Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşamdan beri okuyorum. Çok sevdim bu sayfayı. Hayal panosu aslında çok mantıklı. Ama hala nasıl yapabilirim netleşemiyorum bu konuda fikir verir misiniz.
Pofu kuzum benimkiler su anda telefonumda ben bir cikti aliyim yapistiriyim defterime onlari :) kucukken istemeden yapmisim ben bunu bi ayakkabi vardi begendigim dergide gormustum ve kesmisim koymusum bi yere sonra annemle babam gormus heralde ne dusundulerse :) ve hediye almislardi bana boyle cok tesaduf yasadim mesela almak istedigim bisey vardi ama fiyati pahali ve ben onu gerek yok cok pahali diye vazgecip almamistim inanirmisiniz hic ummadigim bi yerde ayni gun hemde atiyorum 120 tl ise 20 tl ye buldum cok sasirmistim :)) kotu seyleri nasil cekiyorsak dusuncelerimizle iyi seyleride cekiyoruz insan oturup dusununce hepsini hatirliyor :)
kızlar şu birbirimizin yerıne olumlama ve esma okumak cok mantıklı. bugun bırı benımle yapmak ısterse yapalım ben onun nıyetıne o benım nıyetıme olumlama ve esmalar okuyalım temız bır kalp ve nıyetle okursak kabul olur ınsallah. heves ettım suan bunun ıcın :) yapmak ısteyen arkadaslar varsa beklıyorum :)
heh tamam o da olur ama o yorar biraz bıkkınlık verir ondan sadece dilek olarak yapalım diyorum :)evet evet anladım da araya esma okumayı da sokmusum :)) oyle de olur hem kendımız hem baskası ıcın her turlusune varım
bende smdı kendıme hayal panosu yapıcam suankı deftere cızıyorum ıstedıklerımı en kısa zamanda pano alıp yapıcam mutlaka :)
odamdakı dolabımın uzerıne yapıstırıyım en cok vakıt gecırdıgım ve sureklı gördüğüm şey :))heh tamam o da olur ama o yorar biraz bıkkınlık verir ondan sadece dilek olarak yapalım diyorum :)
panoya gerek yokki kuzum benim boş boş duruyordu yıllardır bi işe yarasın dedim
duvara yapıştırabilirsin çizdiklerini...yada buzdolabına :)
odamdakı dolabımın uzerıne yapıstırıyım en cok vakıt gecırdıgım ve sureklı gördüğüm şey :))
ben sürekli kendimi mutfakta buluyorum ya hemen buzdolabı dedim hahahah
anladın sen beni![]()
çok oburum bu arahahahaahahaevet buzdolabı deyince mesajı aldıııımm
![]()
![]()
![]()
çok oburum bu araşuan bile mutfağa gidesim var
amaninnn
![]()
normal düzene geçersin mrk etme :)hahhabende tam tersi yemeden içmeden kesildim bakalım ne olacak bu durum
![]()
yapıyorum canım ve kendımı gayet mutlu ve ıyı hıssedıyorum :) sımdı hayal ettıgım seylerıde ciziyorum ve hissediyorum yakın zamanda bu isteklerım olacak içimde cok olumlu hisler var :)normal düzene geçersin mrk etme :)
sen olumlama yapmıyorsun değil mi?
ayy sevindimmm kuzuummmyapıyorum canım ve kendımı gayet mutlu ve ıyı hıssedıyorum :) sımdı hayal ettıgım seylerıde ciziyorum ve hissediyorum yakın zamanda bu isteklerım olacak içimde cok olumlu hisler var :)
evet ınanıyorum degısecek ve buradan güzel haberler vericez birbirimize :)ayy sevindimmm kuzuummm
ben yapmıyorsun sanıyordum :)
değişcek değişcek mrk etme :)
inşallah tatlım :)evet ınanıyorum degısecek ve buradan güzel haberler vericez birbirimize :)
kızlar şu birbirimizin yerıne olumlama ve esma okumak cok mantıklı. bugun bırı benımle yapmak ısterse yapalım ben onun nıyetıne o benım nıyetıme olumlama ve esmalar okuyalım temız bır kalp ve nıyetle okursak kabul olur ınsallah. heves ettım suan bunun ıcın :) yapmak ısteyen arkadaslar varsa beklıyorum :)
ayy ağzına sağlıkkk :)Dualarim sizinle formunda baslatalim istersen,esmalarin o muazzam enerjisiyle hayallerimizi de besler, bol coskuli kuantlar olustururuz,kuantum alanimizda ruhumuz da cosar,tum evren ele ele verir olmaz olmazlar olur.Ayni amac icin sevgiyle toplanan kalplerin yapamayacagi sey yokkkk :)