• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Peki tamamen pozitife ve mutluluğa nasıl geçebilirim sanırım düşünceyi serbest bırakamıyorum ve genel olarak melankolik bir yapıya sahibim en büyük problemim bu ikisi

Anda kalarak yapabilirsin. Bizi mutlu ya da mutsuz eden şeyler gerçekler değil, onları algılama biçimimizdir. Bazı şeyler sadece durumdur ancak biz onları sorun diye tanımlarız.

Ya sürekli geçmişle hesaplaşır dururuz ya da gelecekteki planlarımızın olup olmayacağıyla ilgili kaygıya kapılırız. Halbuki geçmiş geride kaldı, geleceğe de peşin peşin üzülmeye gerek yok.

Geçmişi değiştiremeyiz ancak yorumlamamızı değiştirirsek etkisi de değişir. Yaşadığımız olayları ders olarak görüp yolumuza devam etmeliyiz.

Ben hayatımıza giren herkesin bir görevi olduğuna inanırım hep. Görevi bittikten sonra çıkar hayatımızdan. Onlar bizim için birer öğretmendir.

Bir de sabahtan akşama kadar sürekli mutlu mesut dolaşmak zor. İnsanız en nihayetinde, negatif insanlar, kötü hava, olaylar sinirimizi bozup mutsuz edebilir. Önemli olan mutsuz olduğumuz anları uzatmadan bilinçli olarak mutlu duygu durumuna geçmek için bize iyi gelen şeyleri yapmak. Mesela derin nefes almak, açık havada yürüyüşe çıkmak, belki bir kahve içmek iyi gelebilir. Bu arada bu mutsuzluk durumunun bir ilizyon olduğunu kendimize hatırlatıp, olumlama ve telkinlerle, şükürlerle modumuzu yükseltebiliriz.

Günün olumlaması; Hayatın bana sunduğu her türlü bolluğa,refaha,feraha,güzelliğe açığım;şükran doluyum,mucizelerin ve tüm güzelliklerin bedenlenmiş hali olarak neşe,sevinç,coşku doluyum. Muhteşem frekansımla,titreşimle bana sadece iyilikler,güzellikler gelir; huzur dolu zihnim ve sevgi dolu kalbimle mıknatıs gibiyim. Aynı zamanda muazzam enerji yayını da yapıyorum, bana gelen bu muhteşem güzellikler benden tüm evrene çoğalarak daha da hızlanarak sevgiyle titreşerek dalga dalga enerji olarak çıkar.Akıştayım,andayım,şükran doluyum:KK200::KK36:
Beni benden alan bir söz daha;

"Arama,araştırma,çalma kapıyı sadece rahatla.Rahatlarsan gelir,rahatlarsan ordadır.Rahatlarsan eğer onunla titreşirsin"Osho

İstediğimiz herşey zaten bize aittir,ama salıvermek lazım rahat bırakmak lazım :)
Çok teşekkür ederim canım ne mutlu bana :) Her birimiz muazzam bi bağ ile bağlantılıyız nerde kim olduğumuz hiç önemli değil.
Her dönemimde her hedefimde bir yaşam koçu gibi bir izlediğim,takip ettiğim,gıpta ettiğim insanlar olmuştur. Bu dönemimde hayran olduğum,keyifle takip ettiğim ünlü bir girişimciyi dün gece aklımdan iyiki var diye aklımdan geçirdim.1 2 saat sonra bir paylaşım yapmış,muhteşem bir video paylaşmış hayat hikayesi gibi.Video da diyorki tam benim olduğum şehirde gece vakti tam da o an olduğum gibi hayat hedefini keşfetmiş ve takip etmiş ordan...Bana yazsa bu kadar olur dedim,ve binlerce kez tüm rehberlik için şükrettim.Eğer ben de böyle bir şeylere aracı olabiliyorsam ben de gerçekten hayat hedefim yolumda emin adımlarla ilerliyorum demektir çok şükür bin şükür :KK200::halay:

Bir de bugün aklımdan geçiyor gökte ararken yerde bulmak sözü...Evet gökte arıyoruz hatta gökte buluyoruz zaten; sonrasında yerde fiziksel hale dönüşüyor diye düşünürken
üzerinden 1 2 saat geçiyor ya da geçmiyor gözüme ilişiyor Paulo Coello nun sözü
"En önemli karşılaşmalar bedenler daha birbirini görmeden, ruhlar tarafından hazırlanır." :KK200:

Harika paylasımlar, cok teşekkürler sevgili buttrfly buttrfly ilaç gibi geldi ❤️

Anda kalarak yapabilirsin. Bizi mutlu ya da mutsuz eden şeyler gerçekler değil, onları algılama biçimimizdir. Bazı şeyler sadece durumdur ancak biz onları sorun diye tanımlarız.

Ya sürekli geçmişle hesaplaşır dururuz ya da gelecekteki planlarımızın olup olmayacağıyla ilgili kaygıya kapılırız. Halbuki geçmiş geride kaldı, geleceğe de peşin peşin üzülmeye gerek yok.

Geçmişi değiştiremeyiz ancak yorumlamamızı değiştirirsek etkisi de değişir. Yaşadığımız olayları ders olarak görüp yolumuza devam etmeliyiz.

Ben hayatımıza giren herkesin bir görevi olduğuna inanırım hep. Görevi bittikten sonra çıkar hayatımızdan. Onlar bizim için birer öğretmendir.

Bir de sabahtan akşama kadar sürekli mutlu mesut dolaşmak zor. İnsanız en nihayetinde, negatif insanlar, kötü hava, olaylar sinirimizi bozup mutsuz edebilir. Önemli olan mutsuz olduğumuz anları uzatmadan bilinçli olarak mutlu duygu durumuna geçmek için bize iyi gelen şeyleri yapmak. Mesela derin nefes almak, açık havada yürüyüşe çıkmak, belki bir kahve içmek iyi gelebilir. Bu arada bu mutsuzluk durumunun bir ilizyon olduğunu kendimize hatırlatıp, olumlama ve telkinlerle, şükürlerle modumuzu yükseltebiliriz.
Çok teşekkürler bu tarz fikirler bile benim için güzel bir enerji oluyor 🥰 Olaylardan bağımsız bir şekilde mutlu kalmaya çalışacağım 🙏🏻

Ben her gece yatarken ve sabah uyaninca ( simdi tatildeyim. Sabah telasla yataktan firlamiyorum.) " Allahim yonumu yoluna cevirdigin icin cok tesekkur ederim." diyorum. Sahip oldugum nimetleri dusunup hepsi icin tek tek tesekkur ediyorum.
Uzun zamandir cok buyuk bir derdim var. Yasadigim yer sanayi bolgesi, havasi cok agir. Tabakhane diyeyim siz anlayin. Birde kopek mamasi yapiliyormus. Malum Turkiye burasi.Dogru durust denetim yok. Butun zehirini saliyorlar. Bu kokular beni depresyona sokuyor.
Bizi buraya baglayan hic birsey yok. Ben yillardir tayin isteyip gitmek istiyorum esim eski bahceli bir ev aldi.Kendi basina 3 yildir tadilat yapiyor.Bahceli ev fikri guzel ama burasi yasanacak yer degil. Biz varlik icinde yokluk cekiyoruz. Agir pis havasi beni cidden depresyona surukluyor.
Havasi temiz, sosyo ekonomik duzeyi yuksek bir semtte yasamak istiyorum.Maddi imkanim var ama esimi ikna edemiyorum. Nasil bir olumlama yapabilirim. Zorla olmuyor. Yillarca tayin isteyip gitmeyi dusundum ama esim pesimden gelmez korkusuyla yerimden kipirdayamadim. Seneyede burdayim. 12 yil kalmis olacagim.
Bazen yemyesil mis gibi havasi olan bir yerde ailece yasadigimizi imajine ediyorum ama kafamda net bir resim canlanmiyor.
Canım merhaba
Bu konuda olumlama imajinasyon yapıp sonuç alabildiniz mi?

Nazarın bir enerrji olduğu ve yüksek enerjili olunca nazarın etkisini yitirdiğine eminim artık, kızımdan ve ailemden biliyorum.Hissedersem hemen mor küre ritüelini gerçeklştiriyorum çok şükür kayboluyor,hemen modum değişiyor bir de.Çok şükür bin şükür tüm farkındalığa:KK200:
Merhaba canım
Mor küre rituelini tam olarak nasıl yapıyorsun birde hangi durumlarda uygulanıyor nazar dısında

Mühim olan olaylar değil bakış açısımızdır🤗
Sanırım bu kısım biraz da şükürle bağlantılı. Şükreden insan elindekilerin kıymetini ve değerini bilip olaylardan bağımsız mutlu olabilir değil mi 😌 Bir de şunu sormak istiyorum; imajine ederken o hayali yaşıyormuş gibi olmanın verdiği mutluluktan mı yoksa o hayalin güzelliğinden mi bilmiyorum duygusal bir moda bağlayıp gözyaşı akabiliyor benden :KK22: O duygu modu ve göz yaşı akması imajinelere herhangi bir olumsuzluk katar mı acaba?

Sanırım bu kısım biraz da şükürle bağlantılı. Şükreden insan elindekilerin kıymetini ve değerini bilip olaylardan bağımsız mutlu olabilir değil mi 😌 Bir de şunu sormak istiyorum; imajine ederken o hayali yaşıyormuş gibi olmanın verdiği mutluluktan mı yoksa o hayalin güzelliğinden mi bilmiyorum duygusal bir moda bağlayıp gözyaşı akabiliyor benden :KK22: O duygu modu ve göz yaşı akması imajinelere herhangi bir olumsuzluk katar mı acaba?
Sanmıyorum. Ne güzel tam olarak duyguyu yaşıyorsunuz. Mutluluktan ağlamak diye bir şeyler de var🤗🤗🤗

Bende aynıyım, bildiğin aglıyorum resmen
Sırf aglamak istemiyorum diye imajinasyon yapmayı azalttım yorucu gelmeye başladı
Ben fazla içine giriyorum galiba

Merhabalar Hayırlı Kandiller Pozitif Güzeller 🙏
O zaman önce güzel düşünce, sonra aksiyon 🤗

20200227_153457.webp

merhaba kızlar nasılsınız bu aralar enerjiler düşük mü acaba astrolojiye de bakmıyorum kendimi zor toparlıyorum
gezegen harketlerinden ötürü bi manyetik bozulma olduğunu biliyorum bu da uyku ve halsizlik yapıyor ki ben ve çevremdeki herkes aynı şeyden muzdarip.. geçici bi durum

Mutluluktansa ve sonrasında da aklınıza geldiğinde yaşanmış bir anı gibi geliyorsa olumsuzluk değil tam tersi imajinasyonun başarılı olduğunu gösterir. Egonuz doyuma ulaşır. Yapamam,edemem nasıl olurkilere düşürmez ego. Zaten oldu, çok da güzel oldu der sadece.

Günün olumlaması:KK200:

*Nefes almak kadar kolay şekilde hayatıma maddi manevi bolluk bereketi, sevgiyi, mucizevi fırsatları çekiyorum.

*Alanımdaki tüm negatif enerjiler tam şu anda tüm zamanlara doğru kaynağına ulaştılar. Her şey benim lehime,benim en yüksek iyiliğim,mutluluğum ve keyfim için çalışıyor

*Para ile kaygı duymama sebep ne kadar enerji varsa hepsi benden ayrıldılar. Para benim artık çok sevdiğim yakın arkadaşım; aramızda pozitif harika bir çekim var.

*Kalbim muhteşem enerjilere sahip ışıl ışıl parlayan çekim gücü çok yüksek mıknatıs gibi. Bana huzuru,coşkuyu,bolluğu bereketi;aklımın ucundan bile geçmeyen ihtiyaçlarımı çekiyor. Böylece şükrümü arttıran;Yüce Yaradanı daha da yakın hissetmemi sağlayan,kendimi-insanları-doğayı çok çok daha fazla sevmeme vesile olan olay ve durumları hayatıma dahil ediyor.

Son düzenleme:

*Nefes almak kadar kolay şekilde hayatıma maddi manevi bolluk bereketi, sevgiyi, mucizevi fırsatları çekiyorum.

*Alanımdaki tüm negatif enerjiler tam şu anda tüm zamanlara doğru kaynağına ulaştılar. Her şey benim lehime,benim en yüksek iyiliğim,mutluluğum ve keyfim için çalışıyor

*Para ile kaygı duymama sebep ne kadar enerji varsa hepsi benden ayrıldılar. Para benim artık çok sevdiğim yakın arkadaşım; aramızda pozitif harika bir çekim var.

*Kalbim muhteşem enerjilere sahip ışıl ışıl parlayan çekim gücü çok yüksek mıknatıs gibi. Bana huzuru,coşkuyu,bolluğu bereketi;aklımın ucundan bile geçmeyen ihtiyaçlarımı çekiyor. Böylece şükrümü arttıran;Yüce Yaradanı daha da yakın hissetmemi sağlayan,kendimi-insanları-doğayı çok çok daha fazla sevmeme vesile olan olay ve durumları hayatıma dahil ediyor.
Amin Öyle Olsun 🙏🥰💕
Harika cümleler yine 🤗 teşekkürler canim paylaşım için.. bir kere okumak bile ne kadar iyi geldi .. günde iki tur en az 7 tekrar okusak nasıl güzel, nasıl muhteşem hissettirir kim bilir ? ☺

Amiin dedim öyle de oldu😍

Back
X