Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir de burdan tesekkur edeyim:)
Video cok guzeldi.

Sahra- Sahra- paylasim cok hos.
Ben de bugun duydugum guzel bir sukur cumlesini paylasayim.

2017 de attigim her kahkahaya sukrediyorum. Cok hosuma gitti
ben de istiorum o videoyu, fitvesaglikli fitvesaglikli bana da gönderir miisn canım? şimdiden teşekkür ederim.

25442751_10155517865083962_2009453782304036673_n-1.webp
Kendin olmak !
Seni özgür bırakır ...
- Görsel alintidir -

Kızlaaaar :)
Bugun mesleki anlamda bir hayalim gerceklesti:KK200: Hep soyle olsun istiyorum derdim ve o bugun gerceklesti. Tabi benim farkina varmam yine gec oldu:KK70:

Gun boyunca da soyle gezdim. Aslinda hayat Mahmut Tuncer in sarkisi gibi.
Bakkal amca bakkal amca
Yagin var mi?
Sekerin var mi?
Unun var mi?
Ne duruyorsun
Helva yapsana
Helva yapsana:KK70:

Hayallerimize ulasmak bizim elimizde. Tek engel yine biziz. Ne duruyoruz? Haydi başlamaya:rapci:

Bugun mesleki anlamda bir hayalim gerceklesti:KK200: Hep soyle olsun istiyorum derdim ve o bugun gerceklesti. Tabi benim farkina varmam yine gec oldu:KK70:

Bakkal amca bakkal amca
Yagin var mi?
Sekerin var mi?
Unun var mi?
Ne duruyorsun
Helva yapsana

Hayallerimize ulasmak bizim elimizde. Tek engel yine biziz. Ne duruyoruz? Haydi başlamaya:rapci:

Tebrik ederim canım. Bu sıralar benim birkaç büyük hayalim yalan oldu. Bunlar umarım son direnişlerimdir değişime. Pozitif enerjin iyi geldi :KK200:

Bakkal amca bakkal amca
Yagin var mi?
Sekerin var mi?
Unun var mi?
Ne duruyorsun
Helva yapsana

Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim :) enerjin çok güzel , Mahmut Tuncer benzetmene çok güldüm çok tatlı :KK48: , çocukken uzun mesafe araba yolculuklarında çok söylerdim bu şarkıyı:KK75: , babam sus kızım yeter artık derdi geçmişe götürdün beni sağolasın :KK3:

Kızlar şu 7 günlük dilek çalışması var ya , çok istediğim birşey var , küçük şeylerde denedim oldu ama devamını getirmedim ,öyle bir nesne eşya değil hayalim ama para birkaç kişinin onayı gereken birşey , yanlış cümle de kurmak istemiyorum sonucu İçin saçmaladım ama anladınız siz :KK51: , nasıl yoğunlaştınız varsa başka canlı örnekler ayaklarım 3 kilonun örneği gibi yardım edin :dua: olur inşallah da anlatırım...

Kızlar şu 7 günlük dilek çalışması var ya , çok istediğim birşey var , küçük şeylerde denedim oldu ama devamını getirmedim ,öyle bir nesne eşya değil hayalim ama para birkaç kişinin onayı gereken birşey , yanlış cümle de kurmak istemiyorum sonucu İçin saçmaladım ama anladınız siz :KK51: , nasıl yoğunlaştınız varsa başka canlı örnekler ayaklarım 3 kilonun örneği gibi yardım edin :dua: olur inşallah da anlatırım...
Benim dilegim de oyle somut bir sey degil:)))
Ama aklima getirdin bugun bir bakayim dilegime. Kuculteyim dilegimi. Adim adim yaklasayim. Ay bir de gecen pazartesi yazdigimla kaldim:KK70:devamini getirmedim. Haftalik planimi yapayim. Dilegime baslayayim:KK200:

Sahra- Sahra- ben dilekleri belirledim ve oldu. Baska bir tecrubem yok. :olamaz:

Benim dilegim de oyle somut bir sey degil:)))
Ama aklima getirdin bugun bir bakayim dilegime. Kuculteyim dilegimi. Adim adim yaklasayim. Ay bir de gecen pazartesi yazdigimla kaldim:KK70:devamini getirmedim. Haftalik planimi yapayim. Dilegime baslayayim:KK200:

Sahra- Sahra- ben dilekleri belirledim ve oldu. Baska bir tecrubem yok. :olamaz:
Sağol canım olsun yine de cevabın İçin :KK19:İnsan kendi yaptıklarını, deneyimlerini tam olarak anlatamıyor herkesin hayal gücü , titreşim düzeyi farklı , işte insanörnek arıyor, yaşanmış bir olayla daha bir inançla sarılıyor hayaline :KK55:

Arladaslar bileniniz var mi acaba ? Ben ruh esini cagirma veya var olan bi ilskiyi guclendirme meditastonu yapiyorum. Ikisi birlikte.. 3 gundur meditasyonu yaparken aglamaya basliyorum ve bugun biraktim. Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Kendimi hazir hissedemem mi acaba . Simdiden tesekkur ederim :)

Arladaslar bileniniz var mi acaba ? Ben ruh esini cagirma veya var olan bi ilskiyi guclendirme meditastonu yapiyorum. Ikisi birlikte.. 3 gundur meditasyonu yaparken aglamaya basliyorum ve bugun biraktim. Bunun sebebi ne olabilir sizce ? Kendimi hazir hissedemem mi acaba . Simdiden tesekkur ederim :)
Canım meditasyon sırasında duyguların çıkması normal belki başka şeyler vardır temizlenen , kendini sıkma meditasyon da düşünceler aksın tutunma seyret sadece . Vaktıni azaltabilirsın sürenin , ben gözlerimden yaş gelince rahatlıyorum ohh çıktı gitti diyorum. Meditasyon da dua gibi sen yap gerisini hayırlısını Allah bilir , bütünün en yüksek hayrına olsun diyorum ben

Back
X