Tek seferde olmuyor. Bilemedim kac defa uyguladiniz. Ben cogu kisiyi affettim ama farkli farkli seyler de yaptim. En son bana olumsuz duygu yasatan herkesi ve yasattiklari olumsuzluklari yazdim. Taaa cocukluguma indim:)) Oldukca uzun surdu. Elim kolum agridi. Sonra onlari yaktim. Kardesim dumandan yangin cikti sandi:))
Surekli karsilasmak zorunda kalmadigim kisileri affettim ve cok aklima gelmiyor. Ama biri var ayni is yerinde calisiyoruz. Surekli burnumun dibinde. Onu da affettim hatta yetinmedim yazin onun icin cok dua ettim hayati yoluna girsin mutlu olsun diye. Bir sure iyiydi. Yani onunla ozel olarak muhabbet etmiyordum. Ama ayni ortamda bir muhabbet oldumu katiliyordum. Pozitif ya da negatif degildim. Notrdum. Bu bence iyi bir seydi. Sonucta ona olan negatif duygularimin bana faydasi degil zarari oluyordu. Bunun bilincine varmistim.
Amma karsinizda hasta ve bencil bir kisilik oldugu zaman cok da yapabileceginiz bir sey kalmiyor. Ben iletisim kurmadikca baska yerlerden bir sekilde bana ulasip sinirlerimi hoplatamaya basladi. Belki amac direk bana ulasma degil ama yaptigi davranislar benim isimi etkiliyordu. Baslarim pozitif dusunceye de olumlamaya da dedigim gunler olmadi degil
Idarecimiz bana ve başka bir arkadaşıma bir görev verdi. Çalışanlar ikiye bölündü yarısı ile Ben yarısı ile diğer arkadaşım ilgileniyor. Bana göre sorumlu olan arkadaşım da diğer grupta. Biz kendimize göre bir plan belirledik o yönde ilerleyip bize Verilen görevi gerçekten başarı ile yaptık. Hatta bulunduğumuz şehirde 1. Olduk. Ama bu kızımız diğer arkadaşımızı ve beni o kadar üzdü o kadar sinirlendirdi ki. Işimize karıştığı şöyle olacak dedi böyle olacak dedi. Tabii bunları bana değil diğer arkadaşıma söyledi bana pek söyleyemez diğer arkadaşımın yaşı biraz küçük olduğu için ezdi onu. Bu arada biz müdüre söylemedik mi söyledik ama sevgili müdürümüz Sözde bizim arkamızda durduğunu söylerken ona hiçbir şey yapmadı. Ne yapayım diyor herkesi idare edebiliyorum da bir onu idare edemiyorum. Arkamda müdür olmadığı zaman ne yapacaksın tahmin ettiğimiz gibi devlet kurumu burası.
Gerçekten kazandığımız başarıya sevinemedim ya da sevinsem bile anında geçti mutlaka sinirlerimi hoplata bildi.
Peki bunlar yani Bu kıza olumlama pozitif düşünce fayda eder mi? Ben ne yapmalıyım artık?
Çok uzun oldu kusura bakmayın:)