- 25 Aralık 2017
- 37
- 32
- 3
- 32
Herkese mutlu geceler. Sabah okuyanlara simdiden gunaydin. Bu topige ilk basladimda bazi arkadaslar baslarina gelen olaylari anlatiyorlardi. Bana da garip geliyordu. Bu kadar da olmaz heralde diyordum. Surayi tekrar hatirlatayim "topigi okumaya basladigim ilk zamanlar":)))
Gecen hafta arkadaslarla yilbasi cekilisi yaptik. Ilk defa katildim bu arada:) ben hediyemi aldim. Kafam rahat. Arkadasimla diger arkadas icin hediye bakiyoruz. O sirada ihtiyacim olan bir seyi gordum. Alsam mi almasam mi. Indirim vardi hessp yaptik. Almayayim dedim. Aksama aklima indirimi yanlis hesapladigimiz geldi:))) yari yariua fark var. Yanimdaki arkadasi aradim kizdim:))) hadi ben hesaplayamdim sen niye uyarmadin beni dedim:))) neyse demek almamam gerekiyormus dedim ve dun diger arkadasla da bulustuk hesiyelerimizi verdik. Benim hediyem tahmin edeceginiz gibi yanlis hesaplama sonucu almadigim hediye:))) cok sasirdim sevindim. Simdi dusunuyorum da acaba baska seyleri mi bu kadar istemiyorum
Gerekli mesajlarimi evrene gonderemiyorum:)))
Bir de iki kisi dusunun biri bana mesaj ceksin istiyorum digeri mesaj cekmesin istiyorum:))) istemedigim mesaj cekmiyor super ama niye istedigim de mesaj cekmiyorgece gece cok guldum kendime yine
Bu arada @Ayaklarim3kilo nun bir programi vardi. Sozde uygulayacagimiz. Ben dilegimi belirlemistim ve uygulamadan dilegim gerceklesmisti hatirlarsaniz. Hatta kafamda o gerceklestikten sonraki dilegim bile belliydi. O da gerceklestiBen en iyisi yarin asil dilegimi yazip uygulamaga baslayayim
bir de 2018 de yapmak istediklerimin listesini yapacagim. Bakalim sene sonunda kac tanesi olacak:)
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Aaa bu program nedir acabaa dileğinizin gerçekleşmesi bu sayede mi oldu bahseder misiniz ? :)