Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bişey sormak istiyorum:kahve:
Benim de hayatımda hep olumsuzluklar oluyor. Mesela biri hakkında kötü bişey duyuyorum ayıplıyorum başıma geliyor her insanın aklından geçer şaşırırız mesela o asla yapmaz deriz. Böyle aklımdan geçtiğinde o kişinin başına gelen kötü şeylerin aynısı ama daha fenası başıma geliyor kötü insanları kötü miyetlileri çekiyorum üstüme. Şaşırıyorum kendime. Tamam bazen ayıplıyorum, ama bazen sadece şaşırıyorum yada hiç tepki vermiyorum sadece o kişinin kötü olayını duymamla Bile başıma geliyor bunu nasıl düzeltebilirim. Aklımdan kötü şeyleri geçirmeye korkuyorum ki gerçekleşiyor. İyi şey düşünsem aklımdan geçse olmaz ama kötülükler mıknatıs. Gibi üstüme biniyor:kızgın:o_O

Bişey sormak istiyorum:kahve:
Benim de hayatımda hep olumsuzluklar oluyor. Mesela biri hakkında kötü bişey duyuyorum ayıplıyorum başıma geliyor her insanın aklından geçer şaşırırız mesela o asla yapmaz deriz. Böyle aklımdan geçtiğinde o kişinin başına gelen kötü şeylerin aynısı ama daha fenası başıma geliyor kötü insanları kötü miyetlileri çekiyorum üstüme. Şaşırıyorum kendime. Tamam bazen ayıplıyorum, ama bazen sadece şaşırıyorum yada hiç tepki vermiyorum sadece o kişinin kötü olayını duymamla Bile başıma geliyor bunu nasıl düzeltebilirim. Aklımdan kötü şeyleri geçirmeye korkuyorum ki gerçekleşiyor. İyi şey düşünsem aklımdan geçse olmaz ama kötülükler mıknatıs. Gibi üstüme biniyor:kızgın:o_O
Topigi bastan okumaya baslayin. Onun cozumu dusunce seklinizi degistirmek. Nasil yapacaginizi okuyarak ogrenebilirsiniz.

Merhaba herkese mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim. :KK200:

BU HAFTA İÇİN ÖNERİLEN ÇALIŞMA

Bu hafta aşağıdaki niyeti odaklanarak 7 kere tekrarlamanızı öneririm. Hatta zamanı ve imkanı olanlar 21 gün boyunca her gün bu niyetle çalışabilirler.

" Olayları ve kişileri gereğinden fazla önemseyerek üstlendiğim tüm enerjilerden ve tüm karmik yüklerden nazikçe arınmayı seçiyorum. Ben kendi gerçekliğimi ve kendi geleceğimi oluştururken nasıl özgürsem, insanların da kendi gerçekliklerini ve kendi geleceklerini oluşturma özgürlüklerini sevgiyle kabul ediyorum. Şimdi bana ait olmayan sorumluluklarımı sevgiyle gerçek sahiplerine devrediyor ve bu andan sonra sadece kendi hayatımın ve kendi ruhumun sorumluluğunu üstleniyorum."

Güliz Özkan

Beklenti Icinde Olmak ve Kader. Kadercilik ve bosvermislik arasindaki farklar, tekamul.Meltem Guner' in videosu . Simdi izledim. Bu bayanin videolari gercekleri yuzume tokat gibi carpiyor.
Kontrol manyagi olmami fark etmem 36 yilimi aldi ama akisa guvenmeyi, teslimiyeti ogreniyorum. Ruhuma cok iyi geldi.

Beklenti Icinde Olmak ve Kader. Kadercilik ve bosvermislik arasindaki farklar, tekamul.Meltem Guner' in videosu . Simdi izledim. Bu bayanin videolari gercekleri yuzume tokat gibi carpiyor.
Kontrol manyagi olmami fark etmem 36 yilimi aldi ama akisa guvenmeyi, teslimiyeti ogreniyorum. Ruhuma cok iyi geldi.
Videoyu burdan da paylasir misin?

Biraz sert mi olmuş arkadaş kusuruma bakmasın :olamaz::KK200:
Biraz zorlanacak biraz emek verecek meyvelerini kendi yiyecek sonra :KK19: destek oluruz burda hepimizin birbirimize yaptığı gibi ...
İşe yarıyor mu gerçekten? Umut edip de yine üzülmek istemiyorum.

Biraz sert mi olmuş arkadaş kusuruma bakmasın :olamaz::KK200:
Biraz zorlanacak biraz emek verecek meyvelerini kendi yiyecek sonra :KK19: destek oluruz burda hepimizin birbirimize yaptığı gibi ...
Hayir hayir kesinlikle sert degil. Ben de bir cevap dusunmustum. Ama bu kadar yumusak degildi. Yani hepimiz bir care bulmak icin buraya geldik. Evet sifa dagitiliyor burda ama sifayi kendin bulacaksin. Biraz zamandan fedakarlik edeceksin.Hayatim degissin diyorsan 600 sayfa cok gelmemeli.

İşe yarıyor mu gerçekten? Umut edip de yine üzülmek istemiyorum.
Burda çok güzel kanıtlanmış hikayeler var geçmiş sayfalarda.... Küçük küçük başla mesela bilinç altı temizliği videolarına bak hergün yap mutlaka bir olumlama seç kendine en 21 gün uygula İnan oluyor ama sen de İnan....korkma bir adım at bakalım ....sen bu işi mutlu olmak olumlu bir Hayata adım atmak için sormadın mı hayat sonuçlar değil yolda geçirdiğin deneyimlerdir senin bakış açındır mutlu olup olmaman.

Burda çok güzel kanıtlanmış hikayeler var geçmiş sayfalarda.... Küçük küçük başla mesela bilinç altı temizliği videolarına bak hergün yap mutlaka bir olumlama seç kendine en 21 gün uygula İnan oluyor ama sen de İnan....korkma bir adım at bakalım ....sen bu işi mutlu olmak olumlu bir Hayata adım atmak için sormadın mı hayat sonuçlar değil yolda geçirdiğin deneyimlerdir senin bakış açındır mutlu olup olmaman.
Kimin videolarını önerirsiniz? Demin Meltem Güneri izledim ama inandırıcı gelmedi bana .siz kimleri izliyorsunuz acaba.:dua::KK200:

Güneş Tan nın videoları çok güzel bence kitabı da var sanırım ben hayallerimi yaratıyorum diye bir meditasyon var onu da çok severek yaparım tercih meselesi kendine yakın gelenleri seçip devam edersin.

Back
X