- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
işte burada dediğini ben yaşadım, babamın vefat etmiş halini görmek istemedim ama çevredeki akrabalar onu görmem şartmış gibi davrandılar ve o kutunun içinde gördüm babamı i kahroldum.......Daha once aklima mantikli yatan bir dusuncem icin bugun uzun uzun zaman ayirdim.Her seyin enerji oldugunu biliyoruz. Bu enejilerle surekli alis veris icerisindeyiz.Dengesizlikler hep alis verislerimizde duzeni bozdugumuzda gerceklestigini farkettim. Bu alisverisin iki duzeyi var ego duzeyi benlik duzeyi.Ego duzeyindeki enerjiler hep ters calisiyor.Ego saf cikarcidir, benim ne isime yarar diye dusunur.Ama dusundugumuzden farkli aslinda.Mesela eger sirf arkadassiz kalmayayim diye biriyle arkadas olalim ondan baska kimim var diyerek...Sevmedigimiz huyu icin gecirdigimiz her negatif duygu hem karsidakine hem de bize negatif enerji olarak geciyor.Bir nevi iliski zehirleniyor yani.Esler arasindaki en onemli sorun bu bence,surekli negatif yayin yapiyorlar birbirine.Gorunen kisimdan ziyade gorunmeyen kisim var.Sonra ben neler ettim, ben hep iyi niyetliydim bunlari hak etmedim bik bik bik...Once biz kendimizi aldatmis oluyoruz, karsidaki de bizim aynamiz oluyor gelecekteki olaylarda
Su da var misal birisine ayip olmasin diyerek yaptigimiz ya da yapmadigimiz seyler bize yine pis negtif enerji donuyor.Zamanla birike birike hastalik olarak cikiyor, kendimizden o kadar cok veriyoruz ki.Hic kendimize sormuyoruz acaba bana ayip olur mu diye,resmen hice sayiyoruz kendimizi.Evet malesef ayip olmasin diye yaptiklarimizda da karsiya negatif enerji gidiyor.O zaman cikmiyor belki ama mutlaka o iliskiden cikiyor.Valla ozellikle japonlardan ogrendigim ne kimsenin enerjisine ne de kendi enerjilerine dokunuyorlar : )))) Kendimden ne kadar verdigimi farkettim hatta su soz aklima geldi;
"Cehenneme giden yol iyi niyet taslariyla doselidir"
Bu sozdeki cehennemi gercek anlamdaki cehennem diye dusunmeyin, dert tasayla gecen iliskiler olaylar...
şimdi o insancıklara karşı nefret öfke doluyum, bu beni dibe çekiyor ve yaşadığım travma da yanım a kaldı