Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Youtube a girdim. Videoyu paylas dedim. Altta baglantiyi kopyala var. Orayi kopyaladim. Geldim buraya yapistirdim. Paylasildiginda video olarak cikiyor. Hadi sira sende:))

Hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu birkac gece yapmistim. Her seferinde farkli hissetmistim. Bir sure sonra gecmisle ilgili affetmedigim kisi kalmamisti:)
Ben kimseyi umursamıyorum geçmişten kalan. Onları baş tacı etmişim gözümde böcek gibi hiç umrumda değiller içimden ne kadar menfaatçi ve kötü olduklarını düşünüyorum. Hata mı ediyorum? Herşeyi unutursak yine kazık yemezmiyiz? Bence affedilmemeli

Ben kimseyi umursamıyorum geçmişten kalan. Onları baş tacı etmişim gözümde böcek gibi hiç umrumda değiller içimden ne kadar menfaatçi ve kötü olduklarını düşünüyorum. Hata mı ediyorum? Herşeyi unutursak yine kazık yemezmiyiz? Bence affedilmemeli
Iste biz size bosuna bastan okuyun demiyoruz. Affetmek serbest birakmak demek. Yukunu atmak demek. Affettigin zaman rahatliyorsun. Affetmek yaptigi her hatayi kabul edip ayni samimiyetle arkadasliga devam etmek degil. Sen yaptigin hatayi tekrarlayip kazik yemeyeceksin.

CD70655A-4661-4DA0-8311-09CA8D80072C.webp
Yetişeceğim zannederek bir şey için acele etme. Allah onu sana taktir etmemişse ona asla yetişemezsin. Geciktiğin zaman ona erişemem diye geri de kalma. Allah onu sana taktir etmişse mutlaka onu elde edersin..

Hz. Muhammed (S.A.V)
21 Kasım 2014 bunu paylaşmışım kendi sosyal hesabımda ...zor zamanlarımmış... şu anki bilincim olmadığı için ne kadar üzgünmüşüm ... Tevekkül etmenin anlamı nedir hiç bilmeyen ben...Tevekkül Teslimiyet birkaç gün bu kelimeler kafam da çınlar ....
:KK200:
Tevekkül (Sözlük Anlamı)= her şeyi Tanrı’ya, yazgıya bırakma, yazgıya boyun eğme, her şeyi Tanrı’dan bekleme...

Merhaba herkese mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim. :KK200:

BU HAFTA İÇİN ÖNERİLEN ÇALIŞMA

Bu hafta aşağıdaki niyeti odaklanarak 7 kere tekrarlamanızı öneririm. Hatta zamanı ve imkanı olanlar 21 gün boyunca her gün bu niyetle çalışabilirler.

" Olayları ve kişileri gereğinden fazla önemseyerek üstlendiğim tüm enerjilerden ve tüm karmik yüklerden nazikçe arınmayı seçiyorum. Ben kendi gerçekliğimi ve kendi geleceğimi oluştururken nasıl özgürsem, insanların da kendi gerçekliklerini ve kendi geleceklerini oluşturma özgürlüklerini sevgiyle kabul ediyorum. Şimdi bana ait olmayan sorumluluklarımı sevgiyle gerçek sahiplerine devrediyor ve bu andan sonra sadece kendi hayatımın ve kendi ruhumun sorumluluğunu üstleniyorum."

Güliz Özkan
Ben sanirim bunu yapacagim:)

BU HAFTA İÇİN ÖNERİLENÇALIŞMA

Bu haftanın enerjisine uygun olarak hazırladığım niyeti her gün odaklanarak en az 7 kere okumanız önerilir..

Niyetiniz;

"Hayatımda neleri korumam gerektiğinden ve neleri değiştirmem gerektiğinden net bir şekilde emin olmayı seçiyorum. Korumam gerekenleri kolaylıkla korumaya ve değiştirmem gerekenleri nazikçe değiştirmeye niyet ediyorum. Dünyada güvenle köklenecek ve aynı zamanda zerafetle yol alacak şekilde yaşamayı şimdi ve burada tamamen kabul ediyorum."

- Gulız Ozkan-
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu canım 6 Kasımda paylaşmışım

HAFTANIN OLUMLAMASI

Bir hafta boyunca " Düşüncelerimi, enerjimi ve gerçekliğimi değiştirmek için gerekli güce sahibim." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.

HAFTANIN SORUSU

Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "Daha mutlu ve doyumlu bir yaşam sürdürmem için hayatımda hangi yenilikler nasıl en kolay şekilde gerçekleşir ? "diye sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.

- Gulız Ozkan -
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu bir de bu canım

Beklenti Icinde Olmak ve Kader. Kadercilik ve bosvermislik arasindaki farklar, tekamul.Meltem Guner' in videosu . Simdi izledim. Bu bayanin videolari gercekleri yuzume tokat gibi carpiyor.
Kontrol manyagi olmami fark etmem 36 yilimi aldi ama akisa guvenmeyi, teslimiyeti ogreniyorum. Ruhuma cok iyi geldi.
Ben çok beğendim videolarını sert ama gerçekçi teşekkür ederim canım

canlarım benim sessiz sedasız okuyorum yazılanları çoğu zaman...
nasıl bir şifa bu sayfalar bana iyiki varsınız...
başından beri okuyorum sayfaları daha 100.sayfalardayım yavaş ilerliyorum bitmesindende korkuyorum :KK200:
benim için günlük rutin lerden bir iki sayfa okuyorum hemen enerjim yerine geliyor...
Bu aralar zaman yönetimine kafayı takmış durumdayım hangi yöntemi uygulamalıyım diye kafamı çok meşgul ediyorum nasıl organize oluyorsunuz...
akışa teslim mi olmalı

Back
X