Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evvet biraz önce gerçekleştirdim,dileklerim enerjileriyle akışa geçti bile:halay: Şu an tüm hücrelerimde muhteşem bir enerji akıyor veeee evrene sizlere akıtıyorummmm:KK36:
:KK36::KK36:
tez zamanda dileklerin gerçekleşir inşallah

bende hemen yapayım o zamann burdan aldım enerjıyleeee

Şu an çook duygulandım, içim şükran doldu yine. Ve şu söz tüm hücrelerimde titreşiyor.
"Paralel realitelerden başka hiçbir "şey" yok. "Şey" lerin devamı bir illüzyon, öyle ki her bir yeni deneyim bir öncekinin paralel realitesi. Bu bilgileri ne kadar içselleştirirsen o kadar güç ve gizem hayatına akar. Uzay ve mekan bilinçli bir şekilde oynadığın akışkan dinamiklerin olur."

Çünkü meditasyonlarım sırasında hiç aklımda yokken daha önce hiç yapmamışken bu çalışma bana ilham olarak akmıştı. Ve bu aralar canım bir şeye sıkılsa hemen üzerime yıldızların,ışıkların yağdığını beni yıkadağını düşünürüm. Üzerine de Er Rafi yi okurum her anlamda yükselmek için:KK36: Evren içimizde; bizler okyanus içinde damla değil, damla içinde okyanususuz.:KK200:
Ben bu uygulamayi aklima geldikce yaparim. Yaziyla aram iyidir. Topigimizin enerjisiyle de yaptim.
Allah herkesin gonlune gore versin.
Amiiin🤗
Ben niyeyse aksam yazilacak diye dusundum😂 oooh hayat cok guzel bea😍
Derin bir oh cektim ve sukrettim her seye😊
Amin amin amin benim içimde kıpır kıpır bugünlerde :KK49: dilimde hep şükür bin şükür:KK200:
Içimdeki ufak Can da kıpırdamaya başlamış bugün 2 ay bitti :anneadayı:
Allahım hayırlısından burdaki ve yakınımdaki tüm sevdiklerimin gönlündekilerini kabul etsin Amin 😇🙏

Amin amin amin benim içimde kıpır kıpır bugünlerde :KK49: dilimde hep şükür bin şükür:KK200:
Içimdeki ufak Can da kıpırdamaya başlamış bugün 2 ay bitti :anneadayı:
Allahım hayırlısından burdaki ve yakınımdaki tüm sevdiklerimin gönlündekilerini kabul etsin Amin 😇🙏

Maşallah canım, meleğin coşkuyla,keyifle,sağlıkla,huzurla büyümeye gelişmeye devam etsin.Face hatırlatmalar yapıyor, kızımla ilgili çok şey yazmışım ben de. Hatta bir tanesinde şunu yazmışım, ilk hareketlerini hissettiğimde "İçimde bir döner tekmeci var, tekme atıyor habire diye":KK48: 7 yıl sonra tekmenin sahibine kızıma okuttum, çok güzel bir andı :KK36:
Hatırlatması için Face e ekleyebilirsin canım, hatta özel bir hesap bile açabilirsin, yıllar geçtikten sonra meleğin açar bakar, hatırlatmalar yapar kendisine, annem bana bugün şunu yazmış der:KK36:

Maşallah canım, meleğin coşkuyla,keyifle,sağlıkla,huzurla büyümeye gelişmeye devam etsin.Face hatırlatmalar yapıyor, kızımla ilgili çok şey yazmışım ben de. Hatta bir tanesinde şunu yazmışım, ilk hareketlerini hissettiğimde "İçimde bir döner tekmeci var, tekme atıyor habire diye":KK48: 7 yıl sonra tekmenin sahibine kızıma okuttum, çok güzel bir andı :KK36:
Hatırlatması için Face e ekleyebilirsin canım, hatta özel bir hesap bile açabilirsin, yıllar geçtikten sonra meleğin açar bakar, hatırlatmalar yapar kendisine, annem bana bugün şunu yazmış der:KK36:
Teşekkür ederim canim güzel fikirmiş 👍🤗 hafta hafta videoya çekiyorum bende

11. Gün :KK200::KK200::KK200: Geç değil devam rutinlerimiz oldu artık :halay:
20190711_142248.webp

20190711_142438.webp

20190711_142358.webp

Sahra- Sahra- 😍😍😍
Tam ben de 11.gun u girmek icin gelmistim🤗
Ne cabuk gecti degil mi? Bugunu de saymazsak 3 gun kaldi calismamizi bitirmeye😊

11.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onbirinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de saat 22’de 20 dakikalık “Toplu Meditasyonu”muz var.
Bu meditasyonda olmasını istediğimiz şeye odaklanacağız.
Mümkün olduğunca 5 duyumuzla “yaşayacağız”. Daha önce meditasyon yapmayanlara 20 dakika çok fazla gelebilir, o yüzden dileğinize odaklanamadığınızda nefesinize veya müziğe odaklanabilirsiniz. “▫️Karnınız çok tokken meditasyon yapmayın. Enerji o noktaya odaklanacak ve zihni arındırmak zor olacaktır.
▫️Meditasyon öncesi ılık bir duş iyi olacaktır.
▫️Üzerinizde muhakkak rahat giysiler olmalıdır.
▫️Bir mum ve tütsü yakmak konsantrasyonu arttırıp, uygun ortamı hazırladığı için oldukça faydalı olmaktadır.
▫️Rahatsız edilmemelisiniz, mümkünse bilgisayarınızı ve telefonlarınızı kapatın, kapınızı kapatın ve rahat bir ortam oluşturun.” ▫️Sırtınız dik bir şekilde bağdaş kurabilir veya bir sandalyede oturabilirsiniz
▫️Elleriniz, avuç içleriniz yukarıya bakacak şekilde dizlerinizin üzerinde dursun.
▫️Niyetimizi ediyoruz: “Allah’ım/ Yüce Yaradanım, benimle birlikte şu anda dileğine odaklanan herkesin dileği, kendisi için en iyi şekilde gerçekleşsin. Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun.” ▫️Sufi nefesiyle birlikte yapılabilir. ▫️İlk dakikalarda dileğimize yoğunlaşıyoruz. Dışarıdan kendimize bakmamaya, tamamen olayın içinde olmaya özen gösterelim.
▫️Dileğiniz gerçekleştiğinde neler HİSSEDERDİNİZ, ne GÖRÜRDÜNÜZ, ne DUYARDINIZ, neye DOKUNURDUNUZ, temas ederdiniz ve ağzınızdaki TAT ne olurdu?
▫️Tüm ayrıntılarıyla gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın. ▫️En iyi şekilde yaptığınıza inandığınız anda nefesinize ve benim size vereceğim müziğe odaklanın.
Bu kadar... 🦋

Sahra- Sahra- 😍😍😍
Tam ben de 11.gun u girmek icin gelmistim🤗
Ne cabuk gecti degil mi? Bugunu de saymazsak 3 gun kaldi calismamizi bitirmeye😊

11.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onbirinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de saat 22’de 20 dakikalık “Toplu Meditasyonu”muz var.
Bu meditasyonda olmasını istediğimiz şeye odaklanacağız.
Mümkün olduğunca 5 duyumuzla “yaşayacağız”. Daha önce meditasyon yapmayanlara 20 dakika çok fazla gelebilir, o yüzden dileğinize odaklanamadığınızda nefesinize veya müziğe odaklanabilirsiniz. “▫Karnınız çok tokken meditasyon yapmayın. Enerji o noktaya odaklanacak ve zihni arındırmak zor olacaktır.
▫Meditasyon öncesi ılık bir duş iyi olacaktır.
▫Üzerinizde muhakkak rahat giysiler olmalıdır.
▫Bir mum ve tütsü yakmak konsantrasyonu arttırıp, uygun ortamı hazırladığı için oldukça faydalı olmaktadır.
▫Rahatsız edilmemelisiniz, mümkünse bilgisayarınızı ve telefonlarınızı kapatın, kapınızı kapatın ve rahat bir ortam oluşturun.” ▫Sırtınız dik bir şekilde bağdaş kurabilir veya bir sandalyede oturabilirsiniz
▫Elleriniz, avuç içleriniz yukarıya bakacak şekilde dizlerinizin üzerinde dursun.
▫Niyetimizi ediyoruz: “Allah’ım/ Yüce Yaradanım, benimle birlikte şu anda dileğine odaklanan herkesin dileği, kendisi için en iyi şekilde gerçekleşsin. Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun.” ▫Sufi nefesiyle birlikte yapılabilir. ▫İlk dakikalarda dileğimize yoğunlaşıyoruz. Dışarıdan kendimize bakmamaya, tamamen olayın içinde olmaya özen gösterelim.
▫Dileğiniz gerçekleştiğinde neler HİSSEDERDİNİZ, ne GÖRÜRDÜNÜZ, ne DUYARDINIZ, neye DOKUNURDUNUZ, temas ederdiniz ve ağzınızdaki TAT ne olurdu?
▫Tüm ayrıntılarıyla gözünüzün önünde canlandırmaya çalışın. ▫En iyi şekilde yaptığınıza inandığınız anda nefesinize ve benim size vereceğim müziğe odaklanın.
Bu kadar... 🦋
Hem de nasıl hızlı geçti 😍 bu yeni çağda günler 18 saat bence bir gün çok hızlı bitiyor her anın tadına varmak lazım ☺️

bugun erkenden yayınlamış 12 gün

Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onikinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve daha önce sürekli ertelediğimiz bir şeyi bulup onu yapacağız.

Ertelediğimiz şeyler, dolabımızı düzenlemek, birini aramak, bakım yaptırmak, kitap okumak, biriyle görüşmek, olabilir örneğin... Bugünki program:
▪️sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪️10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪️Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪️Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪️Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪️Sürekli ertelediğimiz bir şeyi yapıyoruz.‬ 🦋🦋🦋 .

Back
X