- 17 Kasım 2015
- 1.734
- 4.101
- 133
ben bebeğini kaybeden annelerin olduğu bölüme çok giriyordum. ilk bebeğimi kaybettiğimde onların acılarını okuyup daha da ağlıyodum.onun üzerine bir kayıp daha ve bir de dıs gebelik yasadım ki hamile olduğumu öğrendiğim de bu kesin dıs gebelik diye düşünüp bütün gün dıs gebelikle ilgili seyler okudum. sonuç gerçekten dıs gebelik cıktı. doktor bile sasırdı sen nasıl anladın diye. hep kötü düşünüp sonrada yasıyorum aynısını.. etrafımdakilerde hep uyarır beni yapma böyle diye ama su ana kadar böyle geçti hayatım..
bu gün de yine o bölüme girdim. sonra düşündüm ben 9 aydır her gün bu sayfaları okuyup sonra da aynısını yaşıyorum dedim.. çıktım hemen güzel bi şeyler okuma ihtiyacı hissedip bu sayfayı buldum :)
canım suan esmaların fazıletlerını arastırıyordum sana uygun gördum ve yazmak ıstedım.
çocugunu dusuren veya dogumdan sonra kaybeden bir kadın Malik-el Mülk Zül Celali vel İkram esmalarını ve 18 kez Ya Hayy , 68 kez Ya Muhyi esmalarını yazıp üzerinde tasırsa cocugunu dusurmez ve dogduktan sonra saglıklı olur.Allah bu cocukları anneye babaya karsı hayırlı kılar.
ayrıca kım bu esmaları uzerınde bulundurursa tedavisi tıbben mumkun olmayan ve bulasıcı olan hastalıklardan korur bu hastalıklardan bırıne yakalanmıssa da Allah şifasını verirmıs.
özellikle
Aslında Allah'ın isimlerınde butun şifalar ve çözümler. biz baska yerlerde arıyoruz bazen..