Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Herkese mutlu geceler. Sabah okuyanlara simdiden gunaydin. Bu topige ilk basladimda bazi arkadaslar baslarina gelen olaylari anlatiyorlardi. Bana da garip geliyordu. Bu kadar da olmaz heralde diyordum. Surayi tekrar hatirlatayim "topigi okumaya basladigim ilk zamanlar":)))
Gecen hafta arkadaslarla yilbasi cekilisi yaptik. Ilk defa katildim bu arada:) ben hediyemi aldim. Kafam rahat. Arkadasimla diger arkadas icin hediye bakiyoruz. O sirada ihtiyacim olan bir seyi gordum. Alsam mi almasam mi. Indirim vardi hessp yaptik. Almayayim dedim. Aksama aklima indirimi yanlis hesapladigimiz geldi:))) yari yariua fark var. Yanimdaki arkadasi aradim kizdim:))) hadi ben hesaplayamdim sen niye uyarmadin beni dedim:))) neyse demek almamam gerekiyormus dedim ve dun diger arkadasla da bulustuk hesiyelerimizi verdik. Benim hediyem tahmin edeceginiz gibi yanlis hesaplama sonucu almadigim hediye:))) cok sasirdim sevindim. Simdi dusunuyorum da acaba baska seyleri mi bu kadar istemiyorum
Gerekli mesajlarimi evrene gonderemiyorum:)))
Bir de iki kisi dusunun biri bana mesaj ceksin istiyorum digeri mesaj cekmesin istiyorum:))) istemedigim mesaj cekmiyor super ama niye istedigim de mesaj cekmiyor:KK70: gece gece cok guldum kendime yine

Bu arada @Ayaklarim3kilo nun bir programi vardi. Sozde uygulayacagimiz. Ben dilegimi belirlemistim ve uygulamadan dilegim gerceklesmisti hatirlarsaniz. Hatta kafamda o gerceklestikten sonraki dilegim bile belliydi. O da gerceklesti:cool: Ben en iyisi yarin asil dilegimi yazip uygulamaga baslayayim:KK71: bir de 2018 de yapmak istediklerimin listesini yapacagim. Bakalim sene sonunda kac tanesi olacak:)
Hepinize kucak dolusu sevgiler

Aaa bu program nedir acabaa dileğinizin gerçekleşmesi bu sayede mi oldu bahseder misiniz ? :)

Ne kadar guzel anlatilmis. Ben simdi gecmise bakiyorum da yanlis kaliplari cok kullanmisim. Umarim etkisi kalmamistir:))) Peki etraftan bize negatif soylemler gonderenlere ne yapacagiz?
Etraftan negatif söylem, enerji gönderenler aslında kendilerine kötülük yapıyorlar haberleri yok bumerang gibi geri kendilerine dönüyor o söyledikleri yaptıkları ya da yargıladıkları ... Hep derler Ya büyük lokma ye ama büyük konuşma ... Geçenlerde bu konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştım canım başkalarının dedikodusunu yapınca o insana ve hayatına kanca atıyoruz ve negatif etkileniyoruz diye... Ben böyle bir durum hissedince dualarımı edip onu Allah’a havale ediyorum, eskiden olsa yapamazdım ama artık yapabiliyorum , hatta sevgi bile gönderiyorum o kişiye ama ondan hiçbirşey kabul etmiyorum diye kendimi koruyorum. Biliyorum ki o kişiye idrak izni verilecek belli bir farkındalığa ulaşacakta anlayacak ne kadar yanlış birşey yaptığını doğru yolu bulacak, kendi yolu kendi sınavı ... özgür irade ... Onlar İçin en güzel dua Allah ıslah etsin. Bizleri de doğru yolunda tutsun inşallah :)

Herkese mutlu geceler. Sabah okuyanlara simdiden gunaydin. Bu topige ilk basladimda bazi arkadaslar baslarina gelen olaylari anlatiyorlardi. Bana da garip geliyordu. Bu kadar da olmaz heralde diyordum. Surayi tekrar hatirlatayim "topigi okumaya basladigim ilk zamanlar":)))
Gecen hafta arkadaslarla yilbasi cekilisi yaptik. Ilk defa katildim bu arada:) ben hediyemi aldim. Kafam rahat. Arkadasimla diger arkadas icin hediye bakiyoruz. O sirada ihtiyacim olan bir seyi gordum. Alsam mi almasam mi. Indirim vardi hessp yaptik. Almayayim dedim. Aksama aklima indirimi yanlis hesapladigimiz geldi:))) yari yariua fark var. Yanimdaki arkadasi aradim kizdim:))) hadi ben hesaplayamdim sen niye uyarmadin beni dedim:))) neyse demek almamam gerekiyormus dedim ve dun diger arkadasla da bulustuk hesiyelerimizi verdik. Benim hediyem tahmin edeceginiz gibi yanlis hesaplama sonucu almadigim hediye:))) cok sasirdim sevindim. Simdi dusunuyorum da acaba baska seyleri mi bu kadar istemiyorum
Gerekli mesajlarimi evrene gonderemiyorum:)))
Bir de iki kisi dusunun biri bana mesaj ceksin istiyorum digeri mesaj cekmesin istiyorum:))) istemedigim mesaj cekmiyor super ama niye istedigim de mesaj cekmiyor:KK70: gece gece cok guldum kendime yine

Bu arada @Ayaklarim3kilo nun bir programi vardi. Sozde uygulayacagimiz. Ben dilegimi belirlemistim ve uygulamadan dilegim gerceklesmisti hatirlarsaniz. Hatta kafamda o gerceklestikten sonraki dilegim bile belliydi. O da gerceklesti:cool: Ben en iyisi yarin asil dilegimi yazip uygulamaga baslayayim:KK71: bir de 2018 de yapmak istediklerimin listesini yapacagim. Bakalim sene sonunda kac tanesi olacak:)
Hepinize kucak dolusu sevgiler

Çok sevindim canım istediğin hediyeyi almışsın bir de dileklerinde gerçekleşmiş ;) 2018 hepimize güzellikler mucizeler getirsin inşallah :KK36:

Ne kadar guzel anlatilmis. Ben simdi gecmise bakiyorum da yanlis kaliplari cok kullanmisim. Umarim etkisi kalmamistir:))) Peki etraftan bize negatif soylemler gonderenlere ne yapacagiz?
Buldum canım o negatif söylemlerle ilgili paylaşımı :
Birisi hakkında konuşurken “ Ay onun durumu çok zor vallahi, O hayatta evlenemez, O bu kafayla iş bulamaz” şeklinde olumsuz cümleler kurarsanız , O kişiye negatif bir enerji çengeli atarsınız. Tabii bunun bir ucuda daima size bağlıdır
1f609.png
:KK66:Yani o kişinin mevcut durumunu daha da zorlaştırarak enerji alanını negatife daha fazla çevirirsiniz kendinize de negatif bir karma yaratarak hayatınıza olumsuz olaylar çekersiniz. .
Sizin gibi birkaç kişi daha aynı şeyi söylediğinde zaten o kişi de mevcut durumunu aynı şekilde yorumlamaya ve o negatif düğümlere teslim olmaya başlar.

Bu yüzden birisi hakkında konuşurken onun "şimdilik" böyle bir tekamül döngüsünden geçtiğini ve daha iyi olacağını söyleyerek iyi niyet ve dualarınızla enerjiyi dönüştürdüğünüzde o kişinin enerji alanına pozitif çengeller atarak onun çıkışına yine iyi niyet ve pozitif enerjinizle destek olursunuz.
Düşünce bir enerjidir ve düşündüğümüzü yaratırız.
Bu yüzden de "aklıma gelen başıma geliyor" cümlesini çok kullanırız.

BAŞINIZA NE GELMESİNİ İSTİYORSANIZ ONU AKLINIZA GETİRİN
1f609.png
:KK66:

Günaydıııın musmutlu haftalar herkese :)
Yılın son haftasındayız, 2018'e hazırlıklar nasıl gidiyor?

Dün odamı temizledim, bugün devam edeceğim. Bir de online bir workshop'a katıldım, ücretsizdi. Ayağıma geldi resmen. Workshop başlamadan 1 saat önce tesadüfen görüp katıldım. Şükürler olsuuuun :)

Şu an içtiğim kocaman bir bardak tertemiz su için şükrediyorum.
Masamda duran güzel mumlarım ve harika mumluğum için şükrediyorum.
Katıldığım serginin posteri duvarımı süslediği için şükrediyorum.
Pofidik çoraplarım için şükrediyorum.
Birazdan içeceğim çayım kahvem için, kahvaltım için şükrediyorum.
Milli piyango bileti alabildiğim için şükrediyorum :)
Cüzdanımın içinde yeterli param olduğu için şükrediyorum.

Hadi herkes şu an önünde olan şeylere kalpten şükretsin...

hayırlı mutlu şahane dolu bir hafta diliyorum herkese ,senenin son haftası hepimize güzellikler getirsin
her sabah evden çıkmadan önce yaptığım şükür duam ,

Allah'ım teslimiyetim için şükürler olsun
sağlığım için şükürler olsun
ailem için şükürler olsun
ailemin sağlığı için şükürler olsun
huzurum için şükürler olsun
evliliğim için şükürler olsun(şuan evli deilim ama :) ama yine de şükrediyorum
sevdiklerim için şükürler olsun
mucizelerim için şükürler olsun
bolluk ve bereketim için şükürler olsun
işim için şükürler olsun
aldığım nefes için şükürler olsun
verebildiğim nefes için şükürler olsun
herşey için tüm güzellikler için sana milyonlarca şükürler olsun Rabbim..

Yeni başlangıçlara son bir hafta :KK200:
"Ne istersen yapabilecek güce sahipsin Yeter ki Kendine güven ! Bu sene seni BİR yani BAŞLANGIÇ enerjisiyle destekledim. Ne yapmak istersen seni teşvik edip "Başlaman" için yol açtım. Şimdi bak senenin bitmesine 1 hafta kaldı.
Ne çabuk geçti kocaman bir sene değil mi ?
1f609.png
Hadi başla ertelediğin ne varsa, Tohumları ek, temeli at yeni yılda ektiklerinin hasatını almaya hazırlan. Bu sene ne ektiysen (Olumlu veya OLumsuz) onu biçeceksin. Hayatına dair hiçbir değişiklik ve başlangıç yapmadıysan o zaman seni bayağa zorlu bir yıl bekliyor
1f642.png
:) Eğer yeni temeller attıysan, O temellerin üzerine ise harika işler ve başlangıçlar inşa etmeye devam edeceksin. Keyif almayı da hatırlaman gerek. Çünkü yeni senenin sınavları Keyif, Haz ve Mutluluk'dan geliyor
1f609.png
Hadi harekete geç !"

diyen enerji akışı midemizde patlıyor ve mide'de ekşime , yanma, ağrı gibi sinyaller vererek BİZİ harekete geçirmeye çalışıyor olabilir.

Baş dönmeleri azalsa da bitmedi zaten döne döne yaşamaya alıştık artık çok da etkilemiyor
1f642.png
:))))

Velhasıl hepimize harika bir Cumartesi OLsun
1f609.png
2764.png
<3
Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi
aaaaa bende de mide yanması var, bundan mı acaba? bir de kızlar, dün tv de dini bir kanal izliyordum, hocaya vedduha suresinin anlamını sormuşlar ki, ben de bu sureyi yeni öğrenmiştim. yine bir eşzamanlılık oldu şükürler olsun. foto albümü alıcam bir de, onu da araştırırken bim aktüel ürünlerde gördüm, cumaya gelecekmiş. inşallah güzel olur da alırım.
güzel bir hafta bizlerle olsun inşallah.

Eki Görüntüle 2076245 Eki Görüntüle 2076246 Eki Görüntüle 2076247 Eki Görüntüle 2076248 H handanirem ve diğer arkadaşlar,

Eski yazdığım mail zincirini silmişim malesef ama kendimin de uygulayacağı küçük bir egzersiz buldum. Açıklamasını yapacağım bebeklerim iizn verdikçe.

7 günlük bir egzersiz bu
Çıktısını alabilir ya da renkli kalemlerle kendinize yapabilirsiniz.

İlk gün boş bir sayfaya kare çizip içine ne istiyorsak net bir biçimde yazıyoruz. (Ben 100 lira elde etmek yazmıştım mesela- tavsiyem; bu işlere yeni başlayanlar istekleri ufak tutsunlar, her hafta elde ede ede devam etsinler büyütmeye) istediğimiz şeyi yazıyoruz, evet ufak tutuyoruz ama bir hafta boyunca onun heyecanını, mutluluğunu yaşayacağız o sebeple hayatımızda olmasından keyif alacağımız, yüzümüzü gülümseten bir şey olmalı. (Sırf olsun diye ufak diye atıyorum yarım kilo mercimek yazmıyoruz.)

2. Gün
5 ya da daha fazla olumlama yazıyoruz.
Birisinden çıkma teklifi almaksa amacımız misal, 1. Bu haftasonu harika bir flört yaşıyorum.
2. Çok romantik bir haftasonu beni bekliyor va vs...

3. Gün görsel destek günümüz
Şablonda yeni bir telefon isteyen kişi örneklenmiş. Ajandamızın ortasına istediğimiz şeyi çiziyor ya da fotosunu koyuyor, kenarlarına açıklayıcı detaylar ekliyoruz( foto- yazı- çizim)
Çizme ise süet- gri-38 numara- topuklu vs gibi. İyice detaylandırıyoruz.

4. Gün mış gibi yapma günümüz
5 satır ya da istediğimiz kadar (bence ne kadar zaman ayırırsak o ladar keyifli olur ve moduna gireriz o yüzden olabildiğince bol tutacağım ben kendim uygularken bunları) dileğimiz olmuşcasına o duyguyu hissederek cümleler yazıyoruz.

Gri süet çizmelerim az önce kargodan geldi şu an giyiyorum. Kokusu bile şahane. Ayaklarımı sardı, tam oldu, aşık oldum. Dokusu harika.

İş yerindeki çemçük Ayşe gördü ay nasıl haset etti çizmelerime :) vs vs

Gunaydin kizla:)) @Ayaklarim3kilo nun gondermis oldugu programi yapacaktik da erteledik ya:))) Ben dilegimi belirlemistim ve dilegim gerceklesti:KK200: hatta 2. 7 gunluk dilegimi de belirlemistim:))) bakalim o ne olacak:)
Burdaki program. Bu arada ikinci dilegimi de belirledigim kesinlesti:))) simdi 3.dilekte sira

aaaaa bende de mide yanması var, bundan mı acaba? bir de kızlar, dün tv de dini bir kanal izliyordum, hocaya vedduha suresinin anlamını sormuşlar ki, ben de bu sureyi yeni öğrenmiştim. yine bir eşzamanlılık oldu şükürler olsun. foto albümü alıcam bir de, onu da araştırırken bim aktüel ürünlerde gördüm, cumaya gelecekmiş. inşallah güzel olur da alırım.
güzel bir hafta bizlerle olsun inşallah.
Olabilir canım benim başım hafif dönüyordu azaldı bayağı geçiyor şükürler olsun. Amin canım inşallah.

B3C9F5C2-606E-4779-AD42-22D3055A26B3.webp

Dün bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk, çevre akraba eş dost baskısından ;
Bu yıl yavaştan bu kararı hayatıma katmayı öğrendim ve artık böyle devam edeceğim dedim ... Gün içinde bu görsel çıktı karşıma , cümleler daha net ve anlaşılır onun İçin paylaştım...
Diliyorum bu sene kalbimi dinlemeye , kendi yolumda huzurlu, mutlu , sağlıklı akmaya , sevgi almaya ve sevgi vermeye, daha çok affetmeye, gerektiğinde özür dilemeye ( bu kimseyle can ciğer kuzu sarması olmamızı gerektirmiyor ;) ) öyle olsun inşallah.

Sahra- Sahra- . " x... Iyi kiz desinler. " Bu dusunce kalibi ilk genclik yillarima damgasini vurdu. Bir ise yarasaydi bari, icim gam yemezdi.
Ben de ailede iyi çocuk olayım diğerleri yeteri kadar sorun çıkartıyor bari ben akıllı iyi olayım tabi sorun çıkaracak bir genç değildim ama işte o yaşta onu yüklemişim , ailemin benim adıma karar vermesine çok izin vermişim, 25-26 yaşına kadar , sonra ipleri elimeye almaya başladım .

Ben de ailede iyi çocuk olayım diğerleri yeteri kadar sorun çıkartıyor bari ben akıllı iyi olayım tabi sorun çıkaracak bir genç değildim ama işte o yaşta onu yüklemişim , ailemin benim adıma karar vermesine çok izin vermişim, 25-26 yaşına kadar , sonra ipleri elimeye almaya başladım .

Ozel olmazsa sorabilir miyim acaba ne yonden ele almistiniz iş, eş ? Su yazdiklarinizi suan ben yapiyorum desem :) ama hala o dizginleri bi turlu elime alamadim

Ozel olmazsa sorabilir miyim acaba ne yonden ele almistiniz iş, eş ? Su yazdiklarinizi suan ben yapiyorum desem :) ama hala o dizginleri bi turlu elime alamadim
Genelde eğitim ile ilgili çok karışırlardı , Okuduğum ilk bölümü ailem seçti sonra ben bıraktım o dönem puanımın yettiği ve kendi seçtiğim bölümü okudum . Evlilik konusunda bana bıraktılar :) kendi kalbini kendin seçeceksin tabi ki diye ;) (Annem babam da severek evlenmiş) biz 5-6 yıl kadar çıktık annem biliyordu babam da biliyordu da bilmiyor numarası yapıyordu otoriter Ya :) bir yıldan az nişanlı kaldık evlendik .

Genelde eğitim ile ilgili çok karışırlardı , Okuduğum ilk bölümü ailem seçti sonra ben bıraktım o dönem puanımın yettiği ve kendi seçtiğim bölümü okudum . Evlilik konusunda bana bıraktılar :) kendi kalbini kendin seçeceksin tabi ki diye :KK66: (Annem babam da severek evlenmiş) biz 5-6 yıl kadar çıktık annem biliyordu babam da biliyordu da bilmiyor numarası yapıyordu otoriter Ya :) bir yıldan az nişanlı kaldık evlendik .

Anliyorum valla. Benimde oyle bi aile yapim var ya bakalim :) . Bende kararlari kendi basima verme cabasindayim. Insallah guzel seyler olacak :KK68:

Back
X