetme az görüştüğüm aramıza soğukluk giren 2 arkadaşa ilişki iyileştirme çalışması tamam
Sufi nefesi ve şükür defterini yatmadan yapacağım ...

Yürüyüşümü, şükür yazımı, meditasyonumu gerceklestirdim canım. Affetme ve su içme benim icin nefes almak gibi:KK48:

Back
X