Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

gulhilal gulhilal canım bu artt tekniğini paylaşıp , mutlaka yapın dediğin için çok teşekkür ederim sana. Çok düzenli yapamasamda , o suya atlama işini gözümde çok iyi canlandıramıyorum ben yapamıyorum galiba diyordum... Rüyam da geçmişte kalbimi kıran biri beni arıyor , sakin sakin o kişiyle konuştum böyle oldu şöyle oldu bunlara üzüldüm diye , telefondaki kişi ağlıyordu mahcup sen haklıydın falan diyor , telefon kesildi birden ama o kapatmadı sonra uyandım , çok hafif huzurlu uyandım...

Bu olay 14 yıl önce yaşandı ben affettim falan diyordum ama uygulamalı teknikler yapılmadan silinmiyormuş bilinç altından kendime kanıtladım iyice.

Rüyam tam bitmedi telefon kesildi çünkü ben konuşuyordum söyleyeceklerim bitmemişti tam temizleyemedim belki ama çoğu gitmiş onu anladım çok sevindim , artık başka bir rüyamda ya da artt’la tamamen silinecek inşallah :KK66: daha düzenli dikkatli yapacağım.

Çok uzun yazmışım canım kusura bakma , tekrardan teşekkür ederim iyiki varsın iyiki bu topic var burada paylaşmayı yardımlaşmayı seven arkadaşlarım var :KK200:
Cok hevesleniyorum boyle seyleri okudukca:KK200: Senin adina cok sevindim.

gulhilal gulhilal canım bu artt tekniğini paylaşıp , mutlaka yapın dediğin için çok teşekkür ederim sana. Çok düzenli yapamasamda , o suya atlama işini gözümde çok iyi canlandıramıyorum ben yapamıyorum galiba diyordum... Rüyam da geçmişte kalbimi kıran biri beni arıyor , sakin sakin o kişiyle konuştum böyle oldu şöyle oldu bunlara üzüldüm diye , telefondaki kişi ağlıyordu mahcup sen haklıydın falan diyor , telefon kesildi birden ama o kapatmadı sonra uyandım , çok hafif huzurlu uyandım...

Bu olay 14 yıl önce yaşandı ben affettim falan diyordum ama uygulamalı teknikler yapılmadan silinmiyormuş bilinç altından kendime kanıtladım iyice.

Rüyam tam bitmedi telefon kesildi çünkü ben konuşuyordum söyleyeceklerim bitmemişti tam temizleyemedim belki ama çoğu gitmiş onu anladım çok sevindim , artık başka bir rüyamda ya da artt’la tamamen silinecek inşallah :KK66: daha düzenli dikkatli yapacağım.

Çok uzun yazmışım canım kusura bakma , tekrardan teşekkür ederim iyiki varsın iyiki bu topic var burada paylaşmayı yardımlaşmayı seven arkadaşlarım var :KK200:

Sen de iyi ki varsın:) Senin adına çok sevindim.
Ben açıkçası "affettim bitti" olayına çok inanmıyorum.En azından bende o tarz olumlamalar fayda etmiyor.Önce bilinçaltı temizliği yapıp hafiflemek lazım.Sonra olumlamalarla desteklemeliyiz.

Sen yaptığında pek başarılı olamadığını düşünmüşsün ama aslında işe yaramış.Devam etmelisin çünkü bazen duygular tek seferde boşalmıyor.O yüzden istikrar şart.Tamamen kurtulacağına eminim...

Sen de iyi ki varsın:) Senin adına çok sevindim.
Ben açıkçası "affettim bitti" olayına çok inanmıyorum.En azından bende o tarz olumlamalar fayda etmiyor.Önce bilinçaltı temizliği yapıp hafiflemek lazım.Sonra olumlamalarla desteklemeliyiz.

Sen yaptığında pek başarılı olamadığını düşünmüşsün ama aslında işe yaramış.Devam etmelisin çünkü bazen duygular tek seferde boşalmıyor.O yüzden istikrar şart.Tamamen kurtulacağına eminim...
Teşekkür ederim :KK66: tekrar yaptım çalışmayı bu sefer oldu öyle hissettim. Gözümde daha iyi canlandırmak için deniz, dalga sesi dinledim böylece görüntü daha netlesti gözümde , o duygular daha rahat çıktı...
O kişiyi affettim derken olumlamayi kast etmemistim hani deriz ya ben affettim Allah a bıraktım diye o düşünce de kapatmışım olayı . Icerden temizlemeyince affetsende olmuyormus . Tabi olumlamalar güzel enerjiler veriyor ama Güneş Tan' nin dediği gibi yemek pişirecegin kap temiz olsun ki yemeğinde sağlıklı lezzetli olsun... bunun gibi bir benzetmeydi sanırsam.
Kap; bilinç altım , malzemeler; eylemlerim (olumlamalar burda devreye girer negatif, pozitif düşüncelerim anımı belirler ) , yemek de; oluşan oluşmakta olan hayatım .
Inancim arttı yani özetle duyguların iyilesebilecegine :)

:KK200::KK200::KK200:
Yüksek titreşim yayan her şey yüksek enerjileri kendine çağırır. Yüksek titreşimli insanlar şanslılardır. Bazı insanlar otobüsü hiç bir zaman kaçırmazlar. Her işleri yolunda gider. Düşündükleri şeyler gerçekleşir. Buna ruhsal açıdan bakarsak o insanların enerji seviyeleri ve yaydıkları enerjileri yüksektir. Pek çok ünlü kişinin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de yüksek titreşim yaymalarıdır.

1- Kendini sevmek ve harika bir insan olduğunu kabul etmen gerekir.
Bunu kabul etmek zor mu? Kendini sevmek… Önemsemen gereken ilk şey sensin ve sen harika bir insansın. Bunu düşünmeye başladığında titreşimin yükselecektir.

2- Kendini eşsiz olarak kabul etmen ve kendini yüceltmen gerekir.
Eşsizsin. Çünkü hepimiz tamamen birbirinden farklı yönleri olan insanlarız. Buna inanmak için parmak izine veya göz retinasına dikkatlice bak. 7 milyar insan yaşıyor ve senin parmak izin hepsinden farklı…

3- Şansına ve kaderine güvenmen gerekir.
Titreşimini yükseltmek için her gün şu olumlamayı yapmalısın. Şans yıldızım her gün yükseliyor. Kaderime güveniyorum.

4- Gülümsemen ve insanlara içindeki güzelliği hissettirmen gerekir.
Gülümsemek harikadır. Sen gülümsediğinde iç dünyan dahil tüm evren gülümser. Titreşimini arttıracak harika bir güçtür.

5- Kendine inanman ve hayallerini takip etmen gerekir.
Kendine inan ve güven… Hayallerinin peşinden koş… Çünkü o hayalleri boşuna kurmadın onlar sana verilmiş harika yol haritalarıdır.

6- Hayata aşık olman gerekir.
Hayat bir şiir ise sen onun şairisin. Onu sev ve ona tutkuyla sarıl. Hayatı sevdiğinde onu güzelleştirmek için tüm bilincin ve bilinçaltın çalışmaya başlayacaktır.

7- Evrenin enerjisine uyum sağlaman gerekir.
Evren bir rezonans ile titreşim yayar. Evrenin enerjisine odaklanmak için onu dinlemen gerekir. O tüm çevrendeki titreşimi değiştirecek harika bir güçtür. Onu dinlemek için sessizleşmeli ve 10 dakikanı kendine ayırmalısın.

8- Güzelliklere ve pozitife odaklanman gerekir.
Yüksek enerji ve titreşim pozitif enerjiden oluşur. Negatif enerji düşük bir titreşim yayar ve seni enerjisiz bırakır. Depresyondayken titreşimin çok düşüktür. Pozitif iken ise tüm dünya ile dans edersin.

9- Muhteşem bir geleceğin olduğuna inanman gerekir.

Hayatının harika olacağına dair inancını kaybettiğin gün negatif enerjiye kapılırsın. Enerjin düşer. Bunu yaptığında ise titreşimini en alt seviyeye indirirsin. Geleceğine ve güzel şeylerin geleceğine dair olan inancını yükselt. Enerjin ve titreşimin yükselsin.

B. Tanrıcan

Yüksek titreşim yayan her şey yüksek enerjileri kendine çağırır. Yüksek titreşimli insanlar şanslılardır. Bazı insanlar otobüsü hiç bir zaman kaçırmazlar. Her işleri yolunda gider. Düşündükleri şeyler gerçekleşir. Buna ruhsal açıdan bakarsak o insanların enerji seviyeleri ve yaydıkları enerjileri yüksektir. Pek çok ünlü kişinin bu kadar ünlü olmasının bir nedeni de yüksek titreşim yaymalarıdır.

Bunu kabul etmek zor mu? Kendini sevmek… Önemsemen gereken ilk şey sensin ve sen harika bir insansın. Bunu düşünmeye başladığında titreşimin yükselecektir.

Eşsizsin. Çünkü hepimiz tamamen birbirinden farklı yönleri olan insanlarız. Buna inanmak için parmak izine veya göz retinasına dikkatlice bak. 7 milyar insan yaşıyor ve senin parmak izin hepsinden farklı…

Titreşimini yükseltmek için her gün şu olumlamayı yapmalısın. Şans yıldızım her gün yükseliyor. Kaderime güveniyorum.

Gülümsemek harikadır. Sen gülümsediğinde iç dünyan dahil tüm evren gülümser. Titreşimini arttıracak harika bir güçtür.

Kendine inan ve güven… Hayallerinin peşinden koş… Çünkü o hayalleri boşuna kurmadın onlar sana verilmiş harika yol haritalarıdır.

Hayat bir şiir ise sen onun şairisin. Onu sev ve ona tutkuyla sarıl. Hayatı sevdiğinde onu güzelleştirmek için tüm bilincin ve bilinçaltın çalışmaya başlayacaktır.

Evren bir rezonans ile titreşim yayar. Evrenin enerjisine odaklanmak için onu dinlemen gerekir. O tüm çevrendeki titreşimi değiştirecek harika bir güçtür. Onu dinlemek için sessizleşmeli ve 10 dakikanı kendine ayırmalısın.

Yüksek enerji ve titreşim pozitif enerjiden oluşur. Negatif enerji düşük bir titreşim yayar ve seni enerjisiz bırakır. Depresyondayken titreşimin çok düşüktür. Pozitif iken ise tüm dünya ile dans edersin.

Hayatının harika olacağına dair inancını kaybettiğin gün negatif enerjiye kapılırsın. Enerjin düşer. Bunu yaptığında ise titreşimini en alt seviyeye indirirsin. Geleceğine ve güzel şeylerin geleceğine dair olan inancını yükselt. Enerjin ve titreşimin yükselsin.

B. Tanrıcan
Cooook tesekkurler:KK200:
Ara ara hatirlamak gerekiyor:super:

Bu arada erken kalmaya calisan bir grup vardi. Onlar ne oldu acaba?:KK70:

Yaaa ben de o gun biraktim listeyi. :olamaz: Ana dun kendi alanimi duzelttim. Bugun insallah devamini yapacagim:rapci: Herkese hayirli cumalar ve mutlu hafta sonlari

B. Tanrıcan

Ay bunu ve bunun tam tersini çok sık yaşıyorum. Bazı günler saçma sapan saatte evden çıkıp gideceğim yere zamanında varıyorum, bütün otobüsler, vapurlar ayağıma geliyor. Metroya adımımı attığım anda yer boşalıyor vs. vs. Bazı günler hepsini kaçırıyorum, yolda sinir insanlara rastlıyorum, itişiyoruz :) Ama önemli olan o sinir günlerde de titreşimimizi yükseltmeye çalışmak sanırım. Oturacak yer bulamadım değil, "Ne güzel zaten yolum kısa, kulağımda kulaklıklarım, bacaklarım da güçlü çok şükür." demek.

Ay bunu ve bunun tam tersini çok sık yaşıyorum. Bazı günler saçma sapan saatte evden çıkıp gideceğim yere zamanında varıyorum, bütün otobüsler, vapurlar ayağıma geliyor. Metroya adımımı attığım anda yer boşalıyor vs. vs. Bazı günler hepsini kaçırıyorum, yolda sinir insanlara rastlıyorum, itişiyoruz :) Ama önemli olan o sinir günlerde de titreşimimizi yükseltmeye çalışmak sanırım. Oturacak yer bulamadım değil, "Ne güzel zaten yolum kısa, kulağımda kulaklıklarım, bacaklarım da güçlü çok şükür." demek.
Titresimi yukseltmek icin sukrediyoruz degil mi?

Titresimi yukseltmek icin sukrediyoruz degil mi?

Evet canım. Çünkü o zaman "var" enerjisine geçiyoruz. Küçüklüğü önemli değil, gerçekten hayatında olan bir şeylerin varlığının farkında olup onlara şükretmek. Bir şey isterken "yok" enerjisine geçiyoruz ister istemez. "Arabam olsun" demek "Arabam yok" demekmiş bir yandan da. Yılbaşında katıldığım online workshopu youtube'a yüklemişler, mesajla atarım istersen sana da.

Evet canım. Çünkü o zaman "var" enerjisine geçiyoruz. Küçüklüğü önemli değil, gerçekten hayatında olan bir şeylerin varlığının farkında olup onlara şükretmek. Bir şey isterken "yok" enerjisine geçiyoruz ister istemez. "Arabam olsun" demek "Arabam yok" demekmiş bir yandan da. Yılbaşında katıldığım online workshopu youtube'a yüklemişler, mesajla atarım istersen sana da.
Evet cok isterim:KK200: Tesekkurler.
Unutuyoruz. Dedim ya bu topikten biraz uzaklastim. Hemen olumsuzluga yoneldim. Yasam tarzi haline getiremedigimden. Tekrar tesekkur ederim sizlere:KK200: Sayenizde daha mutluyum:nazar::KK9:Hoppa

Evet cok isterim:KK200: Tesekkurler.
Unutuyoruz. Dedim ya bu topikten biraz uzaklastim. Hemen olumsuzluga yoneldim. Yasam tarzi haline getiremedigimden. Tekrar tesekkur ederim sizlere:KK200: Sayenizde daha mutluyum:nazar::KK9:Hoppa

İşte bu durumda da her geçen gün daha iyiye gidiyorum, kendimi geçen yılkinden daha iyi tanıyorum, geçen yıla göre kendimi geliştirdim, olumlamalar yavaş yavaş yaşamımın her yanına sızıyor gibi şeyler diyebiliriz belki.

Cooook tesekkurler:KK200:
Ara ara hatirlamak gerekiyor:super:

Bu arada erken kalmaya calisan bir grup vardi. Onlar ne oldu acaba?:KK70:

Yaaa ben de o gun biraktim listeyi. :olamaz: Ana dun kendi alanimi duzelttim. Bugun insallah devamini yapacagim:rapci: Herkese hayirli cumalar ve mutlu hafta sonlari
Teşekkürler canım :) arada benim de düşüyor modum, ama çok şükür eskisi gibi uzun sürmüyor bir silkeliyorum kendimi yavaş yavaş yükseltiyorum enerjimi, burası sağolsun , dualar , şükürler derken toparlanıyorum ben de çok istiyorum erken kalkmayı ama bazen tutmuyor o düzen ;)

Yılbaşı tatili pazartesiydi dimi o gün geç kalma durumunu eşimle yaşadık. Dışarı çıkacağız o gün de benim az başım ağrıyor ama dinlemiyorum nasıl olsa hava alınca geçer dedim. Aslında tez canlılı biriyimdir ağrıdan herhalde daha yavaş hazırlandım eşim de hazır mısın diyor sürekli hadi falan... neyse kapıdan çıktım hızlıca çıktım kapıyı kapattı eşim anahtar ! dedi anladım ben içerde unuttu hem de kapının üstünde :olamaz: ben de o gün ona güvendim atmadım anahtarı çantaya ki olsa da kilidin üstünde unutmuştu :sinirli: bana baktı (başımın ağrıdığını biliyor ve beni hadi diye acele ettirdiği suçlulukla) geç de kalıyoruz , (neyse dedim sus içimden) ben gidip araba da bekledim o çilingiri aradı, çilingir şansa hemen geldi anahtarı almış gelmiş mahcup kusura bakma diyor :) canımız sağolsun vardır bir hayır bunda da belki Allah bizi başka birşeyden korudu bilemeyiz dedim.
Over doz yaptık yani o gün enerji düşüklüğünde ve geç kalma da ama napalım senin dediğin gibi canım sağlıklıyız şükür edeceğimiz bir sürü nedenimiz var :KK19:

Yılbaşı tatili pazartesiydi dimi o gün geç kalma durumunu eşimle yaşadık. Dışarı çıkacağız o gün de benim az başım ağrıyor ama dinlemiyorum nasıl olsa hava alınca geçer dedim. Aslında tez canlılı biriyimdir ağrıdan herhalde daha yavaş hazırlandım eşim de hazır mısın diyor sürekli hadi falan... neyse kapıdan çıktım hızlıca çıktım kapıyı kapattı eşim anahtar ! dedi anladım ben içerde unuttu hem de kapının üstünde :olamaz: ben de o gün ona güvendim atmadım anahtarı çantaya ki olsa da kilidin üstünde unutmuştu :sinirli: bana baktı (başımın ağrıdığını biliyor ve beni hadi diye acele ettirdiği suçlulukla) geç de kalıyoruz , (neyse dedim sus içimden) ben gidip araba da bekledim o çilingiri aradı, çilingir şansa hemen geldi anahtarı almış gelmiş mahcup kusura bakma diyor :) canımız sağolsun vardır bir hayır bunda da belki Allah bizi başka birşeyden korudu bilemeyiz dedim.
Over doz yaptık yani o gün enerji düşüklüğünde ve geç kalma da ama napalım senin dediğin gibi canım sağlıklıyız şükür edeceğimiz bir sürü nedenimiz var :KK19:

Evet, belki yolda bir şey olacaktı, bilemeyiz. Mesela bu durumda çok şükür çilingire verecek paramız var, ihtiyacım olan kişiler her zaman yardımıma gelir, müsait olurlar çok şükür denilebilir. Evimizin kapısı da ne kadar güvenli, öyle hemen açılmıyor, evimde güvende hissettiğim, evim beni ve eşyalarımızı kale gibi koruduğu için şükrediyorum denilebilir.

Bana bu tür şükürler daha iyi geldi, çünkü "sağlıklıyız çok şükür" biraz annelerimizin geçiştirme cümlesi gibi yüzeysel kalıyor bende. Küçük küçük ayrıntılara girerek şükredip var enerjisine daha kolay geçiyorum.

Çok hoşuma gitti herkesin çevresinde vardır egosu tavan tipik insanlar benimkilere ithafen :-) olsun ... ( Amacım kimseyi yermek değil, sevimli geldi paylaştım )
Mutlu hafta sonları

Günün Sözü :

Hele toz duman bir dağılsın; ata mı bindin, eşeğe mi anlarsın!
-Arap atasözü-

Akşam akşam güldürdü beni:))))

-Hergün yeni bir başlangıçtır -blog syfsından

Bir de burdan tesekkur edeyim:)
Video cok guzeldi.

Sahra- Sahra- paylasim cok hos.
Ben de bugun duydugum guzel bir sukur cumlesini paylasayim.

2017 de attigim her kahkahaya sukrediyorum. Cok hosuma gitti

Bugünümün en anlamlısı oldu : Kendimi Olduğum Gibi Kabul ediyorum. Kendimi Koşulsuz Seviyorum .... En derindeki özümü seviyorum ...
Mutlu, Huzurlu Haftalar Herkese :KK200:

Bunun hayatında da olduğunu gözlemledin mi? Kim seni bütünüyle, koşulsuzca kabul ederse değişmeye başlarsın. Onun kabulü sana böyle bir cesaret verir… Seni olduğun gibi seven birisi varken, bir şeyin değişmesi, hemen, hızla bir şeyin değişmeye başlaması mucizesinin gerçekleştiğini görmedin mi? Olduğun gibi kabul edilmenin kendisi —senden hiçbir şey beklenmiyor— sana can katar, seni bütünleştirir, seni kendine güvenli kılar, sana güven verir. Seni kendin gibi hissettirir. O zaman beklentileri yerine getirmene gerek yoktur, sen OLABİLİRSİN, o zaman senin orijinal varlığına saygı duyulur.

Sana tamamıyla saygı duyan —çünkü tüm yargılar saygısızlıktır— seni olduğun gibi kabul eden, senden herhangi bir talepte bulunmayan, sana “Olduğun gibi ol. Gerçekten kendin ol. Seni seviyorum. Seni seviyorum yaptığın şeyi değil. Kendi içindeki halinle seni, senin en derindeki özünü seviyorum; senin çeperin ve elbiselerin hakkında endişe etmiyorum. Senin varlığını seviyorum; sahip olduğun şeyi değil. Ben senin sahip olduğun şeyle ilgilenmiyorum, ben yalnızca tek bir şeyle ilgiliyim: Ne olduğunla. Ve sen muazzam bir güzelliğe sahipsin” diyen tek bir kişi bile bulabilsen…

Sevgi budur. Bu yüzden sevgi bu kadar besleyicidir. Seni basitçe—herhangi bir neden için değil, sırf sevgi uğruna— seven bir erkek yahut kadın bulabildiğinde, sevgi dönüştürür. Birden sen, daha önce hiç olmadığın başka bir insansın. Ansızın tüm üzüntü kaybolur, tüm cansızlık gider. Ansızın adımında bir dans, yüreğinde bir şarkı bulursun. Başka bir yönde ilerlersin; bir zarafet ortaya çıkar.
Osho

geçmişte ne yaşadığım herşeyi iyiki yaşamışım..hepsi benim için tecrübe oldu...hayatıma giren ve hayatımdan çıkan bütün insanlara teşekkürediyorum..onlar benim tecrübelerim oldu..ve hepsini affediyorum tabi kendimide..ben bugünüme geleceğime bakıyorum..bütün insanları seviyorum ve herkes tarafından seviliyorum..Çünkü ben sevilecek bir insanım...Benim düşüncelerim önemli ..benim hissettiklerim önemli..MUTLUYUM NEDEN ? ÇÜNKÜ MUTLULUĞU HAKEDİYORUM AYRICA NEDEN HAKETMİYİMKİ ?
NEŞELİYİM HARİKAYIM kendimle bir bütünüm..istediğim herşey oldu ve olmaya devam ediyor şükürler olsun rabbime..nekadarda güzelim harikayım beeeee :))))))
geçmişteki paylaşımları okuyorum ve bayıldım

geçmişteki paylaşımları okuyorum ve bayıldım
Ben de okudum hepsini:) hatta 300lere geldigimde bir mesaj aramak icin ilk sayfalara yeniden bakmistim. Inanki nerdeyse kaldigim yeri birakip tekrar bastan baslayacaktim:KK70:

Cok zevk aldim. Her sayfadan, her mesajdan:KK200: Tekrar tesekkur ederim katkisi olanlara.

Aaaa hatta aklima ne geldi. Asil bu sayfayi bulmama sebep olan, psikolojimi bozan insanlara tesekkur ediyorum:KK70: sayelerinde kendimin, hayatin farkina vardim:KK200: Allah hepsinin yolunu acik etsin.

Ayrica okuyan herkeseeeee muhtesem haftalar diliyorum:KK200::nazar::KK76:

Back
X